• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ama rhtsız edioo!

exmadon

İtina ile kına yakılır!...
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
954
858
303
Merhaba arkadaşlar,
Yaşım 25,gencim, akıllıda sayılırım, üniversite bitirdim, öğretmenim, 2 yabancı dilim var ama ben bu dili anlamıyorum.:32:
''yapıo, yapıyo yada ypyo''
Biri bana bunun hangi dilin, yazım dili olduğunu söyleyebilir mi?:26:
Türkçe olmadığına eminim.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
Yaşım 25,gencim, akıllıda sayılırım, üniversite bitirdim, öğretmenim, 2 yabancı dilim var ama ben bu dili anlamıyorum.:32:

chat dili ne yazık ki.. ama benim için yazması en zor olan sesli harfleri olmayan kelimeler, yani anlayamıyorum bir insan hızla yazarken sesli harfleri nasıl atlar :27:

ne dili bilmiyorum ama Türkçe olmadığı kesin,o yüzden anlamak için zorlamıyorum.

chat dili ne yazık ki.. ama benim için yazması en zor olan sesli harfleri olmayan kelimeler, yani anlayamıyorum bir insan hızla yazarken sesli harfleri nasıl atlar :27:

Bir ara müfredat mı değişti diye düşündüm inanki.:27:
Çok rahatsız edici ve utanç verici bir dil. Bir çok yerde de rastlıyorum güzel Türkçe'me üzülüyorum:50:

160 karakterli mesaja daha fazla kelime sığdırma çabası içinde olan ergenlerin genelleme yaparak foruma da taşıdığı bir dil :31:

Merhaba arkadaşlar,
dünyadaki geçerli bütün dillerden meydaaane gelmiştir..bu dili genellikle sosyetenin 14-15 lik kızları bulmuştur..

160 karakterli mesaja daha fazla kelime sığdırma çabası içinde olan ergenlerin genelleme yaparak foruma da taşıdığı bir dil :31:

O ergenler benim zamanımda da vardı ama hiç böyle yerlerde kullanmazlardı.
Acaba kendileri yazılarını okuyunca rahatsız oluyorlar mı çok merak ediyorum?

O ergenler benim zamanımda da vardı ama hiç böyle yerlerde kullanmazlardı.
Acaba kendileri yazılarını okuyunca rahatsız oluyorlar mı çok merak ediyorum?
Anlıyorlardır herhalde.
Küçükken kuş dili diye her kelimenin başına B harfi getirirdik gayet de güzel anlaşırdık onun gibi bu da :1:

dünyadaki geçerli bütün dillerden meydaaane gelmiştir..bu dili genellikle sosyetenin 14-15 lik kızları bulmuştur..

evet bir de bunun ingilizce versiyonu var ki evlerden ırak :27: 2morrow, 2night, 4eva (forever), det (that) gibi :27:

evet bir de bunun ingilizce versiyonu var ki evlerden ırak :27: 2morrow, 2night, 4eva (forever), det (that) gibi :27:

Geçen gün bende birine rastladım, bir saat düşündüm ancak buldum.
Cümle aynen şu ''i hpe u r fien'':53:

Hecelerin sonuna getirirdik pardon.
Şöyle BE-BEN ÇO-BOK GÜ-BÜ-ZE-BEL BE-BE-CE-BE-Rİ-BİR-Dİ-BİM
Anaaammm çocukluğuma döndüm ya la
:52:

ben bunu hiç yapamadım :14: dahası yapana da, allahım ne gıcık olurdum Çince gibi konuşurlardı :27:

bu şekilde kısaltarak yazan ne okumuş cahiller var biliyor musunuz. birçok üniv.mezunu da bu şekilde yazıyor. ediooo,yapıo geliomm...
bir de son harfi tekrar tekrar yazanlar var onları hiç anlamış değilim.

Back
X