• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amacı ne ?

Benim flörtüm vardı ama konuşmayı bitirdim ben 4 ay oldu. Bana çok ilgisi vardı sürekli söylüyordu, beni görmek istiyordu, sürekli fotoğraf istemeler falan , sürekli mesaj atıyordu falan. Benim saygısızlık olarak gördüğüm bir şey yaptığı için ben de bitirdim. Bu önceleri 1 ay falan sürekli geziyor eğleniyor hikayeleri atıyordu instaya. 2 aydır falan da baya bir ayrılık acısı durumları atıyor. İnstagramını da dondurdu geçen 3 gün sonra açtı şimdi yine dondurmuş bakalım bu ne kadar sürecek sizce amacı ne bunun bütün bunlarda?
(Onu mu takip ediyorsun falan demeyin evet çünkü bir şeyler hissediyordum ve bitiremedim henüz)
Saygısızlık olarak gördüğün şey send me nude mu

Bir arkadaşım var erkek, genel anlamda çok da iyidir çok severim. İnstagramda veya başka bir yerde müzikli bir şey paylaşacağı zaman, eskiden flört ettiği kızlara - eski sevgililerine - yeni flörtlerine hepsine aynı anda gönderme yapabilmek için şarkıyı titizlikle seçer. Erkekler biraz şeydir işte. Bu karakterin ya da karaktersizliğin daha azı veya daha çoğu var ama hiç olmayanı yok sanırım. Bu konularda erkeklere güvenmemek her şeyi üzerimize alınmamak lazım.
Başka açıdan düşünecek olursak, amacı neyse ne hayır yani ne farkeder? Senin için bir şey yapan aşikar açık açık yapsın. Utanmak, çekinmek, cesaret edememek vs bunların olmadığı bir çağa düştük. Seni isteyen sana açık açık çaba göstersin.

Bu kendince anlam aramalı konular ne kadar fazla ya, her gün 1-2 tane açılıyor:KK53: Bir de, konu sahipleri ısrarla kabul etmiyor adamın ilgisi alakası olmadığını. Nefes aldı, yanımdan yürüyerek geçti, Instagramını dondurdu, story paylaştı, öf yani.
Erkekler biraz bile hoşlanınca neler neler yapıyor, aklınız şaşar.
Kendinize şu umut kırıntılarını layık görmeyin.

Sonuçta mutlu değil zaten bu kafayla mutlu olamaz.
Kızın biri terk etmiş belli .

Bu kendince anlam aramalı konular ne kadar fazla ya, her gün 1-2 tane açılıyor:KK53: Bir de, konu sahipleri ısrarla kabul etmiyor adamın ilgisi alakası olmadığını. Nefes aldı, yanımdan yürüyerek geçti, Instagramını dondurdu, story paylaştı, öf yani.
Erkekler biraz bile hoşlanınca neler neler yapıyor, aklınız şaşar.
Kendinize şu umut kırıntılarını layık görmeyin.
Neler neler yapar sonrada vinlar🤣
Erkek eğer yuksek değer bir tipse köpek olmuyor ama buda bir gerçek .
Varoş tipler için evet katılıyorum.
Ama adam eğer istenen bir tipse bir iki yoklar yüz bulamazsa gider benden söylemesi.

Çok tehlikeli bir amacı var FBI CIA MOSSAD kim varsa haber verelim. Dünyanın sonunu bile getirebilir storyleriyle

bitirmişsin bence stalklamayı bırak yani bizden şey duymak istiyorsunuz evet size aşık ve aşk acısı çekiyo bunu biz bilemeyiz ki adama sormak lazım

sosyal medyada herkes her şeyi yapıyor
ve anlam çıkarmak isteyen herkes her şeyden anlam çıkarabiliyor
iletişim kurma adımı atmadığı sürece hiçbir hareketin üstünde durmamak lazım
foto beğenmek bile iletişime geçilmediği sürece anlamsız
sana mesaj atıyor mu atmıyormu sen ona bak
mesaj atmadığı sürece isterse gelsin hikayelerine ilk o baksın, tüm fotolarını beğensin anlamı yok
maalesef her şeyi üzerine alınan tayfa yüzünden eskisi gibi düşünmeden paylaşım yapamaz oldum
artık şarkı paylaşamaz oldum :D şarkıların özellikle sözsüz sadece müzikli kısımlarını seçiyorum bu yüzden
geçen çok alakasız bişey paylaştım aylardır yüz vermediğim, ghostladığım halde ısrarla yazan adam üzerine alındı
her şeyi üstüne alınmak ruhsal bozukluk gibi bişi

Back
X