amaç ne acaba

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.436
43.938
798
kızlar bir firmada çalışıyorum merkezi bir yerdeyiz ancak ben gelmeden önce de alışveriş yaptıkları bir market var. sadece su olarak oradan alışveriş yapılıyor. (birazdan buraya bağlayacağım konuyu)

geceleri telefonumu rahatsız etme moduna alarak yatarım.( bu modda ayar yapıldığında acil durumlarda sizin seçeceğiniz kişiler sizi arayabiliyor. o saatte beni arayabilecek kişiler de seçilidir zaten.) diğer aramalar cevapsız çağrı olarak düşüyor o moddan çıkınca.

sabah telefonu moddan çıkarınca gece 1.45 de bir numaradan arandığımı gördüm. wp ye kayıt ettiğim zaman o markette çalışan suyu getiren çocuk olduğunu gördüm. Umursamadım açıkçası ardından

Whatsapa girdiğimde cevapsız aramalar kısmında marketin numarasını gördüm aynı saatte. ( çocuğun numarası farklı marketin sipariş numarası farklı ) ardından üstünde yine çocuğun numarası vardı 3 kere kendi numarasından wp den aramış bir kere de marketin numarasından. İlkinde de normal olarak arama var.

Asla bir muhabbetim yok ancak iki kelime daire numarasını söylerim su alabilir miyim kartla ya da nakit ödeyeceğim . Teşekkür ederim kolay gelsin şeklinde ilerler muhabbet genelde. Adını dahi bilmem adımı bilmez ancak çok garibime gitti ısrarla aranmak. Marketin sahibine söylemem gerekli mi sizce gece aranmışım neden gibisinden. Bu arada bir yıldan fazladır aynı ofisteyim ve aynı yerden sipariş veriyorum

Çok rahatsız edici bir durum aradığı saat normal değil. Tanışmak ister, bir teklifi olur onu anlayabilirim ne kadar gizliden numaranızı almışta olsa ama aradığı saat çok rahatsız edici

Açıkçası ben bu tarz gece birisi aradığında tüylerim ürperiyor. Bilemedim ama market sahibine söyleseniz çözümü ne olur ki

4 kere mi yanlışlıkla arandı gece?

Amaç çok belli değil mi sapık işte gözüne kestirmiş şansımı deneyeyim demiştir. Belki siz de ne oldu diye geri arasanız sohbet ilerleyecekti
Kardeşim şehir dışında direkt aklıma kötü şeyler geldi acaba kız arkadaşı mı aradı diye kaydettim bariz bana suyu getiren çocuk. 4 kere whatsap dam 1 kere normal toplam da 5 kere aranmışım

Özel numarasını engeller bir sonraki hamlesini beklerdim.İsletme sahibine soylenince belki kovulacak ve tam olarak emin olmadan ekmeğiyle oynamak istemem.

Çok rahatsız edici bir durum aradığı saat normal değil. Tanışmak ister, bir teklifi olur onu anlayabilirim ne kadar gizliden numaranızı almışta olsa ama aradığı saat çok rahatsız edici
O saatte aramak çok saçma işte.
Açıkçası ben bu tarz gece birisi aradığında tüylerim ürperiyor. Bilemedim ama market sahibine söyleseniz çözümü ne olur ki
Bende sevmem gece o saatte aranmayı o yüzden rahatsız etme modunda acil aramalarda çok yakınlarımın numaraları kayıtlı onlar arayabiliyor bir tek
Sarhoştu belkide bi cesaret aradı.
Bilmiyorum

Özel numarasını engeller bir sonraki hamlesini beklerdim.İsletme sahibine soylenince belki kovulacak ve tam olarak emin olmadan ekmeğiyle oynamak istemem.
Bende kimsenin ekmeğinden olmasını istemem. Marketim numarasını wp den engelledim onun kendi şahsi numarasını da engelledim direkt ararım artık şu daireye su diye

Bende kimsenin ekmeğinden olmasını istemem. Marketim numarasını wp den engelledim onun kendi şahsi numarasını da engelledim direkt ararım artık şu daireye su diye
Baktiniz yine bir sekilde ulasiyor.O zaman patronuna söylerdim tabii.
Cok rahatsiz edici bir durum ama haklısınız.

