• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amac ney

kokoco95

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
473
193
103
29
Ben universteyi baska bi sehirde okumaktayim bu sene mezun oluyorum. Okuduğum sehirde bi cocukla gorusmustum bi sene ama degisik biriydi ne arar ne sorar ama her dakka bulusmak isteyen bi tip. Neyse yaz tatili oldu haziranda geldim ben kendi memeleketime bi konudan dolayi kavga ettik ve bitirdik konusmayi her seyi . Aradan uc ay gecti haftaya okul aciliyo mecbur gidicem dun bana mesaj atti uc ay sonra goruselim diye. Bende uc ay sonra tam geleceğim vakitmi geldim aklina senin dedim sizce bu cocugun amaci ne ben reddetim engelledimben yaninda yokken ayrilsin bitirsin hic mucadele etmesin geleceğim vakitte seni unutamadim goruselim desin ne ala memleket seven insan bunu demek icin uc ay beklemez bnce sizin goruslerinize ihtyac duydum acikcasi

Ben universteyi baska bi sehirde okumaktayim bu sene mezun oluyorum. Okuduğum sehirde bi cocukla gorusmustum bi sene ama degisik biriydi ne arar ne sorar ama her dakka bulusmak isteyen bi tip. Neyse yaz tatili oldu haziranda geldim ben kendi memeleketime bi konudan dolayi kavga ettik ve bitirdik konusmayi her seyi . Aradan uc ay gecti haftaya okul aciliyo mecbur gidicem dun bana mesaj atti uc ay sonra goruselim diye. Bende uc ay sonra tam geleceğim vakitmi geldim aklina senin dedim sizce bu cocugun amaci ne ben reddetim engelledimben yaninda yokken ayrilsin bitirsin hic mucadele etmesin geleceğim vakitte seni unutamadim goruselim desin ne ala memleket seven insan bunu demek icin uc ay beklemez bnce sizin goruslerinize ihtyac duydum acikcasi
vakit öldürüyo sizle.

Ahh hadi ama dostum amacını sende biliyorsun, 05 uç istemek için görüşelim demiyor herhalde. Çanta niyetine yanında taşıyacak seni.

Başlığa baktım konuya baktım... ney demek ha. Demek üniversite. Hadi bi şekilde girdin üniversiteye de mezun olacaksın bide...
size de önerim şu 'bi' değil 'bir' dir. "de" bağlaçtır ve ayrı yazılır. Çok biliyorsunuz ya her şeyi ..

Amac NEY ?
Bknz: Ergenous henuz beyni olgunlasmadigi icin disi universite ogrencilerine hormonlariyla yaklasiyor .
Yazin kendine sulak ve verimli otlaklar buldugundan ayni yasami kisin da saglamak istiyor .
Bu sebepten sizi okul zamani yaninda istiyor ..
Amac bence BUY ;)

Valla cok giderin yok zaten benimde hormon harici bir duygum yok yazin daha iyilerine denk geldim ama guzel gunler cabuk bitti simdi okulda lazim olursun cok sap kalmayayim fakat ilk goz kirpan kizda sap gibi birakirim yersen buyur demis:işsiz:

Back
X