• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amacı cinsellikse neden böyle dedi

erkek arkadaşınızın hayatında başka hanımlar olabilir mi? Belki dışarıda tanınmaktan korkuyordur ondan ev ortamı istiyordur. Çünkü siz teklif etmeseniz bile o yapalım edelim der. Bana biraz tehlikeli biri gibi geldi.

O denememin sonu gebelikle sonuçlanırsa üzülürsün ama..

Bir filmde denk geldiğim repliği yazayım. 5 yaşlarındaki kız, arkadaşlarına nasıl dünyaya geldiğini anlatıyor.

KIZ : Annemle babam, bir arabanın arka koltuğunda aşkı bulmuşlar ve sonra ben olmuşum.

Denemenin sonu gebelikle sonuçlanırsa, benzer bir repliği seslendirebilirler.

Erkek arkadaşımla genelde evde görüşüyorduk. Tabi ilişkinin başında böyle değildi. Tavırları vs sanki sadece cinsellik içinmiş gibi hissediyordum. Biraz yakınlaştığımızda onu denemek için birlikte olmak istediğimi söyledim. Bana hayır dedi. Neden diye sorunca “senin için” dedi. Yani bi erkek amacı cinsellikse o an bunu kullanmaz mıydı. Niye böyle söyledi
Adamları da manyak edeceksiniz iyice, sonra ağlıyorsunuz aklı başında adam kalmadı diye. Kıymetliyse sıkın bacağınızı saklayın, oturun yerinizde kimsenin evine falan gitmeyin, bu ne be öfff.

Kabul etseydi planınız ne şekilde devam edecekti peki? Ya önce istiyorsun, oyun mu oynuyorsun deyip size saldırsaydı ya da?
Niye ergen gibi davranıyorsunuz yahu, büyüyün artık.
Sevgiliyi niye hayatınıza alıyorsunuz? Sosyalleşmek içinse, arkadaşlarınız yetmiyor mu?
Gerçekten ya, hayatı ne zannediyor bunlar..sonra yazıyorlar evleniyorum bakire olmadigimi söylemelimiyim diye..

Erkek arkadaşımla genelde evde görüşüyorduk. Tabi ilişkinin başında böyle değildi. Tavırları vs sanki sadece cinsellik içinmiş gibi hissediyordum. Biraz yakınlaştığımızda onu denemek için birlikte olmak istediğimi söyledim. Bana hayır dedi. Neden diye sorunca “senin için” dedi. Yani bi erkek amacı cinsellikse o an bunu kullanmaz mıydı. Niye böyle söyledi
Onu denemek de ne demek? Iyi vallahi sabirli saygili cocukmus.

erkek arkadaşınızın hayatında başka hanımlar olabilir mi? Belki dışarıda tanınmaktan korkuyordur ondan ev ortamı istiyordur. Çünkü siz teklif etmeseniz bile o yapalım edelim der. Bana biraz tehlikeli biri gibi geldi.
Yanımdayken tuvalate telefonunu alıp gitti bi kaç kez ben de zaten şüpheleniyorum mesela hiç benle paylaşım yapmıyor

Biz zaten başlarda hep dışarda görüştük. Sonra eve gidince bir kere hep evde görüşmek istedi. Amacı sex olsa orda bi şekilde kabul ederdi birlikte olmayı hangi erkek reddeder ki
Bacım bu çocuk ilk sevgilin mi? Erkekleri tanımadığın o kadar açık ki. Erkek diye eli seyinde dolaşıp girecek delik arayan insanlar olması mı lazım?
Her şeyin yeri vAr zamanı var. Adam belki sonradan pişman olacağı bir şeyi yapmak istememiştir.
Belki bakire olduğunu biliyordur,bu sorumluluğun altına girmek istememistir.
Belki seni tanıdığı için saçma bir numara çektiğini anlamıştır,
Belki o an namunasip yerleri fazla killidir, o yüzden utanip reddetmiştir:)
Erkek diye hurraa saldıracak mi insanlar? Bazen ortam çok musait olsa da o durum uygun olmaz ve iki kişi iliskiye girmez,sadece oynasirlar.
Evde buluşmak istemiyorsan evine gitme . Sana geliyorsa da rahatsız olduğunu, genç olduğunuzu,evli gibi her gün koltukta oturamayacagini söyle. "Adam neden hep eve geliyor"un da cevabı zaten çoğu erkek gezmeyi falan sevmez..üstelik TCde hesap dediğin erkeğe kitlenen bir şey. Ya da yemegi erkek tatlıyı kadın oder,böyle adaletli işleyen bir hesap usulü var 😂😂 her cikmak dünya para.
Sevmediği bir aktivite olan dışarı çıkmayı yapıp bir de bir ton para ödeyip yorulacagina evde sarılıp koklasiyor işte. Cebinden de kuruş çıkmıyor:) eğer rahatsiz oluyorsan ev defterini kapat, böyle de saçma blofler yapma. Sonra pişman olursun

İlerisi için sizi dusunmus akıllı.

Deneme yanılma yöntemi bu şekilde bulunmuş olmalı 😅

Böyle giderse önce deneyip sonra denenmişin denemesini yaptıracaksınız bu adama🙄

Back
X