Kızlar ünv. Yurttan oda arkadaşım vardi. Şu anda evli. O dönemlerde baska bir erkek arkadasi vardi cocuk psikopatin tekiydi. Kiz da buna deli gibi asikti. Gel der delir git der giderdi, anlayacaginiz cocuk bunu kullanirdi birazda cinsel anlamda. Sonra bunlar ayrildilar okul bitti herkes baska sehirlerde kiz evlendi adam da evlenmis olabilir tam emin degil (hatta birlikte olduklari donemde baskasiyla sevgili yada nisanli bile olabilir, sonradan ogrendigi bazi seylerden dolayi boyle dusunuyor)
Neysee iste bu psikopat eski sevgili kizi ortalama yilda 1 kez ariyor ya da mesaj atiyor, gecen yil bayramda aramis, ondan onceki yil bayram mesaji atmis güyaaaa yanlis kisiye gondermis, kiz ikisinde de cevap vermis ama soguk bir sekilde. Bu yil da aramis gecen gun ama kiz acmamis cunku evli artik. Beni aradi sence bunun amaci ne yilda 1 kez kendini hatirlatmak mi yoksa meraktan mi ariyor dedi, bende dur bizim kk kizlarina sorayim dedim. Ben bir anlam veremedim kizlar sizce neden ariyor yilda 1 kez.
NOT: KIZLAAAAAR ARKADASIM TELEFONU AÇMAMİS YANI CEVAP VERMEMIS ÇÜNKÜ EVLI. LÜTFEN "EVLI KADIN NEDEN CEVAP VERMIS TELEFONA DEMEYIN" VERMEDI. DAHA ONCEKI YIL CEVAP VRDIGINDE DE EVLI NISANLI YADA SOZLU DEGILDI