- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.539
- 798
- Konu Sahibi caresizcicek4
Sanmıyorum. Ama belli olmaz tabi. Siz yine de umutlanmayin. Söz konusu insan olunca kesin konuşmak mantıksız. Zaten aranızda bir şey geçmemiş üzülmeyin.Tekrar yazmaz mı yani asla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanmıyorum. Ama belli olmaz tabi. Siz yine de umutlanmayin. Söz konusu insan olunca kesin konuşmak mantıksız. Zaten aranızda bir şey geçmemiş üzülmeyin.Tekrar yazmaz mı yani asla
Yok tek istediğim pişmanlığını görmekti ama o da imkansız sanırım siz böyle diyinceGelirsede kafasına yatan birini bulamadığı için gelir.böylesinden hayır gelmez.kendi yoluna git adamda kendine uyan biriyle mutlu olsun.
Ben ilk etapta bazı şeyleri sevmiyorum.Örneğin hemen canım ,aşkım,birtanem kelimeleri kullanmak,her an buluşmak istemek ,gezmek tozmak gibi...Bunları istemediğimden arkadaş olarak tanımayı uygun bulmuştumhoşlandıysanız başlarsınız bir şekilde..
adını koymanız şart değildi.
bu zamanı "biz şimdi neyiz?" diye konuşmadan da tanıyabilirdiniz.
"sevgili olmanın kuralları" diye bir şey yok.
herkes hemen öpüşüp sevişmiyor..
Bence yazmamalı çünkü sen çok hırslı birisin .bu sadece ona değil sana da zarar verir .Evet hırs yaptım çünkü zoruma gitti bu davranışı.Tanımaya fırsat verebilirdi ama hemen sildi geçti.Bir daha asla yazmaz mı yani
işte bunlar için konuşmaya gerek yok.Ben ilk etapta bazı şeyleri sevmiyorum.Örneğin hemen canım ,aşkım,birtanem kelimeleri kullanmak,her an buluşmak istemek ,gezmek tozmak gibi...Bunları istemediğimden arkadaş olarak tanımayı uygun bulmuştum
Anladım.Ama o hemen bu tür kelimeleri kullanmaya meyilli olduğundan söyledim.Hani sizinki gibi oturaklı bir ilişki oldugunu sanmıyorum,dediğiniz gibi hemen aşk sözcükleri havada uçuşacak düzeyde bir şey gibi geldi banaişte bunlar için konuşmaya gerek yok.
ben eşimle arkadaş ortamında tanıştım.. ilk anda birbirimizden hoşlandık.
o belli etti ben de naza çekmedim. görüşmek istedi tamam dedim. hemen aşk sözcükleri havada uçmadı..
bir süre sonra hep ben mi arayacağım insan sevgilisini merak etmez mi dedi? yani ilişki kendi seyrinde gider zaten.
arkadaş olalım demek reddetmektir.
Geri dönmedi mi hiçbirisenı arkadaşım olarak görüşüyoruummm. Veya arkadaş olarak kalalım . Kelimlerinii çook kullandım . Vakti zamanında bu cümleler red anlamındadır. Çocukta haklı olarak çıkmış hayatından .
Ne yanı hayatında kalıp durmadan senın egonu mu tatmın etseydı.
Maalesef öyle kabullenemiyorum ,aklıma çok takıldı.Bence yazmamalı çünkü sen çok hırslı birisin .bu sadece ona değil sana da zarar verir .
Ben kullandım . Ve doğal olarak dönmedımGeri dönmedi mi hiçbiri![]()
Yok yani onlar gelipte tekrar şans istediler miBen kullandım . Ve doğal olarak dönmedım
Sevmediğim hoşalnmadıgım için kullanılan sözler bunlar.
Umarım bir dönüş olur ,hırs yaptımSanmıyorum. Ama belli olmaz tabi. Siz yine de umutlanmayin. Söz konusu insan olunca kesin konuşmak mantıksız. Zaten aranızda bir şey geçmemiş üzülmeyin.
Değil mi ,arkadaşlığa bile layık görmemek intikam olurUmursamadan yoluna devam et en iyi intikam bu.
Evett..Tek isteğim o egoyu yerle bir etmek.Amaan boşver ya en ufak gerginlikte engelleyen insandan hayır mı gelir.
"Ben bu yoğun duyguları hissederken arkadaş olamam üzgünüm" diyip geri çekilseydi belki düşünürdün eksikliğini hissederdin ama engellemiş demek ki egosu hislerinden ağırmış salla gitsin.
istedikleri kadar gelsınler tavrım aynı olur.Yok yani onlar gelipte tekrar şans istediler mi
ben hoşlandım da ama tanımadan hayatıma dahil edemezdim,mesafeli olmak zorundaydım
yazmazMerhabalar...
Ben birinden hoşlanmıştım,olmaz falan diye düşünürken ben, konuşmaya başladık.Birbirimizi tam olarak tanımıyorduk.O hemen sevgili olalım gibi bir düşünceye girdi ben ise birbirimizi tanımak için arkadaş olup zaman verelim birbirimize istedim.Bunu kabul etmedi,arkadaş olmayı kabul etmedi.Sonra ben kırılıp birkaç bişey yazınca engelledi beni.Çok zoruma gitti bu benim , artık sadece pişman olmasını istiyorum çünkü ben bu hareketi hak etmedim.Acaba bir gün yazar mı bana pişman olup?