Amaci ne olabilir?!

btxx

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
408
315
53
Olayi kisa kesecegim. Bundan bir kac yil önce bir akrabam sayesinde biriyle tanistim. Kafalarimizin uyusmadigini fark ettik ve benimle iletisimini hic birsey demeden kesti. Ne bir mesaj, ne bir telefon görüsmesi. Ben üstünde fazla durmadim, birinin pesinden kosmak huyum degildir. Akrabamin bu olaydan sonra da o kisiyle iletisimini kesti cünkü o da yapilanlari dogru bulmadi. En azindan bir mesaj atabilirdi dedi. Neyse bunun üstünden yine zaman gecti, o görüstügüm kisi akrabamla yine iletisime gecmis bir sekilde, sosyal medyalari degismisler konusmaya baslamislar tekrar. Burda bile cok zoruma gitti fakat birsey demedim. Kisa süre sonra o kisi akrabama sulanmaya baslamis, iste benimle bir gelecek hayal edebilirmisin gibi laflar. Akrabam da benimle olan gecmisini hatirlatmis, sence tuhaf olmaz mi demis o kisi de yoo benim umrumda degil demis. Bunlari akrabam gelip birer birer yüzüme söylüyor birde. Ben cok sinirlendim tabii ama anlayan olmadi. Sizce yapilanlar cok cirkin degil mi? Ikisinin amacini cözemedim.

sana anlattıgına göre niyeti var bence. çünkü tam tersi olsa utanır söylemeye gerek duymaz yada sadece bana yazdı der ayrıntılı anlatmazdı. bence senin nabzını yoklamış. e karşı tarafta karaktersiz belli. akrabanda az bi akıl varsa bu durumu algılayıp uzak durar. hem sana açıklama yapmadan konusmayı kesiyo görgü adab bilmez kafasına eseni yapan tip hemde sonra normal bi durum gibi akrabana yazmış. bence sen karışma akraban bu oltaya düşerse zaten hayatından kendiliğinden çıkmış olur. herkes kaderini kendi belirler.

sana anlattıgına göre niyeti var bence. çünkü tam tersi olsa utanır söylemeye gerek duymaz yada sadece bana yazdı der ayrıntılı anlatmazdı. bence senin nabzını yoklamış. e karşı tarafta karaktersiz belli. akrabanda az bi akıl varsa bu durumu algılayıp uzak durar. hem sana açıklama yapmadan konusmayı kesiyo görgü adab bilmez kafasına eseni yapan tip hemde sonra normal bi durum gibi akrabana yazmış. bence sen karışma akraban bu oltaya düşerse zaten hayatından kendiliğinden çıkmış olur. herkes kaderini kendi belirler.
Bende öyle algiladim acikcasi, ben agzima geleni saydim o da yok sen yanlis anladin, benim onunla isim olmaz falan dedi. Bu sacma sapan konu yüzünden aramiz cok bozuldu.

Kafalarimizin uyusmadigini fark ettik ve benimle iletisimini hic birsey demeden kesti.
Herkes herkesle anlaşacak diye bir şey olmadığına göre, kafalar uyuşmadığı için iletişimi kesmek gayet normal.
Akrabam da benimle olan gecmisini hatirlatmis, sence tuhaf olmaz mi demis o kisi de yoo benim umrumda degil demis. Bunlari akrabam gelip birer birer yüzüme söylüyor birde. Ben cok sinirlendim tabii ama anlayan olmadi. Sizce yapilanlar cok cirkin degil mi? Ikisinin amacini cözemedim.
Belki de o kişi o zamanda akrabam dediğin kişiden hoşlanıyordu, bilemezsin ve doğru söylemiş umurunda olsan seninle olan iletişimini kesmezdi.
Akraban olan kişide, onunla ilgili bir şeyler düşünüyor ki en doğru olanı yapmış, umudun varsa boşuna umutlanma ve başkasından değil benden duy diye sana söylemiş. Yapılanlar gayet normal şeyler, hatta arkandan iş çevirmediği için bence akrabana teşekkür etmelisin ve seni istemeyen adam içinde kendini üzmemelisin.

Bende öyle algiladim acikcasi, ben agzima geleni saydim o da yok sen yanlis anladin, benim onunla isim olmaz falan dedi. Bu sacma sapan konu yüzünden aramiz cok bozuldu.
ohoo saçmalığa bak resmen senden izin ister gibi anlatmış sende çıkışınca hemen tavrını koyup arayı bzmuş. bence kesinlikle yol arıyodu bi şekildede yaptı şu an konusmuyosanız kesinlikle o şahısla görüşüyodur büyük ihtimalle. hayır bu kadar saçma bi olay için yaşın 13 14olması lazım yetişkin insan bilerek yapıyosa altındav ardır bi amacı

Kale almayıp mutluluklar dileyin.. amacı sizi kışkırtmak ama siz düşmeyin umursamazı oynayın.

