amaç ne?

Kızcağız kendini nasıl kullandırdıysa adam arada yokluyo iş var mı diye. Bence cabuk sekilde numarasını değiltirsin rahat etsin

Evli oldugu icin bu yil cevap vermemis. Bencede esinin yanindayken arasa yada cevap yazsa adam ne dusunur. Numarani degistir dedim

Esim yanimda bir daha rahatsiz etme yazsin. Adam psikopat vs olsa surekli rahatsiz eder. Bencd arkadasinin da akli o adamda ki yilda bir aranmak ne diye meraklar içinde

Esim yanimda bir daha rahatsiz etme yazsin. Adam psikopat vs olsa surekli rahatsiz eder. Bencd arkadasinin da akli o adamda ki yilda bir aranmak ne diye meraklar içinde

Yok degil ondan eminim çünkü ayrildiktan sonra kötü gunler gecirdi. 3 yildir ariyor ilk kez bu yil merak icinde bu da cok normal. Numarasini degistirecek

Kız arkadaşının bunu sorgulamakta amacı ne asıl? Ne fark eder, ha adam aşkından ölüyor da dayanamayıp sene de bir arıyor, ha nabız yoklamak istiyor? Cevaba göre aldığı tutum mu değişecek evli arkadaşınızın?

Öyle bir niyeti olsa merak etmek yerine telefona cevap verirdi

evli biri böyle bir aramadan rahatsız olup numarasını değiştirmeli bence.ya da engellesin artık tüm telefonlarda engelle özelliği var.neden ikinci bir mesaja aramaya izin veriyor ki?

evli biri böyle bir aramadan rahatsız olup numarasını değiştirmeli bence.ya da engellesin artık tüm telefonlarda engelle özelliği var.neden ikinci bir mesaja aramaya izin veriyor ki?

Siz anlamadiniz olayi 3 yildir yilda bir kez ya mesaj ya arama oluyor bu yil arama oldu ve cevap vermedi çünkü evli. Daha önceki 2 yil gelen mesaja cevap vermisti evli yada nisanli degildi yani evliyken asla cevap vermedi

Kızın ben evliyim bana mesaj atma demesi ve numarasını engellemesi çok mu zor? ister yanlışlıkla atıyor olsun ister bilerek kız evli dimi yani sonuç olarak siz ona bunu diyemiyorsunuz da dur bir kk da kızlara mı sorayım diyorsunuz yani ne anlamı var ha öyle ha böyle hala arıyor mesaj atıyor olması yanlış yani bunun soracak akıl danışacak yeri yok. Yani kızın bunu merak etmesinin amacı ne eğer bilerek atıyorsa yüz mü verecek çocuğa hayret bir şey.

Arkadaşınız o erkek müsvettesinin telefonunu açmamalıydı.. Evli olduğunu bilmiyorsa da söyleyin ve bir daha rahatsız etmemesi için ikaz edin. Normali budur, yoksa her dediğini yaparsa yarın bir gün kocasını aldatması bile kaçınılmaz olur. Ben artık kadın,erkek bu konuda kimseye güvenemiyorum ve herşey beklenir insanoğlundan. Dikkatli olup, kanmamakta fayda var çünkü bu da bir çeşit sapıklık. Evli kadınları ağa düşüren sapıkları çok duyuyoruz...Evli kadınlar daha cazip geliyormuş çünkü...

Keşke daha iyi okusaydiniz da öyle cevap verseydiniz kiz bir kac aylik evli ve o yuzden de cevap vermemis. Daha onceki yil bayram mesajina cevap vermediginde evli yada nisanli degildi. Ayrica bana ben ne yapicam diye sormadi neden ariyor amaci ne diye sordu. Arkadasimi elestirebilirsiniz ama siz beni de elestiriyorsunuz sozlerinize dikkat edin

Açmamış ki zaten

Bence evliyim yazmasın sadece numarasını değiştirsin.
Adam "herkes bana aşık" ayağındaysa yediremez evlendiğini aman sonra tehdit vs eder.
Direk numarasını değiştirsin.

buraya sormaya gerek yok yatağa atmak için yokluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…