- 16 Ocak 2018
- 89
- 35
- 18
- 27
- Konu Sahibi Moreunlucky
-
Ben görüşmek istemediğimi belirttim zaten çünkü belki size garip gelir ama ben çok kırıldım bu durumaBen olsam bundan sonra arkadaşlığıma mesafe koyar, kesinlikle onla bir şey paylaşmazdım.
O kişiyle ilgili olumsuz yorumum arkadaşım yüzünden oldu bana uyumlu olmadıklarını asla sevgili olarak değil de arkadaş olarak gördüğünü söyledi anne baba basında yok iş yok güç yok tek başına aşırı sorunlu bi ailesi varmış bu çocuğun e bende tabiki olumsuz yorumda bulundumDaha önce benzer bir olayda veya o kişiyle ilgili olumsuz bir yorumunuz mu oldu?
Durum öyle değil ama çok yakındık biz aksam ne yediğimize kadar bilen bir arkadaşlık düşününBen olsam bana soyleme mecburiyeti olmadigini dusunurdum. Kimsenin bu konuda agzini aramazdim. Benlik bir konu yok diye dusunurdum.
Yoo hiç garip gelmiyor. En yakın arkadaşınızsa, gerçekten dostsanız erkek arkadaşından size bahsetmesi gerekirdi. Gizlemesinde art niyet ararım ben.Ben görüşmek istemediğimi belirttim zaten çünkü belki size garip gelir ama ben çok kırıldım bu duruma
Annesine ablasına kadar anlatıp benden çekinmesi mümkün gelmiyor bana onlar yanında ben kimim kiSevgilisiyle alakalı sizin önceden olumsuz bir yorumunuz oldu mu veya o çocuğu sizin ona yakıştırmayacağınızı veya eleştireceğinizi düşünmesine sebep olacak bir durum söz konusu mu? Olumsuz yaklaşacağınıza o kadar emin ki size söyleyip duymak istemeyeceği şeylerle uğraşmak istememiş gibi geldi bana
Edit: dedim kii benden önce yazılmış ve cevaplanmışokey
Bir sebepten utanmistir belki.Tepkinizden cekinip saklamistirEn yakın arkadaşınızın dostunuzun bebeklikten beri beraber sırdaş yoldaş olduğunuzve bugün bile aranızın aynı olduğu (!) insanın sevgili yaptığını çocuğun hesabından öğrenseniz ne yaparsınız hemde bayadır 3 4 aydır olan bir ilişkiymiş benden saklamış yeni tanıştığı arkadaşına da anlatmış bu arada daha önce ağzını aradığımda ıyy benim o çocukla ne işim olur demişti bunu derken sevgililermiş :) neden söylemedin soruma ise tek mantıklı cevabı yok siz olsanız ne yapardınız neden böyle yaptı bi fikriniz var mı
Madem içinde bulunduğu durumdan utanıyor neden kendine söz geciremeyip de bana anlatmıyor benim hayatına karışmak gibi bi hakkım olamaz ki usulunce anlatabilirdi sonuçta benim onayıma mı kaldı hayatıBir sebepten utanmistir belki.Tepkinizden cekinip saklamistir
O zaman mesafeyi koyacaksiniz.Onun kadar güven verip içinizi dışınizi dökmeyeceksinizMadem içinde bulunduğu durumdan utanıyor neden kendine söz geciremeyip de bana anlatmıyor benim hayatına karışmak gibi bi hakkım olamaz ki usulunce anlatabilirdi sonuçta benim onayıma mı kaldı hayatı
Aynen öyle bende ona çok kırıldım zaten yakın arkadaşı olmasam bile hayat onun hayatı ne yapmamı bekliyodu öldürürüm hepinizi falan demem lazım ancak saklaması içinYani anladığım kadarıyla önce size çocuğu kötülemiş şöyle, böyle bana uygun biri değil hayatta olmaz onun gibi biriyle demiş ve sizde ona katılmışsınız bu konuda beraber olumsuz konuşulmuş tabi büyük konuşmuş arkadaşınız olmaz dediği şey olmuş sizden tepki alıcağı için, çekinip utanmış olabilir ondan saklamıştır ama yakın arkadaşıymışsınız söyleseydide saygı duymak zorundaydınız saklamanın anlamı yok.
Yok öyle olsa annesinin uzun süren cocuk hasreti haberine kadar ilk benimle paylaşmazdıBana nazardan korkan biri gibi geldi. Sizin ona nazar değdirdiginizi düşünüyor olabilir mi?
Çocuktan kıskanıyor olmasın?Yok öyle olsa annesinin uzun süren cocuk hasreti haberine kadar ilk benimle paylaşmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?