Ama evliisinnn :)

essizinsanim

Saf, temiz kal :)
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
41
7
86
Merhaba, 2 ruhlu insanlar vardır hayatta.. ben de onlardan biriyim :) dışım şen, şakrak, içimi gel bana sor. kimseye anlatamadığın şeyler vardır, sadece sende kalabilen. anlatamazsın çünkü, anlatsan da anlamazlar ki zaten. onu çok özledim bütün sorun bu. iki sene oldu görmeyeli nasılda gözümün önünde anlatamam. arada kocaman problem var tabi. yıldız tilbenin de dediği gibi; ama evlisin, benim değilsin! buda bi yana bide çocuğu var. diyemem ki bırak da gel bana , diyemem ki. ona göre dünyanın en saf insanı bendim bu yüzden sevmişti beni. kimseye benzetemezdi. bana bildiği her şeyi anlattı hayata dair, gözlerimi açmamı sağladı.

2 sene geçmiş aradan zaten bir sekilde başa çıkmışsın kendinle ve duygularınla. Hem evli ve çocuklu biri.... uzak durun ne karşınızdaki kisiyi nede kendinizi bu pozisyona sokun derim.

Ufkunu da acmis belli ki :)) kendisi pek masum degilmis. Simdi kimlere anlatiyor acaba, cok masumsun palavralarini..

Baskasini bul. Dunya da erkek mi kalmadi

Ah hayatım ask mis meşk mis yalan dolan o işler yeni birini bulmaya bakar unutmak... Ask dediğin hic bitmese ayagindan cikardigi çorabını koklayip komidinin kenarına koyup yatağına yattığı an bitiyor güven bana.. Olay sana saygı duyan her durumda arkanda durabilen sadik birini bulabilmekte...

bazen bazı şeyleri yanlış olduğunu bile bile istiyorsun ya oyle bsey. belki de doğru olsa sen istemezsn gibi..

Back
X