Olayi kisa kesecegim. Bundan bir kac yil önce bir akrabam sayesinde biriyle tanistim. Kafalarimizin uyusmadigini fark ettik ve benimle iletisimini hic birsey demeden kesti. Ne bir mesaj, ne bir telefon görüsmesi. Ben üstünde fazla durmadim, birinin pesinden kosmak huyum degildir. Akrabamin bu olaydan sonra da o kisiyle iletisimini kesti cünkü o da yapilanlari dogru bulmadi. En azindan bir mesaj atabilirdi dedi. Neyse bunun üstünden yine zaman gecti, o görüstügüm kisi akrabamla yine iletisime gecmis bir sekilde, sosyal medyalari degismisler konusmaya baslamislar tekrar. Burda bile cok zoruma gitti fakat birsey demedim. Kisa süre sonra o kisi akrabama sulanmaya baslamis, iste benimle bir gelecek hayal edebilirmisin gibi laflar. Akrabam da benimle olan gecmisini hatirlatmis, sence tuhaf olmaz mi demis o kisi de yoo benim umrumda degil demis. Bunlari akrabam gelip birer birer yüzüme söylüyor birde. Ben cok sinirlendim tabii ama anlayan olmadi. Sizce yapilanlar cok cirkin degil mi? Ikisinin amacini cözemedim.