Ama bu olmadı ...

Yok yani onlar gelipte tekrar şans istediler mi
ben hoşlandım da ama tanımadan hayatıma dahil edemezdim,mesafeli olmak zorundaydım
doğru olanı yapmışsın ....seni gerçekten beğenseydi tanımak isterdi....amacı sizi bir başka şekilde kullanmaktı..olmayınca gitti..niye geri gelsin senden istediğini alamayacaktı...intikam falanda almaya kalma ..sen zararlı çıkarsın tatlım :)

Merhabalar...
Ben birinden hoşlanmıştım,olmaz falan diye düşünürken ben, konuşmaya başladık.Birbirimizi tam olarak tanımıyorduk.O hemen sevgili olalım gibi bir düşünceye girdi ben ise birbirimizi tanımak için arkadaş olup zaman verelim birbirimize istedim.Bunu kabul etmedi,arkadaş olmayı kabul etmedi.Sonra ben kırılıp birkaç bişey yazınca engelledi beni.Çok zoruma gitti bu benim , artık sadece pişman olmasını istiyorum çünkü ben bu hareketi hak etmedim.Acaba bir gün yazar mı bana pişman olup?
Yazsa da hayır olmaz. Hep istediğini alamadında defolup gidecek bir karakter. SAKIN duygusal düşünmeyin.

Kendinizi ağırdan satmak isterken evdeki bulgurdan olmuşsunuz. Bence kapatın bu defteri.

Hani ben ilk önce arkadaş olarak birbirimizi tanımak istedim ama o bunu kabul etmedi.
Biz eşimle sevgili olmadık p ciddiydi haber yolluyodu ben çok kırgındım aşkdan umudum yoktu o sadece bi şans istedi bende tamam birbirimizi tanıyalım arkadaş gibi dedim tamam dedi biz birbirimizden konuşurken ben onu vazgeçer diyodum
Ama ben onu sevmişim biz havadan sudan konuşurken evlilik konuşmaya başlamışız hatta aşkım canım demeye başkamışız farketmeden ve hiç sevgili olalım demedik olmuşuz kendiliğinden zaten bir ay olmadı kaçarak evlendik
Arkadaş sözünü alınmış olabilir sadece adını koymak için acele etmemek mantıklı aslında aman boşver engelleyip kapris yapan erkek hiç çekilmez o seni kaybetmiş o pişman olsada sen olma yoluna bak

Biz eşimle sevgili olmadık p ciddiydi haber yolluyodu ben çok kırgındım aşkdan umudum yoktu o sadece bi şans istedi bende tamam birbirimizi tanıyalım arkadaş gibi dedim tamam dedi biz birbirimizden konuşurken ben onu vazgeçer diyodum
Ama ben onu sevmişim biz havadan sudan konuşurken evlilik konuşmaya başlamışız hatta aşkım canım demeye başkamışız farketmeden ve hiç sevgili olalım demedik olmuşuz kendiliğinden zaten bir ay olmadı kaçarak evlendik
Arkadaş sözünü alınmış olabilir sadece adını koymak için acele etmemek mantıklı aslında aman boşver engelleyip kapris yapan erkek hiç çekilmez o seni kaybetmiş o pişman olsada sen olma yoluna bak
Teşekkür ederim ,evet o da bunu anlayışlı karşılayabilirdi demek ki duyguları gerçek değilmiş.Bunu anlamam da iyi oldu.

doğru olanı yapmışsın ....seni gerçekten beğenseydi tanımak isterdi....amacı sizi bir başka şekilde kullanmaktı..olmayınca gitti..niye geri gelsin senden istediğini alamayacaktı...intikam falanda almaya kalma ..sen zararlı çıkarsın tatlım :)
İntikamım sadece bir daha yüzüne bakmamak olur

Sevgiliyken de birbirinizi tanırsınız. Sevgili olalım demiş, evlenelim dememiş ki! Sanki sevgili olurken imza atıyorsun da bitirmek istediğinde çok zor olurmuş gibi!

Hoşlanıyormuşsunuz zaten teklif edince de niye arkadaşça tanıyalım dediniz ki.bu karşı taraf için reddedilmek demektir pekala çıkarken de birbirinizi.tanırdınız niye arkadaşça çocuk kırılmış bu tavrından sizde baya laf saymışsınız ve haliyle engellemiş ee daha niye pişman olmasını istiyorsunuz? sevgili olmak istiyorsanız baştan kabul edeceksiniz ağırdan almışsınız patlamış

Hoşlanıyormuşsunuz zaten teklif edince de niye arkadaşça tanıyalım dediniz ki.bu karşı taraf için reddedilmek demektir pekala çıkarken de birbirinizi.tanırdınız niye arkadaşça çocuk kırılmış bu tavrından sizde baya laf saymışsınız ve haliyle engellemiş ee daha niye pişman olmasını istiyorsunuz? sevgili olmak istiyorsanız baştan kabul edeceksiniz ağırdan almışsınız patlamış
Aynen öyle oldu sanırım.Bende güven problemi var o yüzden bana ne sebeple yaklaştığını anlamadım kafam karıştı o yüzden öyle dedim reddettim olmuş demek ki.O zaman gelmez bir daha :(

Back
X