Bana seni oyalıyor gibi geldi.
vermedi ama nedeni ne anlamadım. hem suprız yap hem yalnız kalmak ıste. oyunmu oynuyor yoksa bırı mı var anlamadım
Gizem neymiş ya, insan sevdiğinin her halini bilmek ister. Ben sevgilimin nefes alışından ne hissettiğini anlayabiliyorum ve 1 senedir birlikteyiz büyü falan kaçmadı Allah'a şükür her gün daha çok bağlanıyoruz ve gayet memnunuz bu durumdan. Belki başka biride olabilir ve ondan emin olmadan seni elinden kaçırmak istemiyor, oyalıyor da olabilir.canım ben bıraz gururluyukm yalnız kalmak ıstıyorum dedı hıcbırsekılde yazmadım aramadım. bu saatten sonra zaten arasa ne degısıcekkı. zaten ınsan yavas yavas gercek yuzunu gorup soguyor. erkeklere gızemlı olmak lazımmıs ona gore. karsıdakını tam anlamıyla cozmemesı gerekıyormus beyfendının yoksa buyu kacarmıs falan. hayatımı yormaktan baska bısey degıl bu. sevgıde gızem olur mu orası bıle garıp ya. psıkolojı kıtapları okumus bırı zaten. ya gercekten de benle guzel bır oyun oynuyor yada bırı var bılmıyorum. ama gurur yaptım suan uzulsemde ıcımde kırgınlık olsa da ben asla aramam
Bu gibi adamlara yapilacak en guzel sey, herhangi bir aciklama yapmadan iletisimi kesmek ve sosyal medya hesaplari dahil her yerden silmek. Aksi halde daha cok yara alirsiniz.
Gizem neymiş ya, insan sevdiğinin her halini bilmek ister. Ben sevgilimin nefes alışından ne hissettiğini anlayabiliyorum ve 1 senedir birlikteyiz büyü falan kaçmadı Allah'a şükür her gün daha çok bağlanıyoruz ve gayet memnunuz bu durumdan. Belki başka biride olabilir ve ondan emin olmadan seni elinden kaçırmak istemiyor, oyalıyor da olabilir.
Keşke sevginin farkında olup bunu tüketmek yerine değerini bilse. Ama işte bilmez bu tipler sürünmeyi sever, gizemli kızların peşinde.haklısın canım onun ıstedıgı hayatı zorlastırmaktan baska bısey degıl. onu sevıyordum da
Keşke sevginin farkında olup bunu tüketmek yerine değerini bilse. Ama işte bilmez bu tipler sürünmeyi sever, gizemli kızların peşinde.
Issız adam taklidi yapanlardan nefret ediyorum :) üstelik aynısını senden de istemiş ..
Bence sen cepteydin, adam fırsat bulduğu her an avdaydi. Dişine göre birini bulmuşsa da sana sessiz sedasız yol vermiştir ki boş kalınca yeniden dönebilsin, kafam karışıktı diyebilsin .,
Onun mantık anlayışı buysa gerisini düşünemiyorum. Geri dönmek isterse falan sende tavrını koy ki cepte olarak görmesin seni.aynen canım bıde bana demıstıkı ben mantık ınsanıyım. ben mantıklı dusunsem onu daha onceden terketmıstım. kulturlerımız sevıyelerımız ayrıydı. onun kafasnda olsam onunla 1 sanıye gecırmemem gerektı. ama ben kımseye onyargı ıle yaklasan bırı degılım. onu ınsan olarak gordum ve sevdım. cok buyuk bır hata yaptım.
bana başkası varmış gibi geldi. size soğuk davrandığında görüşmediğinde onunla görüşüyor gibi
Yok koç burcu:)eşin ne yaptı canım? kova burcu mu kendisi
şimdi öbür tarafta kesin olmadığı için elindekini de kaçırmamak için arada jestler yapıyor olabilir. valla ben öyle hissettim. Aminnnno zaman suprız falan yapmasın bır zahmet. cok cakalmıs burdan onu anlıyorum. allah uzak etsın boylelerını.
Yok koç burcu:)
Sevgililik zamanımızda yapmıştı, kendini birden geri çekmişti brn de anlamamış üstüne düşmüştüm bir süre. Sonra seninle mi uğraşıcam diyip birden iletişimini kesmiştim kendisi gelmişti bu sefer :)
şimdi öbür tarafta kesin olmadığı için elindekini de kaçırmamak için arada jestler yapıyor olabilir. valla ben öyle hissettim. Aminnnn
Pek hosuma gitmedi bu durum
Baskasi mi var acaba kafasini kurcalayan?
Birkac gun bekle bakalim yazma
Illa ki donus yapacak sana.
Duruma gore acikca sorarsin..bir sorun mu var neyse bilmek istiyorum..gibisinden.
Sanki bitirmek istiyor da seni de uzmek istemiyor gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?