Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de sana sormak istedim şimdi. Senin amacın ne?
Bu çocuk eski erkek arkadaşın.
Eskide kalmış. Demek ki iki yürek bir olmadı ve devam ettiremediniz ilişkiyi.
Bir taraf vazgeçmiş ve bitmiş.
Nasıl unutamadım diye onu faceten eklersin ?
Bi de umarım rahatsız etmiyorum gibi numaralar kimseye sökmüyor artık.
Muhabbet etmeye çalışmışsın ama o seni sallamamış bile. Manyak demiş bi de amacı ne diyorsun ya...
Nasıl izin verebiliyorsun olayların bu raddeye gelmesine ?
Hiç mi gurur yok sende, o yüzden mi bu kadar alçalabiliyorsun ?
Üzücü bi durumdasın.
Umarım biraz kendine güven duymayı, kendine değer vermeyi ve kendini sevmeyi öğrenebilirsin.
O vakit böyle işlerle uğraşmayacaksın.
Bu cevap biraz agir olmamis mi? kusura bakmayin ama kizi dovseydiniz bari.. hic mi gururun yok, nasil bu kadar alcalirsin falan? ne yapmis Allah ini seversen, gidip cocugun ayaklarina mi kapanmis ki alcalmis olsun? Hayattaki aski oldugunu dusundugu bi kisiyle yeniden sansini denemek istemesi mi alcalmasi oluyor? Dogru veya yanlis, eger kafasindan o kisiyi silmesi icin boyle birsey yasamasi, o kapiyi bir kere daha calmasi gerekiyorduysa iyi ki de yapmis! Yapmis ki kafasinda o mukemmel gordugu cocuk silinmis!
Konu sahibine gelince, eski erkek arkadasin kafayi yemis baska aciklamasi yok. Ne nezaket ne bisey kalmis. Belki de telefonda konusmak istemesinin sebebi sizi kullanip yanindakilere hava yapmak istemesidir. "bak kiz nasil hala bana yaziyo, bakin nasil tersliyorum ama yine de gitmiyo" vs. Unutun gitsin. Sakin ne cevap yazin ne arayip sorun.
dengesız ne kelıme.. nıye teleofunumu aldı.. onu anlamış degılım ?
belkıde kızla o da sohbet etmek ıstedı sonra feysınde kızın feysınde bısey gordu.sen manyakmısın hem bole bıse var hemde konusmaya calısıosun demek ıstemıstr.zaten konu sahıbı hıc cevap yazmıo bosverın
Yok canım facesımde bısey gormus olamaz ben ondan sonra kımseyle ılıskım olmadı.. bır yanlısım yokt yanı.. ne gorebılırkı.. Ben yorumları okuyorum.. ama çogu kısı benı ezmış geçmış o yuzden yorum yapmadım..
Anlayamadığım nokta şu.
Eski sevgiliniz manyak diyor,umursamıyor.Ona lafınız yok.
Biz gerçekleri söylüyoruz diye kötü oluyoruz.
Biz de ayrılık yaşadık zamanında ama olmuyorsa vazgeçmesini bildik.
Zorlamanın anlamı ne ?![]()
Eski arkadasımı unutamadıgım ıcın, facebookta ekledım.. Gayet guzel bırsekılde sohbet ettık... Dun aksam muhabbet ederken bırden sohbet kesıldı.Rahatsız etmıyorum umarım,kusura bakma yazdım.Yok canım ıcerdeydım dedı. gelıyorum dur bekle dedı.Sonra bır 10dk sonra geldı.bılgısayardan cıkmam lazım.Telefonunu veırrmısın dedı. Bende verırım dedım. sonra telefonuma mesaj atmış"olum sen manyakmısın" dıyerek.... !! ne alaka anlamadım..sonra ben cevap vermeyınce bır mesaj daha atmış.. "cevap yok!" dıyerek... sonra smsım yoktu zaten.. evdekılerın telınde mesaj attım smsım yok ayrıca manyakta degılım dedım...oda degılsın he ? neyse sen sms yapınca konusuruz dedı. sızce gıt yoluna falan mı dıyecek ? amacı ne.. ıstemıyorsa bunu facebooktanda dıle getırebılırdı oyle degılmı ?