yine bakma mevzusuKızlar benim aynı üniversitede hatta aynı bölümde okuduğum bi çocuk var davranışlari kafamı karıştırıyo okulun ilk günü onunla tanışmıştım sürekli bakıyo o bakınca bende ona bakıyorum arada gulümsüyo sonra ikimizde metrobüsle gidiyoruz durakta beklerken de bakıyo yaninda erkek arkadaşlari olmayınca yanima geliyo konuşuyoruz hep sorular soruyo ama whatsapp ta tarih ve bi kızla resmi var ama en yakın arkadasiyla benim kız arkadasım konuşuyolar arkadasi benim sevgilim olup olmadıģıni sordu arkadaşıma acaba ne yapmaya çalışıyo her hareketini yanlış anlamaya başladım ergen gibi ,adımda atmıyo zaten heralde sevgilisi var ama sevgilisi olan bi insanın sürekli bana bakması garip değil mi benim sevgilimden ayrildiğimı öğrenince daha yakın davranmaya başladı gibi kendimi 15 yaşındaki kiz gibi hissetmeye başladım bakıştan anlam çıkartmaya çalışıyorum
yine bakma mevzusubelki sadece bakıcıdır alıcı değil
İlk defa bi erkekle bu kadar güzel sohbet edebiliyorum var ya hayallere dalmamak ne mümkün hele o gözleri yok muO bakinca sende bak ama hemen hayallere dalma. Zamana birak..
Ya evet ama bilmiyorum tam olarak sevgilisi var mı yok mu diye o yüzdenSiz onun baktigini goruyorsaniz sizde surekli bakiyorsunuz demektir....
Kiz arkadasi olan bi adama bu kadar bakmak caiz midir hocam diye sorarlar adama
Ama kız arkadaşı varsa bakma. Adami yoldan çıkarırsın sonra sevgilisi buraya dert yanarİlk defa bi erkekle bu kadar güzel sohbet edebiliyorum var ya hayallere dalmamak ne mümkün hele o gözleri yok mu
Zincire vurun beni zindanlara atın valla o gözler yüzünden bi acayip oldumAma kız arkadaşı varsa bakma. Adami yoldan çıkarırsın sonra sevgilisi buraya dert yanar
Sevgilisi olup olmadığından emin olamadığım için nasıl davranmam gerektiğini çözemiyorumErkekler herkese bakar. Anlam cikarmayin. 2 kiz arkadasi olsun isteyebilir.
Ooooo bir çift göz mü hemen ve bu kadar çok etkiledi. Yasak artık sana erkeklerin gözune bakmakZincire vurun beni zindanlara atın valla o gözler yüzünden bi acayip oldum
Geçen bi üye birine azdın mı diye sormuştu burda gelip banada öyle sormasın sonraOoooo bir çift göz mü hemen ve bu kadar çok etkiledi. Yasak artık sana erkeklerin gözune bakmak
Yanlış anlar yada ben sevgilisi olduğunu öğrenirsem kötü hissederim diye soramadım şimdiye kadar ama sormam lazım artık sınıfta diğer kızlara bakmıyo ya benden başka kimseyle konuşmuyo kızlardan, ayy o gözler yok mu zatenEe madem sohbet ediyosunuz.. Bigun laflarken konuyu sevgiliye getirin agzindam laf alin ... Bak bak nereye kadar .. Bakicimi alicimi.. Belkide goz capkinidir..
Ayy o gözler nasıl öküz olsun ya o kadar kibar kiEvet erkekler herkese bakıyor,öküzler ya .Bakmayın boşverin
Öyle mi dersinPeki fotoğraftaki kızla nasıl arası? Bence sevgilisi yok o tarihte belki yakını kaybetmiştir.Dönüm noktasıdır hayatının olabilir yani.Bana size hafiften yazıyor gibi geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?