Ama o konkoo!

valla boyle dusunuldugunu bilseydim demezdim suan bi tuhaf oldum ya :)) disardan birisi duysa kardesim dedigimi insallah baska niyetle soyledigimi dusunmemistir :))
Yok ben sizin dediginiz icin demedim. Onun savunmasi bu sekil yani. Sizinki karsidakine sınır koymak icin denilen bisey benim dedigim cevreye yaaa biz kardesiz nasilsa karismayin sınırı koymak icin

Yok ben sizin dediginiz icin demedim. Onun savunmasi bu sekil yani. Sizinki karsidakine sınır koymak icin denilen bisey benim dedigim cevreye yaaa biz kardesiz nasilsa karismayin sınırı koymak icin
evet ya kendimi sizin yerinize koyuyorum da kotu bir sey.Insan bazen cidden boyle seylerle basi agrimasin istiyorum ama iste napicaksiniz ne adim aticaksiniz simdi peki?

Kabullenmis olsam konu acmazdim dimi ? Biraz mantik ya biraz ?

Kusura bakmayın gündüz de dikkatimi çekti, söylemek durumundayım.
Konu açmışsınız, görüş bekliyorsunuz hanımlardan. Seviyesiz yorum yapılmadığı halde nedir bu atar gider?
İnsanlar illa sizin gibi düşünecek değil; konu açıp fikir bekliyorsanız olumlu/olumsuz (seviyeli olmak şartıyla) her görüşe saygı göstermek durumundasınız.

Kesinlikle kadindan kardes mi olur ya

Size sorum esinizin sevgilinizin karsiniza gecip ama o kardesim cok yakiniz dedigini dusundugunuzde ne tepki verirdiniz? Kardeş denecek kadar yakin olmayi dogru buluyomusunuz?
Evet normal buluyorum. Esimin de cok yakin bir kiz arkadasi var benim dd cok yakin bir erkek arkadasim var ve gercekten ikisi de kardes gibi. Ne gibi bir zarar gorebilirsiniz ki anlayamadim ben.

Komşunun tavuğu durumu diosun yani zaten öyle olur kör ölür badem gözlü olur bide anlatmış burda ya senden kardeş filan olmaz kimseye zaten merak etme

Boylede kendimden odun vermis olmazmiyim?

İnat için yakın olmadığın bir erkek arkadaşınla tabi ki fotoğraf çekilme, gezme. 'kendinden ödün vermek' olarak görüyorsun kız-erkek arkadaşlığını mesele zaten daha önce sana bellirttiğim gibi böyle bir arkadaşlık yaşamamış olman. Seni haklı bulanlarda gözü kapalı güveneceği erkek arkadaşı olmayan insanlar. Tabi ki kankasıyla evlenende olmuştur, kankasına yan gözle bakanda olmuştur ama bu demek değil ki herkes böyle. Ateşle barut diye bir şey yok karakter meselesi var. Dilerim güvenebileceğiniz sağlam dostluklarınız olur ne demek istediğimi anlarsınız. He bu kardeş gibi lafı öyle herkesede denmez. Benim kardeşim gibi dediğim insanlar en yenisi 10 yılllık dostum. Ailelerimiz bile birbiriyle arkadaş olmuş insanlar. Ailelerimiz yatılı olarak bile birbirimizi ağırlamıştır.

Eskiden yaşadığım bir olayı anlatayım. Erkek arkadasımın kankası diye gösterdiği bir kız vardı telefonda fotoğraflarını, msjlaşmalarını gösterirdi falan hemde ben sormadığım halde yani kıskançlık yapmadıgım halde haberim olsun hani şüphe etmiyim diye gösteriyor heralde derdim. Sizin kaldıgınız yurtta kalıyor gördün mü hiç diye sorardı . Bende hiç görmemistim Neyse içime sinmiyordu çocuk 2 ay da ayrılmıstım(ayrılma nedeni kankası değildi) Oda arkadaşım bir ara iki yan odamızda kalan kızın birine bikaç kez ders anlatmıstı sen de gel derdi ama gitmemiştim meğerse kankam dediği kız 2 yan odam da kalan kızmış ve o zamanlar ikimizi birden idare ettiğini öğrendim O zamanki saflıgıma veriyorum gerçekten arkadas oldukalarını düşündüm ama dediğim gibi çocuk içime sinmiyordu zaten iyiki bitirmişim dedim.

