Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle Allah mutluluğunuzu bozmasın.
Eğer imkanınız varsa bence ayrı eve çıkın derim,
yani onlardan uzak olmaya bakın.
Eğer imkan yoksa gidemiyorsanız o zaman fazla muhattap olmamaya bakın.
Evet yaptığınız çok doğru, destek gösteriyorsunuz yanlarında oluyorsunuz ama malesef herşey boşa gördüğünüz gibi.
Herkes kendi bildiğini yapıyor o binada.
Peki eşiniz bu duruma ne diyor, siz ona bu korkularınızı anlattınız mı?
aynı apartamanda olsan da araya devamlı bi mesafe koy bu olaylar hakkında yorum yapma sonra herkes iyi olur sen kötü olursun olay çıkacak gibi bi durum olunca ortadan kaybol böylece uzak kalmış olursun.. yazık ama eltinle görümcene..Allah kimsenin başşına vermesin
Evet herzaman anlatıyorum..o da bu evden gitmek istiyor ama daha düğün borçlarımız bitmedi bi de araba aldık yani borç içindeyiz kiraya çıkamıyoruz..
Çocuk konusunda ise hiçbir şey diyemiyorum çünkü çok istiyor..Ve yine abisinin çocuğu olmadığı için korkuları var bende bu konuda üzerine gitmek istemiyorum..
İş o da arıyor bana ama ben yeni mezun olduğum için kimse işe almıyor.. Aslında kendi annemlerin yaşadığı ilçeye gitsek sıkıntı çekmeyiz ama ordada eşime iş bulma derdi var :) aslında onunda gitmeye niyeti var yani ama şimdi değil..
Anladım..
Zor bir durum gerçekten, onca borç içinde kimse kiraya çıkmayı istemez.
Ama şöyle düşünün, ayrı eve çıkarsanız huzurunuz daimi olacak Allahın izniyle.
Evet şu andada huzurlusunuz ama her an bir olay oluyor ve buda sizi etkiliyor haliyle.
Bence çocuk olayını hemen düşünmeyin biraz daha bekleyin,
Rabbim en hayırlı zamanda verir inşallah.
Birde kayınbiraderiniz öyle diye eşimde böyle olur mu diye düşünmeyin,
bir elin beş parmağı bir değildir.
su anda oturduğunuz ev sizin değil mi
orayı kiraya verin uzak bir yere tasının....
Evet kesinlikle bu hataya düşmesin kimse..Ama her şey daha güzel olamaz mı..Birlikte yaşayıp mutlu olan yok mudur?yani herkes karşılıklı anlayış içinde olsa birlikte yaşamak güzel hale dönüşmez mi?tabiki böyle bişey olmaz herhalde..sadece hayal :)
tatlım ınsana aılesı ıle yasamak bıle zaman zaman agır gelırken karsılıklı anlayıs olsa dahı ellerle yasamak cok daha zor oluyor.
mutlaka sızın gıbı yasayıp ta sorun yasamayanlar vardır ama ıstısnalar kaideyı bozmaz
dılerım hersey ıstedıgınız gıbı olur :1hug:
ne demişler arkadaşım azıcık aşım kaygısız başım ne onlarla oturayım nede bu sıkıntıları yaşıyayım valla asla kaynanayla beraber bırak aynı evde oturmayı aynı sokakta dahi oturmam ama herkesin yaşantısı farklı dmeekki böyle uygunmuş sizinki ama bence en kısa zmaanda taşının derim imkanlarınız dahilinde yarın öbürgün butür şeylerden sizde etkilenirsiniz mazallah
peki eltinizin ailesi bu durumdan haberdar mı?
haberleri olsa kızlarına sahip çıkarlar mı?
Mümkün olduğunca, hatta hiç olayların içine girmeyin bence.
Kayınvalide niye, 3 evladımda mutlu olamadı diye.
Sizin eşinizde ne sıkıntı var ya da sizde.
En iyisi uzağa taşınmanız.
İnş taşınırsınız.