Ama o konkoo!

Kendi yakın arkadaşlarınızı savunmanızı anlıyorum ama hayatta bazı gerçekler var benim erkek arkadaşım olamıyor kanka modunda mümkün değil ama tabi ki erkek arkadaşlarım var o ince çizgiyi geçirmemeye dikkat ediyorum kimseye sapık yaftası yapıştırmadım duygulardan bahsettim sadece çok sık görüşünce ben de o etkileşim olmasa bile karşı tarafta oluyor yani benim başım bu geldi sizin başınıza gelmemiş olabilir arkadaşlıkla dostluk benim için çok farklı erkek arkadaşlarım tabi ki var ama kanka ve dostum olamazlar daha detaylı nasıl anlatabilirim bilmiyorum artık

Çok güzel anlatmışsınız ya aynen bu şekilde bence de oh be rahatladım :)

o zaman kendi adınıza konuşun. böyle arkadaşlık olmaz yerine ben bu tarz yakın arkadaşlığı beceremiyorum deyin.

yani burda bak kaç üye uzun süreli sık görüştükleri vs arkadaşlarından bahsediyor siz halen olmaz modundasınız.
bizde neden o etkileşim olmuyor?
sık konuşuruz, çay içeriz sohbetler ederiz.

bence karşı cinsle ilgili düşüncelerinizde ciddi sıkıntı var ya da farkında olmadan yanlış sinyaller veriyorsunuz bu da zayıf erkekleri farklı yöne itiyor.

“Omo o konkoo” demeliydiniz.
Kişisel algılamayın, bu kullandığınız kalıba gıcığım. Ciddiyet seviyemi sabit tutamadığım gibi gördüğümde bir şey demeden geçemiyorum.
Tez zamanda tükensin, dinimiz amin.

Saldırgan tavrınızı kınıyorum. Saçma varsa ortada o da sizin bu anlamsız tavrınızdır konu sahibine yazdığım cevaptır, haddinizi biliniz!

Saldırgan tavrınızı kınıyorum. Saçma varsa ortada o da sizin bu anlamsız tavrınızdır konu sahibine yazdığım cevaptır, haddinizi biliniz!

seni ilgilendiren bir şey mi var, seni ne ilgilendiriyor?
haddini bilmeyen biri varsa şu tavrınla sen oluyorsun.
git başka yere sıçra, burdan ekmek çıkmaz sana.

Eğer sizinle fotoğrafı olmayıpta konkoosuyla varsa sıkıntı var demektir

Valla kiskanc biriyim, ustune kadin erkek fark etmez "kardesim" muhabbetini cok samimiyetsiz buluyorum. Ben olsam resmin ciktisini alip agzina sokarim ayiptir soylemesi. Ne munasebet yani, bence.

seni ilgilendiren bir şey mi var, seni ne ilgilendiriyor?
haddini bilmeyen biri varsa şu tavrınla sen oluyorsun.
git başka yere sıçra, burdan ekmek çıkmaz sana.
Benim yazımı alıntılamış ve anlamsızca bana saldırmışsınız şu üsluba bir bakın aman allahım

E sen bana laf söylerken iyi ben cevap verince mi sorun oluyor?
Durup dururken çatıyorsun bir de.
Hanımefendi 1. Sen dilini bana karşı lütfen kullanmayın 2. Benim üyeye cevabımı alıntılamış ve saydırmışsınız ben de size cevap verdikten sonra tekrar saydırmaya ve hatta saldırmaya devam etmişsiniz farkında mısınız?

hanımefendi bilmiş bilmiş konuşmuşsunuz sanki 40 yıllık psikolog gibi. ben de buna cevap vermişim senle ne derdim olacak benim tanımam etmem. kişisel almayın.

hanımefendi bilmiş bilmiş konuşmuşsunuz sanki 40 yıllık psikolog gibi. ben de buna cevap vermişim senle ne derdim olacak benim tanımam etmem. kişisel almayın.
Hanımefendi peki benim çift anadal mezunu psikoloji ve felsefe mezunu olduğumu yıllardır , rehberlik ve öğretmenlik yaptığımı biliyor musunuz? Utanmadan bana bir de psikoloji bilimdir diye saçma düşünceleriniz diye nağra atıyorsunuz? Ben o işin okulunu okudum Yani bilmem anlatabildim mi peki siz? Haddinizi biliniz lütfen cevap vermeyiniz artık

psikoloji bilseniz bu durumdaki tepkiniz bu olmaz 1.
hadi diyelim eğitimlisiniz bu sizin sözünüzü doğru kılmaz, daha düne kadar amerika'da psikologlar o kadar konuda yanılmışlardı ki misal, türkiye'de de konu din olunca mesela ya da lgbt konusu olduğunda pek çok uzman psikolog o kadar saçma konuşuyor ki anlatamam.
benim dediğim belli.
madem eğitimlisiniz buyrun ilk sorularıma cevap verin.
ayrıca benim de bu alanda eğitimim olmadığına nereden kanaat getirdin acaba?
memleketin sadece bir psikoloji okumuş kişisi var o da burada mı? :)

Yazınızda soru göremedim bomboş konuşmuşsunuz, alakasız ve emperyal bilim adamı açıklamaları ile ilim içerikli bilimi karıştırarak bir sonuç elde edemezsiniz lobi çalışanı bilim adamlarının olayı ile bu başka ! kendinizi sanırım çok fazla ön planda tutma ve kabullendirme sorununuz var , size destek öneriyorum. Bir kompleks ve kızgınlık öfke var sizde ve yansıtma kontrolsüzce gerçekleşiyor bu ileri zamanlarınızda çanınızı çok daha yakar emin olun ,

hah şimdi derdin belli olduuuu...
4 yıl o ''emperyal'' bilim adamlarının uzun yıllar bulduklarıyla eğitim alıp da sonradan kabuğunu beğenmeye civciv misali onlara laf atmak nasıl bir komplekstir acaba?
ben açık bir soru sordum orada.
kadın erkek arkadaşlığı olamayacağını söyleyen psikolojik bir çalışma sunamadınız henüz?
yok öfke yok kontrol bunlar edebiyat. soruyu çarpıtmayın. açıkca söyleyin.

emperyal dediğiniz adamlar sayesinde mezun oldunuz halen lak lak ediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…