Tabi gerçekten yakın iyi arkadaş olan yok mu var ama çocukluk arkadası olabilir o da belki . Hani uzun yıldır arkads olmayıp kankam demek ne bileyim insanın aklı takılır tanışmak isterim bende bide her ne kadar kankası olsa da seviyeli olunmalı yani foto atması falan seninle fotosu olmadıgı halde insanı sinir eder haklısın

Ben olsam kızla yüz yüze tanışırdım önyargılı olmadan.
Halinden tavrından anlarsınız zaten art niyetli olup olmadığını .
Belki gerçekten iyi bir kızdır belki siz de çok seveceksiniz hatta belki daha yakın arkadaş olacaksınız belli olmaz yani hayat bu.
Herkes hal ve hareketlerine dikkat edip sınırlarını bilirse seviyesini korursa kadın erkek gayet kanka olabilir bence.
Esimin böyle samimi bir arkadaşı yok ama olsaydı önce tanır sonra karar verirdim.

psikoloji bir bilimdir ve bilim yaradılış konusuna mesafeli yaklaşır. öyle kesin konuşmaz yaradılış konusunda. o yüzden kendi saçma kalıplarınızı bilime yüklemeyin.
ayrıca hangi psikoloğun bu konuda beyanı var?
ben göremedim çünkü.

erkek erkeğe gayet samimi olanlar, poz verenler de çok. nasıl saçma bir örnek bu anlamadım?

--

burada insanlar karşı cinsi hep potansiyel olarak gördükleri için anlamıyorlar bunu. iki taraf da kendini bilirse gayet güzel arkadaşlık kurulur. bazı kötü örnekler bu gerçeği değiştirmez. aynı mantıkla burada bir sürü aldatılma hikayesi var o zaman evlenmeyelim desek mantıklı olur mu?

her durum kendi içinde farklıdır.

bana göre tamda aradığım sevgili adayı valla benim erkek kardeşlerim var ve canlarım ciğerlerim yani çocukluğumdan beri hiç değişmez bende sevgileri bende bir erkeğe şunu alıştıramadım. Niye kızıyosun karşıda ki kız normal kardeş gözüyle bakıyosa anlarsın zaten bişey besleyen kadın her halinden belli olur.

Ben erkek erkeğe kol kola yürüyeni henüz görmedim. Yanak yanağa poz vereni de. Ben kadın erkek yakın arkadaş olamaz demiyorum ayrıca elbette olur ama bu şekilde olunca kanka olarak algılamam mümkün değil. Bu tensel temaslar çok fazla oluyor yakın kadın erkek ilişkisinde sıklıkla. İçlerinde sevgi aşk besliyorlar demiyorum ama yaradılış gereği olsa gerek kadın erkek arasında çekim oluyor.

bunu nasıl algıladığınızla alakalı ben o kadar tensel temas görmedim bilmiyorum.
hatta aksine yanlış anlaşılmamak için tensel temasa dikkat eden kişiler bilirim..

erkek erkeğe arkadaşlıklarda daha fazla olur hatta pandik bile atarlar yeri gelir. ben hiç kız kankasına pandik atan bir adam görmedim. ha atsa kızın vereceği tepkiyi siz düşünün ama erkeklerin öyle anlamsız sululukları olur kendi arasında.

Ilişkiniz gizli mi ? Neden sizle hiç foto paylaşmadı ?
Sanki biraz çocuk kalmış gibi sevgiliniz ya da bana öyle geldi bilmiyorum .
Ben olsam sanırım bende alınırdım .

Ben nişanlımı çok samimi bir kız arkadaşı var mesela başta ne alaka derdim ama kızı tanıdıktan sonra şuan ayrı şehirlerdeyiz diyorum bak git yanına gidin dışarı çıkın dertleşin kal bi kaç gün sana da değişiklik olur diyorum.
size ulta saçma gelebilir ama o ortak arkadaşımızın ben yokken sağa sola bakmasına bile karıştığını bilirim gram da şüphelenmem beni de rahatsız etmez.
Açıkcası zaten o kadar güveniniz yoksa ikinize de hayatı zindan etmeyin.

üf bazı şeyler cidden abartılmış. kardeşim kardeşim demek şu devirde o eski krdeşliklerden değil. baya samimiyetsiz.

ama her arkadaşı da potansiyel sevgili şeyi değil. o kadar abartılmasın.
çok erkek arkadaşım oldu/var. herşeyimi bilenler de var. hiç bi zaman saçma sapan cıvıl cıvık ilişkim olmadı onlarla.
geçen yaz birinden hoşlandığımı farkettim ve açıldım. doğru düzgün yanıt alamadım. ama bu demek değildir ki ben bütün arkadaşlarıma aşık oluyorum. çekim diye bişey var.
ilişkinizi bu kadar gizlemeyin derim. herşey olacağına varır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…