- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.560
- 598
- Konu Sahibi limonatakek21
-
Yok artık 2 yıldır berabersiniz daha kardeşim dediği kişiyle muhabbetiniz yok, ilişkiniz normal değil bence. Ayrıca sizle hiç fotoğraf paylaşmamışken konkosuyla paylaşması da enteresanBide su yonu var kızın ismini falan biliyorum oda beni biliyo ama yuzyuze tanimiyorumki nerden biliyim kızın niyetini ?
Bide su yonu var kızın ismini falan biliyorum oda beni biliyo ama yuzyuze tanimiyorumki nerden biliyim kızın niyetini ?
Oooo bak noktayı koyduÖnce bacım sonra ihtiyacımanladın sen
Olmaz biseeeeey .Anlar hatasını.Boylede kendimden odun vermis olmazmiyim?
Sanırım gerçekten biriyle kardeş gibi arkadaş olmayanlar bunu anlayamıyor. Benimde çok kıymetli arkadaşlarım vardı ama eşim müsade etmediği için görüşmeme kararı aldık, anlayışla karşıladılar. Yani gerçekten kardeş gibiydik omlarında hal ve davranışlarından Asla bir aksilik sezmedim. Ve çok özlüyorum onları bence biraz anlayışlı olmalısınız kızla tanışın sevmezseniz öyle koyarsınız tepkiniziMeraba kizlar
Sinirden patlıcam. Sevgili kişisi instagraminda instagraminda kardesim gibi dedigi bi kızla fotografini paylasmis. 2 yıldır sevgiliyiz. Bu konularda rahat olmadigimi bilir. Arkadasi olmasina bisey demem normal konusabilir tabi kizlarlada ama kardes demek bana gore degil. Ben hic bir erkege kardesim diyecek kadar yakin olmadim en fazla arkadasim olur konusurum ama o benim konkooom demedim simdiye kadar. Ona göre boyle degil durum. Daha bizim beraber fotografimiz yokken niye ikisinin fotografini hoş karsilamayacagimi bildigi halde sormadan paylasiyosa anlamadim. Bide kizdin mi diyo sanki 1 haftadir beni taniyo gibi. Bu sebeple ayrılmayı bile düşündüm farkli bakiyoruz boyle durumlarda. Aynisini ben yapsam bu kadar hosgorulu davranacaginida sanmiyorum. Size sorum esinizin sevgilinizin karsiniza gecip ama o kardesim cok yakiniz dedigini dusundugunuzde ne tepki verirdiniz? Kardeş denecek kadar yakin olmayi dogru buluyomusunuz?
Evliyim. Sevgiliyken de evliyken de kardeşim dediğim insanla bir ton fotoğrafımı paylaştım. Resit ve aklı baliğ bir insan olarak kimseden izin alma gereği duymadım, duymam da. Dolayısıyla karşımdakinin de izin istemesini beklemem. 10 yaşında değil nihayetinde.Meraba kizlar
Sinirden patlıcam. Sevgili kişisi instagraminda instagraminda kardesim gibi dedigi bi kızla fotografini paylasmis. 2 yıldır sevgiliyiz. Bu konularda rahat olmadigimi bilir. Arkadasi olmasina bisey demem normal konusabilir tabi kizlarlada ama kardes demek bana gore degil. Ben hic bir erkege kardesim diyecek kadar yakin olmadim en fazla arkadasim olur konusurum ama o benim konkooom demedim simdiye kadar. Ona göre boyle degil durum. Daha bizim beraber fotografimiz yokken niye ikisinin fotografini hoş karsilamayacagimi bildigi halde sormadan paylasiyosa anlamadim. Bide kizdin mi diyo sanki 1 haftadir beni taniyo gibi. Bu sebeple ayrılmayı bile düşündüm farkli bakiyoruz boyle durumlarda. Aynisini ben yapsam bu kadar hosgorulu davranacaginida sanmiyorum. Size sorum esinizin sevgilinizin karsiniza gecip ama o kardesim cok yakiniz dedigini dusundugunuzde ne tepki verirdiniz? Kardeş denecek kadar yakin olmayi dogru buluyomusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?