• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amaç ne acaba

Direkt market numarasına yazacaktım x market gece beni aramışsınız diye o an aklıma acaba ofiste mi bir şey oldu diye düşündüm hani hırsızlık vs sonra dedim girişte güvenlik var bir şey olsa güvenlik ulaşır firma yetkilisine zaten market ne alaka
dediğim gibi bu numara beni gece 1.45 te neden aramış sebebini öğrenebilir miyim gayet net bi soru

dediğim gibi bu numara beni gece 1.45 te neden aramış sebebini öğrenebilir miyim gayet net bi soru
49DF747D-193A-4D23-B498-BCAB9F5860B8.webp

4 kere mi yanlışlıkla arandı gece?

Amaç çok belli değil mi sapık işte gözüne kestirmiş şansımı deneyeyim demiştir. Belki siz de ne oldu diye geri arasanız sohbet ilerleyecekti
Katılıyorum. Yıllar önce kontör yüklettiğim dükkandaki çocuk numaramı kaydedip baya baya taciz mesajları atmıştı. Olmaz öyle şey demeyin asla

Birde nasıl kendinden emin 😂 hayır Dilara diye bir tanıdığım da yok ama çok emin şekilde Dilara ulaştı diyor. Dün ya da önceki gün alışveriş de yapmadım son aramalarda kalsın numaram
Aynen aynen ona güldüm zaten sanki gayet normal birşey yapmış gibi rahat rahat cevaplamış😂

bi defasında otobüste telefonumu şarj etsin diye verdiğim muavin numaramı kaydedip mesaj atmıştı. bu ne terbiyesizlik hemen firmayı arıyorum dedim tutuştu özürler falan kapandı mesele

Aynen aynen ona güldüm zaten sanki gayet normal birşey yapmış gibi rahat rahat cevaplamış😂

Pişkinlik resmen ya 🤦🏼‍♀️

çok sırnaşık ve lakayt. çok net olman lazım. çünkü bence yılışık gereksiz tiplerden. market neden gevşe 1.45 te arıyor ne münasebet. terbiyesiz. ilerlerse söyle patrona sepetlesin gereksizi
O saatte market açık değil ki çok tenha bir yerde kalıyor marketin yönü o saatte açık olması imkansız. İnsan kusura bakmayın yanlış oldu vs der
Verdiği cevap garip bence. Bu neyin lakaytlığı? Gidip konuşursunuz market sahibiyle saçmalamaya devam ederse.
Ya fazlasıyla lakayıtca 🤦🏼‍♀️
bi defasında otobüste telefonumu şarj etsin diye verdiğim muavin numaramı kaydedip mesaj atmıştı. bu ne terbiyesizlik hemen firmayı arıyorum dedim tutuştu özürler falan kapandı mesele
Çok var böyle terbiyesiz

Pişkinlik resmen ya 🤦🏼‍♀️

O saatte market açık değil ki çok tenha bir yerde kalıyor marketin yönü o saatte açık olması imkansız. İnsan kusura bakmayın yanlış oldu vs der

Ya fazlasıyla lakayıtca 🤦🏼‍♀️

Çok var böyle terbiyesiz
nabzı yokluyorlar ama hadlerini bildirmek lazım

Back
X