amaç ne?

Madem bu adam kötü biriydi, arkadaşınız evli olmadığı dönemde yılda bir defa bile olsa o kişiden gelen mesaja cevap vermemeliydi çünkü aynen sizin söylediğinizi yazıyorum buraya adam psikopatmış, böyle olunca yılda bir kere bile attığı mesaja cevap alınca kendince anlamlar yüklemiş olabilir zira normal bir insan mantığı olmadığını söylüyorsunuz adamı tarif etme biçiminiz bunu gösteriyor bize, olan olmuş artık yapılacak en mantıklı şey arkadaşınızın numarasını değiştirmesi olur.

Biz bilemeyiz.Psikopat diyorsun zaten.Aradığında soğuk bile olsa konuşmak yerine beni arama diyebilirdi.Ya da telefonunda engelleyebilir.

Mesaja cevap vermiş. Soğuk sıcak ne fark eder? Numarasını bile değiştirme gereği duymuyor, her yıl mesajı mı bekliyor acaba? Kocasına ne diyor? Çok saçma geldi bana.

ahh bu arkadaşlar..
sonuçta hep kendimiz çıkmazmıyız?
yoklama yapıyordur.

Canım bence o arkadasının tel nosunu değişmesi lazımdı nşa da ama değiştirmiyorsa bu ve bunun gibi mesajlara aramalara ya katlanacak veya zaten bunun için değiştirmiyor. Çok zor değil insn bende 10 yıllık hattımı değiştirdim eşimle çıkmaya basladığımızda hassasiyetini ve olabilecek nahoş durumları anlattı önce değiştirmefim sonra dediği çıktı ve bende sürpriz olarak son haneleri aynı tel nosu almıştım.

Ekleme: şimdi konu baslığı dikkatimi çektide amacın ne olduğunu arkadaşın neden merak ediyorki neyse ne amaç çok merak ediyorduysa acsaymış bence arkadşının kendini daha fazla bu etik olmayan duruma sokmasın ve no deüiştirsin

soğuk şekilde,sıcak şekilde her ne durumda olursa olsun arkadaşın cevap vermemeliydi ex sevgilisine.amaç tabiki yoklamaktır başka ne olabilir ki.arkadaşında her seferinde soğuk bile olsa cevap vereceği sürece bu mesajların devamı yılda 1 defa bile olsa gelecektir.numarasını değişsin arkadaş.hiç bir yerden ulaşmasın ex ona.evlilikleri için bile başlı başına bir tehlike kendisi.eşi görse ne olucak? sormaz mı bu erkekte kim diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…