Herkes herkesle anlaşacak diye bir şey olmadığına göre, kafalar uyuşmadığı için iletişimi kesmek gayet normal.

Belki de o kişi o zamanda akrabam dediğin kişiden hoşlanıyordu, bilemezsin ve doğru söylemiş umurunda olsan seninle olan iletişimini kesmezdi.
Akraban olan kişide, onunla ilgili bir şeyler düşünüyor ki en doğru olanı yapmış, umudun varsa boşuna umutlanma ve başkasından değil benden duy diye sana söylemiş. Yapılanlar gayet normal şeyler, hatta arkandan iş çevirmediği için bence akrabana teşekkür etmelisin ve seni istemeyen adam içinde kendini üzmemelisin.

Benim hic bir umudum yok o kisiden, bunu akrabam da gayet iyi biliyor. Olsaydi iletisime tekrar ben kendim gecerdim, bir kere bile ne yazdim ne aradim sordum. Benim o kisiye diyecek birseyim yok, kirginligim akrabama sadece.

Ve tabikii herkes herkesle anlasacak diye birsey yoktur fakat o kisinin yaptigi resmen midesizlik. Ben onu akrabam sayesinde tanidim, beni begenmeyip akrabama sulanmak pek de normal birsey degil

ohoo saçmalığa bak resmen senden izin ister gibi anlatmış sende çıkışınca hemen tavrını koyup arayı bzmuş. bence kesinlikle yol arıyodu bi şekildede yaptı şu an konusmuyosanız kesinlikle o şahısla görüşüyodur büyük ihtimalle. hayır bu kadar saçma bi olay için yaşın 13 14olması lazım yetişkin insan bilerek yapıyosa altındav ardır bi amacı

O kadar haklisiniz ki. Keske 13 14 yaslarinda olsalar, baya yetiskin insanlar sözde

Benim hic bir umudum yok o kisiden, bunu akrabam da gayet iyi biliyor. Olsaydi iletisime tekrar ben kendim gecerdim, bir kere bile ne yazdim ne aradim sordum. Benim o kisiye diyecek birseyim yok, kirginligim akrabama sadece.
Madem o kişi hakkında bir beklentin yok, neden kırılıyorsun akrabana? Arkandan iş çevirmeyip, dobra dobra her şeyi sana söylediği için mi?

Olayi kisa kesecegim. Bundan bir kac yil önce bir akrabam sayesinde biriyle tanistim. Kafalarimizin uyusmadigini fark ettik ve benimle iletisimini hic birsey demeden kesti. Ne bir mesaj, ne bir telefon görüsmesi. Ben üstünde fazla durmadim, birinin pesinden kosmak huyum degildir. Akrabamin bu olaydan sonra da o kisiyle iletisimini kesti cünkü o da yapilanlari dogru bulmadi. En azindan bir mesaj atabilirdi dedi. Neyse bunun üstünden yine zaman gecti, o görüstügüm kisi akrabamla yine iletisime gecmis bir sekilde, sosyal medyalari degismisler konusmaya baslamislar tekrar. Burda bile cok zoruma gitti fakat birsey demedim. Kisa süre sonra o kisi akrabama sulanmaya baslamis, iste benimle bir gelecek hayal edebilirmisin gibi laflar. Akrabam da benimle olan gecmisini hatirlatmis, sence tuhaf olmaz mi demis o kisi de yoo benim umrumda degil demis. Bunlari akrabam gelip birer birer yüzüme söylüyor birde. Ben cok sinirlendim tabii ama anlayan olmadi. Sizce yapilanlar cok cirkin degil mi? Ikisinin amacini cözemedim.
Anladığım kadaeıyla bu adamla sevgili bile olmamışsınız. Üstünden de epeyce zaman geçmiş. Akrabanızın onunla ilişkisi nereye giderse girsin sizin sinir olacağınız bir durum yok. Geçmiş geçmiştir.

Madem o kişi hakkında bir beklentin yok, neden kırılıyorsun akrabana? Arkandan iş çevirmeyip, dobra dobra her şeyi sana söylediği için mi?
Cünkü zamaninda o kisi bana haksizlik yapti. Ne bir mesaj atti ne konusmak istedi, hayatimdan sessizce cikti. Bunu akrabam da dogru bulmadi ve görüsmeyi birakti. Birden ne oldu da tekrar görüsmeye karar verdi?