Kuryelerde sizin özel numaranız oluyor, çünkü kapıya geldiklerinde size ulaşamazlarsa ulaşmak için aramaları gerekiyor. Hatta maalesef bunu da kendi ceplerinden ödüyorlar, şirket bu durum için ayrı ödenek falan da ayırmıyor. Yanlışlıkla aramış, karıştırmış olabilir. Eğer aynı şey devam ederse sapıklık ihtimalini düşünebilirsiniz ama bence bunu düşünmek için erken.

Baktiniz yine bir sekilde ulasiyor.O zaman patronuna söylerdim tabii.
Cok rahatsiz edici bir durum ama haklısınız.
Fazlasıyla hemde. Ve her akşamüstü iş çıkışı bakkalın önünden geçiyorum 🤦🏼‍♀️
Kuryelerde sizin özel numaranız oluyor, çünkü kapıya geldiklerinde size ulaşamazlarsa ulaşmak için aramaları gerekiyor. Hatta maalesef bunu da kendi ceplerinden ödüyorlar, şirket bu durum için ayrı ödenek falan da ayırmıyor. Yanlışlıkla aramış, karıştırmış olabilir. Eğer aynı şey devam ederse sapıklık ihtimalini düşünebilirsiniz ama bence bunu düşünmek için erken.
Kurye değil normal eski usul bir bakkal( tekel market ) çalışanı kendisi o saate kadar açık değil market.

valla hiç hoşlanmadığım durumlar benim eşimde arada sırada çiçek sepetinden çiçek yada çikolata söyler bana ve getiren kişi her seferinde süprizini bozar arar konum ister bende watsaptan konum için kaydetmiştim numarayı ama gel gör ki sürekli cuma mesajları atmalar umursamadım cuma mesajı diye bu sefer de watsap durumlarıma yorum yazmaya başladı rahatsız olup engelledim . sonra bir sonraki siparişte tekrar arandım çiçek sepeti tarafından konum için aynı numara :( insan bi utanıyor konum atmak için engeli aç sonra konum at utandım direk engel yapmadım yine cuma mesajı kandil mandil bayram diye yazınca yine engelledim hiç sevmem bu tarz muhabbetleri

valla hiç hoşlanmadığım durumlar benim eşimde arada sırada çiçek sepetinden çiçek yada çikolata söyler bana ve getiren kişi her seferinde süprizini bozar arar konum ister bende watsaptan konum için kaydetmiştim numarayı ama gel gör ki sürekli cuma mesajları atmalar umursamadım cuma mesajı diye bu sefer de watsap durumlarıma yorum yazmaya başladı rahatsız olup engelledim . sonra bir sonraki siparişte tekrar arandım çiçek sepeti tarafından konum için aynı numara :KK43: insan bi utanıyor konum atmak için engeli aç sonra konum at utandım direk engel yapmadım yine cuma mesajı kandil mandil bayram diye yazınca yine engelledim hiç sevmem bu tarz muhabbetleri
Hiç hoş bir durum değil. Kışın 15 de bir yazında her hafta 2 şer damacana su alıyoruz diye kaydettim numarayı bazen aramaya üşenip wp den yazıyordum şu daireye 2 damacana su rica edebilir miyim kartla ya da nakit ödeyeceğim şeklinde

niye yüz bulsun ki. arayıp beni gece 1.45 te aramış bu numara nedenini öğrenebilir miyim demek yeterli bence
Direkt market numarasına yazacaktım x market gece beni aramışsınız diye o an aklıma acaba ofiste mi bir şey oldu diye düşündüm hani hırsızlık vs sonra dedim girişte güvenlik var bir şey olsa güvenlik ulaşır firma yetkilisine zaten market ne alaka

Back
X