Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eski nesil deden bile oku derken dedenden 2 nesil yeni olan biri ne hakla okuma diyebilir ya? Ya da siz bunu nasıl kabul edersiniz anlayamadım doğrusu.
Olumsuz yazanların çoğu eşiyle sorunlu olanlar.Ben burda ne sorunlar okudum hergün okuyoruz.Benım nişanlımla hiçbir sorunum yok ailecek seviyorlar sayıyorlar hiçbir olumsuz durum yok.Ayrıl ertele vs ne kadar kolay sizin için! Ev hazır eşyalar hazır düğün için otel tutulmuş sadece günleri sayıyoruz.Gerçekten anlatamıyorum ama şu 1 sene içinde 1 kez bile yalan söylemedi canım benım.Karşılıklı öyle güven dolu öyle sevgi doluyuzki....
O ilk cümlesi bana cok itici geldi. Iste cicim aylarinda bugün esiyle sorunlari olanlar da ayni seylere yazardi. Yalan söylemedigini mesela nerden biliyor. Bizim burda bir bayan severek evlendi. Sonra uyusturucu alip hayat kadinlara giden biri oldugu ortaya cikti. Kadin hiv test yaptirmak zorunda kaldi felan. Ilk zamanlar oda cok mutluydu ve güveniyordu. Gerisini sen düsün. Senin otelin tutuldu ve mobilyan alindi diye millet yalan mi söylesin yüzüne karsi.
evet çok ilinç birşey soylıycem evleneceksiniz ve eşiniz sizin bulduğunuz hiçbir işi beğenmeyecek çünkü onun amacı sizi çalıştırmamak ... bence çalışacagınızın garantisini almadan evlenmeyın kıskanç insanlar zordur...
Konuyla alakasız belki ama sevgilisi , nişanlısı, eşi için falan her ortamda aşkını ilan eden kadınlar bana nedense hep böyle içlerinde yaşadıkları eksiklikleri sanki canım aşkım ruhum şansım hayatımın neffes alma sebebi gibi bilumum pıtırcık kelimelerle örtmeye çalışıyorlarmış gibi geliyor.Hani çok üzgün insanlar en çok gülenlerdir gibi ..
Düşüncem yanlış olabilir belki , herkesin sevgisini gösteriş biçimi farklıdır tabi ama işte ne bileyim..
Hayatınızla ilgili kararlarınıza saygı duyması ve arkanızda durması gerekiyor,daha nişanlıyken bu tavrı sergiliyorsa evlendiğinizde kimbilir ne konuda kısıtlamalar getirecek.Hayat sizin hayatınız... Önceliklerinizin farkında olup ona göre hareket edin ilerde keşke değil iyiki demiş olursunuz.