Bu insan dönse ne olur dönmese ne olur ... koyver ipini gitsin..
bunların hepsini geçmişte bırakıp kendine yeni bir sayfa aç canım...
yok o niye böyle dedi? yok benim canımı yaktı..ben onun canını yakiyim filan.. bunlar sadece seni üzer, yıpratır..
msn'inden sil, ne kızın mesajlarına cevap ver, ne de eski erkek arkadaşını ara...
sen önüne bak, unutmak en iyisi
yanı senı uzmek için başkasına arttırmak gibi bir seyi kastediyorsan sanmıyorum... böyle kafasına göre türlü bahanelerle ayrılıp kafasına göre barısacak biri seni beraber olsanız üzecektir ...bence ne senı arayanlara cevap ver ne de eskı sevgılınle bır araya gelmeyı planla... bazen acı da zor da olsa uzak durmak gerekir(
3 yıllık ilişkimi bitirdim daha doğrusu beni suçlayarak onu sevmediğimi söyleyerek o bitirdi. ben neler yazmadım ki ama dinlemedi. bir ay sonra dayanamadım özledim diye mesaj attım dönmedi o gün kendime söz verdim bir daha asla ne mesaj atacaktım ne de arayacaktım dediğimi yaptım hiç aramadım mesaj atmadım tam 8 ay sonra geri döndü neymiş aslında hep beni düşünmüş faklı dünyaların insanıymısız ama yapamıyormus. ben çok sert çıktım bir ay peşimde kostu sevince gönül ferman dinlemiyor tabi tmm bnde seni seviyorum affettim dedim. sonra erkek arkadaşım yok yapamıyorum dedi. ben ona kızıyordum ki birde baktım bir numara aradı erkek arkadaşımın sevgilisiymiş ööyle dedi yani kız benden yardım istedi niye ayrıldınız söyle ne yasadınız falan cevap vermedim erkek arkadasıma mesaj attım dönmedi. kız 1 ay sonra tekrar mesaj attı ne yaşadınız falan dedi bendesanki birşeyler yasamısızda tövbe etmişim gibi davrandım aslında öyle birşey yok canını yakmak istedimerkek arkadasım sevgilisine ztn 8 ay çıktık falan demiş oysa ki bizim 3 yıl olmustu çok zoruma gitti.neyse bende benden tek bir kelime çıkmayacağını söyledim. o da yasayıp göreceğiz dedi sonra ben erkek arkadaşımı 2 kere msnde gördüm beni görünce hemen kapattı. ona sinirim hala geçmedi ve e kötüsü seviyorumda sizce neden böyle birşey yapmıstır ? doğruluk payı varmıdır yoksa beni üzmek için mi yapmıstır ? telefonda konustuk kız gülüyorr sevgilim beni eski sevgilisi ile aldatacak bende güleceğim çok saçma geldi. ben ne yapmalıyım ? dönerse gururuma yediremem ama seviyorumda of blmiyorum kızlar yardım edin
Zorlamanın anlamı yok,bir kere adam olmayınca olmuyor işte.Düşünerek unutmayı zorlaştırma..
evet çok haklısın kaç kere şans verdim ben ona hep aynı şeylerr öyle bir hal aldı kı artık dönecek yüzü kalmadı ztn.
Ay o yeni sevgilisi de bambaşkaymış yaaaoo ne?? Sevgilinin eski sevgilisinden yardım istemek ne demek? Ne kadar gurursuzca ya zaten niçin yardım bulacağını düşünmüş ki? Bence sırf nispet olsun diyedir
O eski sevgilinizi unutun diyeceğim ama bizim dememizle olmuyor değil mien azından işe onu her yerden silerek başlayın; yaşadığınız 3 seneye bile saygı göstermeyen adamın telefonunun rehberinizde ne işi var ?
sevgilin kaç yaşında?ona göre cevap vereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?