Amaci ne

Suan ilişki istemiyırum demek = ben sana heycan duymuyorum başkalarını arıyor gözlerim sen bana hoş gelmiyorsun, olur da kimseyi bulamazsam kimse pas vermezse bana , sana gelince de bahanem var boşta kalmam demek oluyor.
Bırakın şu ne istediği belli olmayan sümsükleri.
Bunun gibi ne olduğu belirsizler yüzünden gerçekten seven adamları görmüyor gözleriniz eminim çocukta tipsizin tekidir. Yakışıklı kendine güveni olsa kestirip atar çünkü.
İnsan asıl zor günlerde yanında birini ister o “sizi istemiyor”, ilişki değil??!!

Kuruntularım yüzünden ayrıldık demiş, o kuruntuları öğrenmeden net konuşmayalım be. Belki yok yere adamın başının etini yedi adam yoruldu? Ameliyata falan girmiş adam.

Kuruntularım yüzünden ayrıldık demiş, o kuruntuları öğrenmeden net konuşmayalım be. Belki yok yere adamın başının etini yedi adam yoruldu? Ameliyata falan girmiş adam.
evet benim yok yere kavga cikartmam,en ufacik seyi sorun etmemle bitti,ozurdiledim ama affetmedi ama simdi de boyle degisik seyler konusuyor,kafami karistiriyor bende insanin sonucta ne hakki var

evet benim yok yere kavga cikartmam,en ufacik seyi sorun etmemle bitti,ozurdiledim ama affetmedi ama simdi de boyle degisik seyler konusuyor,kafami karistiriyor bende insanin sonucta ne hakki var
Hiç şaşmaz bu tipler emin olun. Bana da zamanında biri baya saçma bir bahane bulup kendine göre hayatiydi göya , iletişimi kesmişti bi baktım başkalarının peşinden koşuyormuş. Ben de mi dırdırcı oldum şimdi?
Üstelik iyimser bakmak kıza umut verir kaldı ki çocuk bile umut vermemiş kıza biz niye pollyannacılık yapalım?

Sevgilin diyor ki olur da birgün evlenirsek,
Düğün şarkımız "ben bal arısı gibiydim senden önce "olsun.
Sen köşede dur beni bekle.
Ben piyasaya bir bakıp gelcem demiş.
Şuan seni istemeyen adam ileride nasıl isteyecekmis? Başına saksı falan mı düşecek?

Anlıyorum. Netlik istemek de sizin hakkınız. Ona ya git ya kal deyin. Bir yerlerde onu bekliyor izlenimi vermeyin. Dinlenmek istiyormuş, tam dinlensin.

Konu sahibi, bu terkeden arkdaş için tarot yorumu fakan dinliyor musun netten?

Üzgünüm ama size karşı hisleri olsaydı bu şekilde kestirip atamazdı. Ya hoşlanıyorsun'dur ya seviyorsun'dur bunların etkisi de belirsizlik, şuan ilişki istemiyorum değil tam tersi olurdu.

Direkt seni istemiyorum diyememiş de bahane bulmuş. 6 ay yani sonuçta ne çabuk fark etmiş ilişki istemediğini. İlerde ne olur bilemiyorum da kimseyi bulamazsam sen hazırda bekle işte demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…