Seni beğenmemiş,aklında ise aranıza yapmaya çalışan akraban varmış.
Çocuk akrabana ilgi duyuyor,akraban da çocuğa karşı boş değil.Sana soylenmesinin nedeni ise baskasindan duyacagina kendisinden duymani istemesi.
Çocuğun seninle konuşurken birden iletişime kesmesi yanlış,daha kibar bir biçimde olmayacağını dile getirebilirdi.
Senin ise "bunların amacı ne diyerek sorman" yanlış.
Her şey seninle alakali olmak durumunda değil.
Demek ki beğendiler birbirlerini.
Sana soylenmesinin nedeni ise arkandan iş cevrildigini dusunmeni istememesi.
Üstelik istedigiyle görüşür.Siz denemissiniz olmamış,başkalarına karisamazsiniz.

Kafalar uyusmadiysa zaten olması imkansız bir ilişki. Öte yandan belki akrabanizdan hoslaniyordu sizi direkt kestirip atmak için iletişime geçmedik. Sonucta iki bekar insan. Belki birbirleri hakkındaki fikirleri değişmiştir. Akrabanizda size gelip lafı dolandırmadan söylemiş kendisinden duymuşsunuz. Kendimin böyle birsey yapmami tercih etmem ama olayların bu şekilde olduğu bir yerde kimseye de karışmam.

Benlik şeyler değil, gerçi sizin de çok bir geçmişiniz yok değil mi yani el ele gezme vs bir şeyler yaşama sadece oluyor gibi tanışma olmuş sonrası gelmemiş galiba? O yüzden çok takmayın bence en azından gelip söylemiş kuzeniniz.

Cünkü zamaninda o kisi bana haksizlik yapti. Ne bir mesaj atti ne konusmak istedi, hayatimdan sessizce cikti. Bunu akrabam da dogru bulmadi ve görüsmeyi birakti. Birden ne oldu da tekrar görüsmeye karar verdi?

2018 yılında sizi ikinci üyelik konusunda uyarmıştım. görüyorum ki pek umrunuzda değil tüm hesaplarınızı tek hesap altında birleştirildi.
bilginize...

İnsanlar bazı şeylere ne çok anlamlar yüklüyorlar ya. Bir arkadaş çocukluk demiş gayette doğru söylemiş ama çocukluğu yapan sizsiniz. Sanki beğendiğiniz oyuncağı başkası almış gibi veryansın ediyorsunuz. Görücü usulünde olur öyle şeyler. Sonuçta ciddi bir duygu yok arada .
Benim anladığım o çocuğun başta zaten akrabanıza ilgisi varmış ve akrabanız o dönem niyeti olmadığı için anlamamazlığa gelip sizi öneriş ve aranızı yapmaya çalışmış, çocuk da açık etmemek için ses çıkarmamış ama size olumsuz konuşup bir daha aramayarak olayın üstünü örtmeye çalışmış, açık açık söylemeye cesaret edememiş muhtemelen.
Adamla resmen görücü usulü tanışıp biraz konuşup anlaşamayınca iletişiminiz kesilmiş, ne bu kin nefret. Akrabanız geri konuşunca bozulmalar falan ne aşırı hareketler bunlar. Onların sevgili olma ihtimaline bu kadar tepki koymalar falan ne gerek var. Hayatta cidden başka önemli konularınız yok mu? Böyle bir ilişki olursa bu durum onların dert etmesi gereken birşey sizin değil. Zaten ortada verilmiş bir söz yok ciddi manada bir duygusallık yok, adam akıllı flört bile yok.

Merhaba hanimlar, yeni evli degilim ama evleneli cok olmadi öyle diyelim. Benim rahatsiz oldugum konu esimin bana cook nadiren güzel söz söylemesi. Bazen kendimce diyorum acaba sorun bende mi? Cok sey mi istiyorum? Bütün yaptiklarimi bazen görmezden geliyor veya daha dogrusu sanki benim görevimmis gibi algiliyor, temizliktir ütüdür vs. Tesekkür etme veya iltifat etme geregi duymuyor. Yani ben bir kadinim sonucta, her kadin arada bi güzel laf duymak ister öyle degil mi?
Örnek vermek gerekirse, demin gece vakti yarin is yerine yemek götürmek istedigini söyledi, gece vakti aklina gelmis. Hic üsenmeden söylenmeden gittim mutfaga hazirladim herseyi. Insan bi tesekkür etmez mi? Oturma odasina gectim baktim uyumus. Cok zoruma gitti. Bir yemegi güzel yaptim diyelim, oh ne kadar güzel olmus ellerine saglik demez, hersey de bir nane bulmaya calisir, tuzu az, yagi az olmus gibi laflar, aslinda begendigini yiyisinden anlarim ama mesela. Annesine veya ablasina gelince öve öve bitiremez bu arada. Bundan rahatsiz oldugumu belirttigim de sen ablami mi kiskaniyorsun der onun icin hic bisey demek istemiyorum artik. Fakat kendimi aptal gibi hissediyorum. Uzun yildir evli olan ablalar; nasil davranmam gerekiyor?
Evliymişsin zaten sen ya :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Back
X