- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
- Konu Sahibi veronika_nika
-
Kızcağız kendini nasıl kullandırdıysa adam arada yokluyo iş var mı diye. Bence cabuk sekilde numarasını değiltirsin rahat etsinKızlar ünv. Yurttan oda arkadaşım vardi. Şu anda evli. O dönemlerde baska bir erkek arkadasi vardi cocuk psikopatin tekiydi. Kiz da buna deli gibi asikti. Gel der delir git der giderdi, anlayacaginiz cocuk bunu kullanirdi birazda cinsel anlamda. Sonra bunlar ayrildilar okul bitti herkes baska sehirlerde kiz evlendi adam da evlenmis olabilir tam emin degil (hatta birlikte olduklari donemde baskasiyla sevgili yada nisanli bile olabilir, sonradan ogrendigi bazi seylerden dolayi boyle dusunuyor)
Neysee iste bu psikopat eski sevgili kizi ortalama yilda 1 kez ariyor ya da mesaj atiyor, gecen yil bayramda aramis, ondan onceki yil bayram mesaji atmis güyaaaa yanlis kisiye gondermis, kiz ikisinde de cevap vermis ama soguk bir sekilde. Bu yil da aramis gecen gun ama kiz acmamis cunku evli artik. Beni aradi sence bunun amaci ne yilda 1 kez kendini hatirlatmak mi yoksa meraktan mi ariyor dedi, bende dur bizim kk kizlarina sorayim dedim. Ben bir anlam veremedim kizlar sizce neden ariyor yilda 1 kez.
Soguk da olsa cevap buldukca her yil da arar, her ay da arar.
Umursamamasi lazim arkadasinin..
Yani arkadaşına söyle numarasını değiştirsin başka isim üzerine alsın ve ulaşamasın kendisine yazık evllenmiş mutlu yada mutsuz bilemem ama artık evli bir kadın o niyeti hiçte hayır gelmedi bana yoklama yapıyor nabzını ölçüyor gibi... ki tersi olduğunu düşünürsekte aşık sevdalı herhalukarda uzaklaşması gereken bir olay çünkü evli onunla geçmişi var .opiskopat denilen kişi ile yarın birgün eşinin yanında böyle birşeyin olmıcağı mümkünmü tamamen kötü bir durumo kişiye soğuk bir şekilde dahi mesaj karşılığını vermesin dediğim gibi yazının başında başka kişinin üzerine bir hat alsın bu saplantıdan kurtulsun..ağzının tadı bozulmasın İNŞALLAH...
Evli oldugu icin bu yil cevap vermemis. Bencede esinin yanindayken arasa yada cevap yazsa adam ne dusunur. Numarani degistir dedim
Esim yanimda bir daha rahatsiz etme yazsin. Adam psikopat vs olsa surekli rahatsiz eder. Bencd arkadasinin da akli o adamda ki yilda bir aranmak ne diye meraklar içinde
Kız arkadaşının bunu sorgulamakta amacı ne asıl? Ne fark eder, ha adam aşkından ölüyor da dayanamayıp sene de bir arıyor, ha nabız yoklamak istiyor? Cevaba göre aldığı tutum mu değişecek evli arkadaşınızın?Kızlar ünv. Yurttan oda arkadaşım vardi. Şu anda evli. O dönemlerde baska bir erkek arkadasi vardi cocuk psikopatin tekiydi. Kiz da buna deli gibi asikti. Gel der delir git der giderdi, anlayacaginiz cocuk bunu kullanirdi birazda cinsel anlamda. Sonra bunlar ayrildilar okul bitti herkes baska sehirlerde kiz evlendi adam da evlenmis olabilir tam emin degil (hatta birlikte olduklari donemde baskasiyla sevgili yada nisanli bile olabilir, sonradan ogrendigi bazi seylerden dolayi boyle dusunuyor)
Neysee iste bu psikopat eski sevgili kizi ortalama yilda 1 kez ariyor ya da mesaj atiyor, gecen yil bayramda aramis, ondan onceki yil bayram mesaji atmis güyaaaa yanlis kisiye gondermis, kiz ikisinde de cevap vermis ama soguk bir sekilde. Bu yil da aramis gecen gun ama kiz acmamis cunku evli artik. Beni aradi sence bunun amaci ne yilda 1 kez kendini hatirlatmak mi yoksa meraktan mi ariyor dedi, bende dur bizim kk kizlarina sorayim dedim. Ben bir anlam veremedim kizlar sizce neden ariyor yilda 1 kez.
