- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi Moreunlucky
-
Şimdi siz ona "ya sen böyle böyle anlattın ne oldu sorunları komple çözüldü mü" diyeceksiniz haklı olarak ve arkadaşınız eleştiriye gelemeyen, kararlarının arkasında duramayan bir kişilik belli ki bunlarla uğraşmak yerine saklamak kolay gelmiş.O kişiyle ilgili olumsuz yorumum arkadaşım yüzünden oldu bana uyumlu olmadıklarını asla sevgili olarak değil de arkadaş olarak gördüğünü söyledi anne baba basında yok iş yok güç yok tek başına aşırı sorunlu bi ailesi varmış bu çocuğun e bende tabiki olumsuz yorumda bulundum
Benim de canıma tak etti artık inanılmaz kırıldım üzüldümBenim de boyle bir arkadasim vardi. Ben onla herseyimi paylasirken o surekli birseylerini gizler, is isten gectikten sonra soylerdi. Bir gun tak etti artik bana. Her yerden engelledim ve bir daha asla gorusmedik. Hayatimdan da hicbirsey eksilmemis oldu. Muhtemelen sizinle bir yarış halinde oldugunu dusunuyor, sinsi sinsi hareketler iste.
En çok tatmin edrn cevap olduBenden başka herkese anlattı dediğiniz o herkese muhtemelen çocuğun kötü özelliklerini anlatmamıştır. Dolayısıyla ilişkisini allayıp, pullayıp anlatarak, kendini tatmin etmesi kolay oluyordur. Size anlatsa, yadırgardınız, zira çocuğun kötü özelliklerini de biliyorsunuz. Oysa bazı insanların ilişkilerini pohpohlamaya ihtiyacı oluyor. Hele ilişkilerinin ilk zamanlarında bu ihtiyaç daha da fazla... Kısaca bence tek sebebi de bu; şuan ilişkisini toz pembe görmek istiyor ama bunu sizinle yapamaz.
Herkese söyleyip bana söylememesi mi akıllılık anlamadımAkilli kadınmış derdim
Annesi ablası falan biliyormuşsize guvenmiyor ailesine soylemesinizden korkuyorum uzak durun güvenmeyen insanlar sırttan vurur
etkilerini biliyorsun sitede yapmış olabilirAnnesi ablası falan biliyormuş
Hanim efendi beraber büyüdüm herseyini tek bana anlatacak demedim zaten herkes biliyorken bana niye söylemedi dedimBeraber büyümek herseyi bilmek hakkini vermiyor yalniz ... yeri geliyor annemize bile bazi seyleri anlatmiyoruz ki o bizi doguran büyüten :))
Hanimefendi sinirlencek alincak bir durum yok bunun cevabini birtek arkadasiniz vere bilir ...Hanim efendi beraber büyüdüm herseyini tek bana anlatacak demedim zaten herkes biliyorken bana niye söylemedi dedim
Svylememesi gayet normalO kişiyle ilgili olumsuz yorumum arkadaşım yüzünden oldu bana uyumlu olmadıklarını asla sevgili olarak değil de arkadaş olarak gördüğünü söyledi anne baba basında yok iş yok güç yok tek başına aşırı sorunlu bi ailesi varmış bu çocuğun e bende tabiki olumsuz yorumda bulundum
Size birkaç ihtimal ve "ben ne yapardım" sorusuna cevap sunacağım:En yakın arkadaşınızın dostunuzun bebeklikten beri beraber sırdaş yoldaş olduğunuzve bugün bile aranızın aynı olduğu (!) insanın sevgili yaptığını çocuğun hesabından öğrenseniz ne yaparsınız hemde bayadır 3 4 aydır olan bir ilişkiymiş benden saklamış yeni tanıştığı arkadaşına da anlatmış bu arada daha önce ağzını aradığımda ıyy benim o çocukla ne işim olur demişti bunu derken sevgililermiş :) neden söylemedin soruma ise tek mantıklı cevabı yok siz olsanız ne yapardınız neden böyle yaptı bi fikriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?