Ama o benım hayalimdi.......

river21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2018
141
194
18
Kızlar mayıs da düğün var severek sevilerek evleniyorum sükürler olsun ama nişanlım aşırı kıskanç...Gelelim konumuza ben işletme mezunuyum daha yeni mezun oldum 25 yasındayım ders calışmayı okumayı cok seviyorum bu içten gelen bişey aşırı keyif alıyorum.Dedemin isteği yüksek lisans yap diyor hep,bende çok istiyordum mezun olıyım yapcam derdim.Nişanlıma söyledim ‘seni asla üniversiteye göndermem havada bulut sen üniyi unut’ dedi... o zaman işe de gönderme dedim yok işe git o ayrı ama üniversite asla dedi.günde sadece2 saat ders var yüksek lisansda.... ama bidaha konuyu bile açma diyor.Hayalimdi o benim, ne yapıcam ben şimdi?:KK34::KK42::KK43:

Kızlar mayıs da düğün var severek sevilerek evleniyorum sükürler olsun ama nişanlım aşırı kıskanç...Gelelim konumuza ben işletme mezunuyum daha yeni mezun oldum 25 yasındayım ders calışmayı okumayı cok seviyorum bu içten gelen bişey aşırı keyif alıyorum.Dedemin isteği yüksek lisans yap diyor hep,bende çok istiyordum mezun olıyım yapcam derdim.Nişanlıma söyledim ‘seni asla üniversiteye göndermem havada bulut sen üniyi unut’ dedi... o zaman işe de gönderme dedim yok işe git o ayrı ama üniversite asla dedi.günde sadece2 saat ders var yüksek lisansda.... ama bidaha konuyu bile açma diyor.Hayalimdi o benim, ne yapıcam ben şimdi?:KK34::KK42::KK43:
Burada ne yapacağım diye sormanız bile seçiminizi belli ediyor zaten. Doğru yolu seçmiş olsaydınız bu konuyu açma gereği duymazdınız.

Çok seviyoruz biz evliliği ertelemem söZ konusu olamaz o benım canım şansım duam...Ayrıca durumu cok cok iyi ama calısmak isteyen benim boşuna mı okudum calıscam tabiiki...Ama okumaya devam etmeyi cok istiyorum.Uzaktan eğitimle falan yapıcam baska yolu yok.

Sizin hayalinize saygı duymayan biri, hayat arkadaşınız olmak üzere. Kendi aileniz ne güzel destekliyorken, nişanlınızın sözünü dinlemeniz gerçekten yazık olur. Şimdiden böyle bir taviz vermek akıl kârı değil. Nişanlınızdan izin istemek yerine, güçlü durup yüksek lisans yapmaya karar verdiğinizi ona belirtin.

Çok seviyoruz biz evliliği ertelemem söZ konusu olamaz o benım canım şansım duam...Ayrıca durumu cok cok iyi ama calısmak isteyen benim boşuna mı okudum calıscam tabiiki...Ama okumaya devam etmeyi cok istiyorum.Uzaktan eğitimle falan yapıcam baska yolu yok.
Cozumu bulmussun, peki dert bunun neresinde?

Yüksek lisans yapıcam dedim asla izin istemedim zaten.Cok kıskanıyor üni de erkekler vs.....Sen olsan sende göndermezdin diyor bende keske sende okumak isteseydın net gönderirdim dedim.Evleniyosun sen örgün öğretim okumak akıl karı değil dedi.

Yüksek lisans yapıcam dedim asla izin istemedim zaten.Cok kıskanıyor üni de erkekler vs.....Sen olsan sende göndermezdin diyor bende keske sende okumak isteseydın net gönderirdim dedim.Evleniyosun sen örgün öğretim okumak akıl karı değil dedi.
Ne alaka? Is yerin haremlik selamlik mi olacak?

Çalışirkende disari çıkılıyor farki neymis ..

Iste para var yüksek lisans da yok diye mi

Ayrıca üniversite de ne var anlamadım 18 22 arası gençler var genelde is hayatından daha risksiz yani sebep kıskanclik ise

Kimse icin hayalinden vazgecme. Bugun bu hayalini unutursun yarin baska seyleri unutmak zorunda kalirsin. Yani ne demek uniye gondermem ama is baska. Uni de olan erkekler iste veya sokakta yok mu?

Henuz vakit varken nisani uzat. Daha baba evinden cikmadin, onun lafi gecmez. Yine de diretirse ben olsam kariyeri secerdim cunku belli ki maasina goz dikmis, maasin icin evleniyor pek senin icin degil.
Sevmedigin iste calismak, hele de bir omur insani mutsuz eder. Akademik kariyer dusunuyorsan bu adamla wvliligi ertele. Severse bekler, beklemezse kendi bilir.

Böyle devam... Hayalini ertele, ertele .. Sonra bir gün gelir bir bakmışsın hayal kuramıyorsun...

İnsanı hayallerinden vazgeçiren eş , iyi bir eş değil bence. Her konuda desteğin olmalı ki sen de o da mutlu yaşayın. Evlilik için asla hayallerimden vazgeçmezdim . Tek soyleyecegin su olmalıydı. Ben yüksek lisans yapicam. Beni kabul edeceksin böyle et, yoksa herkes kendi yoluna. Seviyorsa hiç bir yere gitmez zaten.

Back
X