Aramasini merak etmesi normal mi?? Evli bir kadin baska seylerle ilgilensin ne merakiymis??Yok degil ondan eminim çünkü ayrildiktan sonra kötü gunler gecirdi. 3 yildir ariyor ilk kez bu yil merak icinde bu da cok normal. Numarasini degistirecek
Kız arkadaşının bunu sorgulamakta amacı ne asıl? Ne fark eder, ha adam aşkından ölüyor da dayanamayıp sene de bir arıyor, ha nabız yoklamak istiyor? Cevaba göre aldığı tutum mu değişecek evli arkadaşınızın?
evli biri böyle bir aramadan rahatsız olup numarasını değiştirmeli bence.ya da engellesin artık tüm telefonlarda engelle özelliği var.neden ikinci bir mesaja aramaya izin veriyor ki?
Kızlar ünv. Yurttan oda arkadaşım vardi. Şu anda evli. O dönemlerde baska bir erkek arkadasi vardi cocuk psikopatin tekiydi. Kiz da buna deli gibi asikti. Gel der delir git der giderdi, anlayacaginiz cocuk bunu kullanirdi birazda cinsel anlamda. Sonra bunlar ayrildilar okul bitti herkes baska sehirlerde kiz evlendi adam da evlenmis olabilir tam emin degil (hatta birlikte olduklari donemde baskasiyla sevgili yada nisanli bile olabilir, sonradan ogrendigi bazi seylerden dolayi boyle dusunuyor)
Kızın ben evliyim bana mesaj atma demesi ve numarasını engellemesi çok mu zor? ister yanlışlıkla atıyor olsun ister bilerek kız evli dimi yani sonuç olarak siz ona bunu diyemiyorsunuz da dur bir kk da kızlara mı sorayım diyorsunuz yani ne anlamı var ha öyle ha böyle hala arıyor mesaj atıyor olması yanlış yani bunun soracak akıl danışacak yeri yok. Yani kızın bunu merak etmesinin amacı ne eğer bilerek atıyorsa yüz mü verecek çocuğa hayret bir şey.
Arkadaşınız o erkek müsvettesinin telefonunu açmamalıydı.. Evli olduğunu bilmiyorsa da söyleyin ve bir daha rahatsız etmemesi için ikaz edin. Normali budur, yoksa her dediğini yaparsa yarın bir gün kocasını aldatması bile kaçınılmaz olur. Ben artık kadın,erkek bu konuda kimseye güvenemiyorum ve herşey beklenir insanoğlundan. Dikkatli olup, kanmamakta fayda var çünkü bu da bir çeşit sapıklık. Evli kadınları ağa düşüren sapıkları çok duyuyoruz...Evli kadınlar daha cazip geliyormuş çünkü...
Adamın çok okumaktan beyni sulanmış olmasın
Kızlar ünv. Yurttan oda arkadaşım vardi. Şu anda evli. O dönemlerde baska bir erkek arkadasi vardi cocuk psikopatin tekiydi. Kiz da buna deli gibi asikti. Gel der delir git der giderdi, anlayacaginiz cocuk bunu kullanirdi birazda cinsel anlamda. Sonra bunlar ayrildilar okul bitti herkes baska sehirlerde kiz evlendi adam da evlenmis olabilir tam emin degil (hatta birlikte olduklari donemde baskasiyla sevgili yada nisanli bile olabilir, sonradan ogrendigi bazi seylerden dolayi boyle dusunuyor)
NOT: KIZLAAAAAR ARKADASIM TELEFONU AÇMAMİS YANI CEVAP VERMEMIS ÇÜNKÜ EVLI. LÜTFEN "EVLI KADIN NEDEN CEVAP VERMIS TELEFONA DEMEYIN" VERMEDI. DAHA ONCEKI YIL CEVAP VRDIGINDE DE EVLI NISANLI YADA SOZLU DEGILDI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?