- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
- 48
- Konu Sahibi veronika_nika
-
Cebimde dursun hesabı. .....
yokluyor neden olacak
aman kızın düşünmesi bile abes açıkçası
işine gücüne baksın
niye cevap yazıyor ki diye düşünmeyip hiç ama hiç umursamaması lazım
kızın aklında hala bir yerlerde çocuğa dair kırıntılar var yazık
kendi ne düşnüğünü biliyor mudur acabaBenimde aklima geldi ama bir daha aramamis sadece her yil 1 kez, acaba kendini unutturmak mi istemiyor
Evli olduğunu bilmiyor mu kızın?
Soruya gelince, yokluyor arada ona göre yedek listesine alacak iste apacik ortada.
Bence kız arkadaşın hattını falan değiştirsin. Değiştirmeli de onla muhattap olmamali.Emin değilim biliyor da olabilir. Bence de yedekte kaybetmek istemiyor cunku o zaman kizi resmen kullandi, kiz da cok iyi niyetli temiz kalpliydi onun asik olduğuna inaniyordu. Biz dedik hep ama dinlemedi
Bu arada cocuk 2 unv mezunu hemde birisi cok iyi bir unv. Yuksek lisans ve doktorasi da var. Cok ii bir kurumda guzel bir mevkide calisiyor ama bildiginiz psikopat. Hatta bence şizofren bile olabilir.
evli madem, numarasını değiştirsin.
her ne amaçla olursa olsun, soğuk ya da sıcak cevap yazması uygun değil
Arkadaşınız evliymiş ve madem böyle bir manyak var ne diye numarasını değiştirmiyor. Belliki unutulmamak onunda hoşuna gidiyor..
Kızlar ünv. Yurttan oda arkadaşım vardi. Şu anda evli. O dönemlerde baska bir erkek arkadasi vardi cocuk psikopatin tekiydi. Kiz da buna deli gibi asikti. Gel der delir git der giderdi, anlayacaginiz cocuk bunu kullanirdi birazda cinsel anlamda. Sonra bunlar ayrildilar okul bitti herkes baska sehirlerde kiz evlendi adam da evlenmis olabilir tam emin degil (hatta birlikte olduklari donemde baskasiyla sevgili yada nisanli bile olabilir, sonradan ogrendigi bazi seylerden dolayi boyle dusunuyor)
Neysee iste bu psikopat eski sevgili kizi ortalama yilda 1 kez ariyor ya da mesaj atiyor, gecen yil bayramda aramis, ondan onceki yil bayram mesaji atmis güyaaaa yanlis kisiye gondermis, kiz ikisinde de cevap vermis ama soguk bir sekilde. Bu yil da aramis gecen gun ama kiz acmamis cunku evli artik. Beni aradi sence bunun amaci ne yilda 1 kez kendini hatirlatmak mi yoksa meraktan mi ariyor dedi, bende dur bizim kk kizlarina sorayim dedim. Ben bir anlam veremedim kizlar sizce neden ariyor yilda 1 kez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?