Amaç?

Benden başka herkese anlattı dediğiniz o herkese muhtemelen çocuğun kötü özelliklerini anlatmamıştır. Dolayısıyla ilişkisini allayıp, pullayıp anlatarak, kendini tatmin etmesi kolay oluyordur. Size anlatsa, yadırgardınız, zira çocuğun kötü özelliklerini de biliyorsunuz. Oysa bazı insanların ilişkilerini pohpohlamaya ihtiyacı oluyor. Hele ilişkilerinin ilk zamanlarında bu ihtiyaç daha da fazla... Kısaca bence tek sebebi de bu; şuan ilişkisini toz pembe görmek istiyor ama bunu sizinle yapamaz.

Çocuğu sürekli eleştiri yapmış isen önceden söylemek istememiş olabilir ve bingo çocuk kıza seninle arkadaşlık yapmasını istememiş olabilir

Benim de öyle çok yakın bir arkadaşım var.Ve bu tarz bir durumu benden saklasa ben de kırılırdım.Bence araya mesafe koyun.Arkadaşınız size değer veriyorsa gelip gönlünüzü almaya çalışmalı ve neden böyle davrandığına dair açıklamada bulunmalı.O açıklama da mantığınıza uyarsa ne ala..Onun dışında kendinizde hata arayıp sebep bulmaya çalışmayın. Çünkü diğer her şeyi en küçük detayına kadar anlatıp bu tarz bi şeyi saklamak ikiyüzlülükten başka birşey değil.

Şimdi siz ona "ya sen böyle böyle anlattın ne oldu sorunları komple çözüldü mü" diyeceksiniz haklı olarak ve arkadaşınız eleştiriye gelemeyen, kararlarının arkasında duramayan bir kişilik belli ki bunlarla uğraşmak yerine saklamak kolay gelmiş.

Söylememesinin nedeni sizin tepkiniz olabilir. Çünkü az çok tanıyorsunuz. Yeni tanıştığı arkadaşının da bu kadar ayrıntıyı bilmediği için ona rahatça anlatmış olabilir bence

Benim de canıma tak etti artık inanılmaz kırıldım üzüldüm

En çok tatmin edrn cevap oldu

Açık açık sorun.Zor evet siz kırılmışsiniz ve haklisiniz biraz da kızgın.Arkadaşim biz gecmsiten beri hic bir sey saklamadik birbirimizden çocuk için olumsuz düşüncelerimiz oldu ama asıl bana senin yorumun önemli senin dusuncen ve sen önemlisin de.Bana haber vermemen aramizda sorun varmış hissine kapilmama neden oldu. Sorun ne diye ortadan direk sor cnm.Belki de seni öncesi kadar dert ortağı görmüyor.

size guvenmiyor ailesine soylemesinizden korkuyorum uzak durun güvenmeyen insanlar sırttan vurur

Beraber büyümek herseyi bilmek hakkini vermiyor yalniz ... yeri geliyor annemize bile bazi seyleri anlatmiyoruz ki o bizi doguran büyüten :))

Beraber büyümek herseyi bilmek hakkini vermiyor yalniz ... yeri geliyor annemize bile bazi seyleri anlatmiyoruz ki o bizi doguran büyüten :))
Hanim efendi beraber büyüdüm herseyini tek bana anlatacak demedim zaten herkes biliyorken bana niye söylemedi dedim

Svylememesi gayet normal

Ara yorumlarda size öncesinde verdiği şeyleri kinayeli alaycı bir üslupla yazıyorsunuz. Dost olduğunuza emin misiniz?
Benim de 5 yaşından beri arkadaşım var, ortak tanıdığımız birinden nefret ederdi sonra kısa bir süre ilişkileri olmuş bana söyleyememiş. Ayrılınca ağlayarak anlattı. Sizin gibi yadırgamadım. Nornal karşıladın. Utanabilir. Söylediklerini hatırlatmanızı istemeyeblir. Kalkıp geçmişteki anlattıklarını hatırlatacaksanız, dedikodusunu yapacaksanız ohoo.
Benim görüşmediim nice en yakın arkadaşıö oldu hepsinin en özel sırları bende. Bana yamuk yapsalar dahi sizin gibi dökmem hemen ortaya. Bu yanınızı fark ettiği için size daha fazla malzeme vermek istememiştir belki de

Size birkaç ihtimal ve "ben ne yapardım" sorusuna cevap sunacağım:
1) Sizin tepkinizden emin olamamıştır. Birbirinizin her şeyini biliyorsunuz, size o çocukla ilgili yorumunu söylemiştir ve sizinkini sormuştur, olumsuz cevap vermişsiniz. Onlar ilişkiye başladıktan sonra bunu sizinle paylaşmak yerine, yeni tanıştığı arkadaşına anlatmıştır. Adı üstünde yani, yeni arkadaşı sizin arkadaşınızı daha iyi tanıyamaz. Bir nevi onay arayışı gördüm burada.
2) Arkadaşınız çok safsa çocuğa sizin ne düşündüğünüzü söylemiş olabilir. Çocuk da sizinle konuşmasını yasaklamıştır. Bir nevi ego tatmini.
3) Arkadaşınız sizin onun mutluluğuna gölge düşüreceğinizi düşünmüş olabilir. Sizinle paylaşımlarını artık kısıtlama kararı almıştır. Bu, en sinsi neden.

Ben de bir ilişkimi henüz başlamışsa HIÇ KIMSEYLE paylaşamam. Bir şeylerin oturmasını beklerim önce. Arkadaşınız belli ki sizinle aynı bağı paylaşmıyor. Aranıza mesafe çizmeniz iyi olacaktır. Bir kalemde atmayın ilk başta, sonuçta kaç yıldır arkadaşsınız. Ama baktınız ki varlığı ve yokluğu sizde aynı, hayatınızdan çıkarsanız da olur. Zaman kısa, sizden hayatının en azından belli bir kesitini saklayan insanla harcamayın bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…