Amac baska gibi

Komşunun kızı bile olabilir yani,ortak veya direkt bir tanışıklık var.Adamın siteye yazmadığı numarayı nasıl buldun başka.
Dedigin gibi tanisiklik olabilir hatta belki ben bile taniyorumdur .
Watsapta resmi yok
Numarayi facede aratmis esim ordada yok
Arayacaktir buyuk ihtimal

Bunlar arkadas mi ya ??
Ne bicim insan bunlar

Kizlar ben 5 6 ay once calisirken
Biri benim numarami facede dagitmisti . Memleketimi adimi ve yasimi yazip eskort diye yazmis .
Pazar gunuydu ise gitmedim uyuyorum saat 9 gibi beni ilk bi adam aradi tanismak istiyorum dedi ben evliyim kardesim seni savciliga vericem diyince facede gordum seni uyarmak icin aradim dedi e o zaman niye tanislaim diyosun pislik herif .

5 dakikaya kalmadan bit suru insan mesaj atmaya goruntulu aramaya vs basladi .
Brn telefonumi alip esofmanlarla karakola kostum esimin yanina aglaya aglaya sinirlerim bozuldu
Savciliga verdik ve altindan benim babamin kus oldugu abladinin pislik oglu cikti 6 bin lira para cezasi aldi . O yapmis olabilir mi

Bana suan dank etti
Savciliga verocem numarayi kizlar ve yine onlarsa akillanmamislar demektir bu

Bak dedik işte bayan olarak düşünme...Kesin o tahmin ettigin kişi

Bak dedik işte bayan olarak düşünme...Kesin o tahmin ettigin kişi
Kizlar yer davamiz var
Cok kavgalar oldu bu yuzden
Brn bana boyle bisey yapacagini dusinmemistim zamaninda
Hatta belli olduginda bile dedim yanlistir falan ama malesef o cikti gercekten
Babamdan yrmis yrmis dayaklari ona ses edemeyince bize sarkmis resmrn
Ben yarin numarayi savciliga vermeyi dusunuyorum ama savci kabul gorurmu
Cunku o zaman sahsima hakaret ve taciz vardi
Simdi ise esimle muhabbet kurmaya calisan biri var
Yoksa bu yeterli degil mi derler

Zannetmiyorum savcının kabul edeceğini.
Bence numarayı 118 den falan sorgulayın.

Arama sıklığına göre değişebilir bence.Taciz eder gibi defalarca arıyorsa dikkate alırlar,almalılar.

Himm
Prki gizliyse bilgileri

Ben olsam her şekilde engeller numarayı bir yere not ederdim.
Başka numaralardan istek gelirse art niyet ararım işin içinde çünkü 2. kez olursa planlanmış bir şey olabilir

Hayır öyle demek istemedim.Arayacaksaniz bile hakaret falan etmemek gerekir zira hakkınızı ararken suçlu durumuna düşmek de var.

Ben olsam her şekilde engeller numarayı bir yere not ederdim.
Başka numaralardan istek gelirse art niyet ararım işin içinde çünkü 2. kez olursa planlanmış bir şey olabilir
Numarayi engelledim
Aramayi falan dusunmuyorum sonuc bana patlamasin diye suan .
Esimin vatsabinida kaldirticam
Ararsa direk arasin

Ancak 5. Sayfaya kadar okuyabildim. Belki gelisme vardir diye. Cunku genelde ilk mesaji okuyup yorun yaziyorum sonra goruyorum ki pozisyon degismis. :)
Ama 5. Sayfaya kadar ayni seyirde gitmis.

Bana kalirsa numarayi bir yerlede sakli tut ama sakin arama. Kadin belki birdaha rahatsiz etmeyecek engelledi falan diye ama ararsan inada bindirebilir ve durduk yere ailen huzursuz olur.
Bence bir muddet izlemede kal. Kadinla sakin irtibata gecme. Bence yani. Cunku tam olarak elle tutulur birsey yok. Bana kalirsa cevreden biri. Cevrenide gozlemle.

Esinin whatsapbini falan bir muddet kontrol altinsa tut. Bir gozunde esinde olsun. Guveniyorsun. Guvende herzaman bir gozun esinde olsun. Illa birsey olacak diye degil ama oyle olmali.
Butun kadinlarin bir gozu esindedir. Ne yapalim erkekler aldatan varliklar olmasaydi iki gozuumuzude ustlerinden alirdik ama degiller iste...

O nunarayi iyi sakla. Supheli bir durumda karsilastirirsin. Numarayi kendi telefonuna kaydet. Whatsaptan onu takip edebilirsin. Senin numaran onda olmadigi icin o nasilsa gormez seni.
Onun online oldugu saate tarihe bakarsin. Esininkine bakarsin.
Esinin online oldugu zamanlarida nasilsa kendi whatsapindan gorebilirsin.

Bu arada 11880 den numarayi sorustur. Varsa ne ala...
Numara her sekilde lazim olabilir.
Bama oyle geliyorki tanik biri yabanci bilemez sahsi numarasini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…