• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amacı ne

Herkese iyi akşamlar 2018 de nişanlanıp 2019 da nişanlımdan ayrılmıştım sebebi arkamda durmaması benı ailesine karşı ezdirmesiydi.unutmam zaman aldı çok şükür ki iyiki ayrılmışım sormak istediğim şey şu; nişanlım ayrıldıktan 2 sene sonra evlendi. Eskiden nadiren görürdüm şimdi ise yaklaşık 1.5 aydın hep karşıma çıkıyor cuma günü benle konuşmak istedıgını söyledi ben reddetim konuşacak hiçbir şey yok dedim peşimden gelme beni rahat Burak ailem görürse kötü olur dediğim halde umrumda değil deyip evime kadar takip etti. Ben artık korkuyorum aileme bu durumdan haberdar etmeli miyim sizce bana bir yol gösterebılırmısınız?
Ailene mi söylersin polise mi bilmem. Ama birilerine soyle.

Aileni haberdar et. Konuyu da uzatmadan derhal gidip seni takip ettigini, can guvenliginden endişe ettigini söyleyerek sikayetci ol uzaklastirma kararı çıkarttır. Karakol konuyu kapatmaya çalışabilir ısrarcı ol, bu onların görevi.

evime kadar takip etti. Ben artık korkuyorum aileme bu durumdan haberdar etmeli miyim sizce bana bir yol gösterebılırmısınız?
Adliyeye başvurup uzaklaştırma emri çıkarabilirsiniz.
Uzaklaştırma için herhangi bir delil/kanıt talep edilmiyor, direkt gidip dilekçeyle çıkartabiliyorsuuz. Kendisinin evine tebligat gidiyor.
Ailenize de tabi ki bilgi verin.

Herkese iyi akşamlar 2018 de nişanlanıp 2019 da nişanlımdan ayrılmıştım sebebi arkamda durmaması benı ailesine karşı ezdirmesiydi.unutmam zaman aldı çok şükür ki iyiki ayrılmışım sormak istediğim şey şu; nişanlım ayrıldıktan 2 sene sonra evlendi. Eskiden nadiren görürdüm şimdi ise yaklaşık 1.5 aydın hep karşıma çıkıyor cuma günü benle konuşmak istedıgını söyledi ben reddetim konuşacak hiçbir şey yok dedim peşimden gelme beni rahat Burak ailem görürse kötü olur dediğim halde umrumda değil deyip evime kadar takip etti. Ben artık korkuyorum aileme bu durumdan haberdar etmeli miyim sizce bana bir yol gösterebılırmısınız?
Ben olsam direk polisi arardım yada bağırırdım.
Ailenede tabi bahset. Hatta devam ederse kendi ailesinede bahset

Back
X