Amaci ne?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.776
4.140
173
Biri var netten tanistik arada bir yaziyor biraz konusuyoruz sonra yazmiyor en son beni sıkıyorsun dedi sikmadigim halde sonra yine yazmadi simdi yine yazmis napiyorsun diye bende oturuyorum dedim uyucam dedi amaci ne sizce? Birde kimse bana bakmiyor. Kimse begenmiyor galiba :(

Biri var netten tanistik arada bir yaziyor biraz konusuyoruz sonra yazmiyor en son beni sıkıyorsun dedi sikmadigim halde sonra yine yazmadi simdi yine yazmis napiyorsun diye bende oturuyorum dedim uyucam dedi amaci ne sizce? Birde kimse bana bakmiyor. Kimse begenmiyor galiba :KK43:
Galiba, cirkinsindir belki

Not: ruh hastasi degilim, konu sahibinin troll oldugunu dusunuyorum uzunca bir zamandir 😅

Son düzenleme:
Biri var netten tanistik arada bir yaziyor biraz konusuyoruz sonra yazmiyor en son beni sıkıyorsun dedi sikmadigim halde sonra yine yazmadi simdi yine yazmis napiyorsun diye bende oturuyorum dedim uyucam dedi amaci ne sizce? Birde kimse bana bakmiyor. Kimse begenmiyor galiba :(
Beni sıkıyor demiş ya acaba sen arada bir yazıyor diye sürekli niye yazmıyosun? Görüldü niye atıyorsun? Nerdesin? Tarzı şeyler mi diyorsun , bence biraz aç konunu çünkü bu dediklerinle pek bir ayrım yapamadım

Çirkinlikle alakası olduğunu hiç sanmıyorum.
Başka bir olayınız var belli ki.
Belki de gerçekten sıkıcısınızdır.

Canı sıkıldıkça yazıyor işte canım, sen ve birçok kişiye daha yazıyordur.
Amaçsızca yazdığına emin ol (Amacı Yok!)

Eskiden internette tanışanlar bi zahmet yüz yüze görüşürlerdi. Siz sadece yazışıyor musunuz?

Canı sıkılınca boşlukta olunca yazıyor muhtemelen. Ayrıca çirkin insan yoktur bana göre. İnsan kendini geliştirdiği kendine baktığı sürece, oturmasıyla kalkmasıyla karakteriyle göze çok da güzel gelebilir. Tam tersi de olabilir.

Evet haklisin ama bu lafi zoruma gitti sonra yazmwdi zaten simdi niye yazdi o zaman sence
Tanışalı ne kadar oldu ki yani bi anda seni tanıma aşamasında ise tepkilerin onu korkutmuş olabilir , ama uzun zaman olduysa ya sıkılmıştır ya da başka biri vardır

Back
X