Ama bu olmadı ...

caresizcicek4

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
160
43
13
35
Merhabalar...
Ben birinden hoşlanmıştım,olmaz falan diye düşünürken ben, konuşmaya başladık.Birbirimizi tam olarak tanımıyorduk.O hemen sevgili olalım gibi bir düşünceye girdi ben ise birbirimizi tanımak için arkadaş olup zaman verelim birbirimize istedim.Bunu kabul etmedi,arkadaş olmayı kabul etmedi.Sonra ben kırılıp birkaç bişey yazınca engelledi beni.Çok zoruma gitti bu benim , artık sadece pişman olmasını istiyorum çünkü ben bu hareketi hak etmedim.Acaba bir gün yazar mı bana pişman olup?

Pişman olsun istiyorsun ama bir yandan da hala bana yazar mı diye ümit ediyorsun?:olamaz:

Boşver tamamen sil gitsin. Ne bir şey bekle ne de intikam, hırs falan yap. Karşına daha ne insanlar çıkar.

Neden pişman olsun ki. Reddetmissiniz o da yoluna bakmış. Size karşı duyguları varmış belli ki önce arkadaş olarak taniyayim sözü ona güven telkin etmemiştir. Şey gibi yani" sen kenarda bir dur olursa olur olmazsa basimi ağrıtmayayim. Hem belki bu süreçte başka biri de çıkabilir. " Olarak algılamıstır. Yapacak bir şey yok.

Teklifiniz kafasına yatmamış sizi gözden çıkarmış.aranızda kinlenecek pişman olmasını isteyecek birşey geçmemiş.

Naz yapmaya kalkmışsın sanırım,tutmamış..eğer istiyorsan bir şekilde ulaş ve içinden geçeni samimiyetle,direk söyle...

Naz yapmaya kalkmışsın sanırım,tutmamış..eğer istiyorsan bir şekilde ulaş ve içinden geçeni samimiyetle,direk söyle...
Konuşmak istiyorum ama sevgili olmak istemiyorum.Sevgili olmanın getirilerini kaldıracak psikolojim durumda değilim çünkü.
Bana bu tanıma fırsatını vermemesine içerlendim

Abartmıyor musun fazlaca ? Ne arkadaş olabilmissiniz ne de sevgili .. niye bu kadar hırs yaptın ki ? Pişman olmasına gerek yok ,kendisini reddetmeyecek biriyle mutlu olsun ..

Neden pişman olsun ki. Reddetmissiniz o da yoluna bakmış. Size karşı duyguları varmış belli ki önce arkadaş olarak taniyayim sözü ona güven telkin etmemiştir. Şey gibi yani" sen kenarda bir dur olursa olur olmazsa basimi ağrıtmayayim. Hem belki bu süreçte başka biri de çıkabilir. " Olarak algılamıstır. Yapacak bir şey yok.
Tekrar yazmaz mı yani asla

Abartmıyor musun fazlaca ? Ne arkadaş olabilmissiniz ne de sevgili .. niye bu kadar hırs yaptın ki ? Pişman olmasına gerek yok ,kendisini reddetmeyecek biriyle mutlu olsun ..
Evet hırs yaptım çünkü zoruma gitti bu davranışı.Tanımaya fırsat verebilirdi ama hemen sildi geçti.Bir daha asla yazmaz mı yani

Back
X