amacı neydi ?

eyzn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
66
1
86
33
Ankara
3 yıllık ilişkimi bitirdim daha doğrusu beni suçlayarak onu sevmediğimi söyleyerek o bitirdi. ben neler yazmadım ki ama dinlemedi. bir ay sonra dayanamadım özledim diye mesaj attım dönmedi o gün kendime söz verdim bir daha asla ne mesaj atacaktım ne de arayacaktım dediğimi yaptım hiç aramadım mesaj atmadım tam 8 ay sonra geri döndü neymiş aslında hep beni düşünmüş faklı dünyaların insanıymısız ama yapamıyormus. ben çok sert çıktım bir ay peşimde kostu sevince gönül ferman dinlemiyor tabi tmm bnde seni seviyorum affettim dedim. sonra erkek arkadaşım yok yapamıyorum dedi. ben ona kızıyordum ki birde baktım bir numara aradı erkek arkadaşımın sevgilisiymiş ööyle dedi yani kız benden yardım istedi niye ayrıldınız söyle ne yasadınız falan cevap vermedim erkek arkadasıma mesaj attım dönmedi. kız 1 ay sonra tekrar mesaj attı ne yaşadınız falan dedi bendesanki birşeyler yasamısızda tövbe etmişim gibi davrandım aslında öyle birşey yok canını yakmak istedim erkek arkadasım sevgilisine ztn 8 ay çıktık falan demiş oysa ki bizim 3 yıl olmustu çok zoruma gitti.neyse bende benden tek bir kelime çıkmayacağını söyledim. o da yasayıp göreceğiz dedi sonra ben erkek arkadaşımı 2 kere msnde gördüm beni görünce hemen kapattı. ona sinirim hala geçmedi ve e kötüsü seviyorumda sizce neden böyle birşey yapmıstır ? doğruluk payı varmıdır yoksa beni üzmek için mi yapmıstır ? telefonda konustuk kız gülüyorr sevgilim beni eski sevgilisi ile aldatacak bende güleceğim çok saçma geldi. ben ne yapmalıyım ? dönerse gururuma yediremem ama seviyorumda of blmiyorum kızlar yardım edin

uzun süreli ilişkiler genellikle laçkalaşıyor. kurtulmak en iyisi ama yılların vermiş olduğu alışkanlıklar zor bir duruma sokuyor

bunların hepsini geçmişte bırakıp kendine yeni bir sayfa aç canım...

yok o niye böyle dedi? yok benim canımı yaktı..ben onun canını yakiyim filan.. bunlar sadece seni üzer, yıpratır..

msn'inden sil, ne kızın mesajlarına cevap ver, ne de eski erkek arkadaşını ara...

sen önüne bak, unutmak en iyisi

yanı senı uzmek için başkasına arttırmak gibi bir seyi kastediyorsan sanmıyorum... böyle kafasına göre türlü bahanelerle ayrılıp kafasına göre barısacak biri seni beraber olsanız üzecektir ...bence ne senı arayanlara cevap ver ne de eskı sevgılınle bır araya gelmeyı planla... bazen acı da zor da olsa uzak durmak gerekir (

Zorlamanın anlamı yok,bir kere adam olmayınca olmuyor işte.Düşünerek unutmayı zorlaştırma..

ah keşke unutabilsem kendime çok kızıyorum başkası bnm yaşadığımı yaşasa daha ne bekliyorsun derim kendime inanamıyorum

sevgilisinin hareketleri beni şüphelendirdi cnm o yüzden düşündürdü. o konusmamızdan sonra hiç mesaj atmadı kız bnde ona hiç atmdm atmm ztn =)

Ay o yeni sevgilisi de bambaşkaymış yaaa oo ne?? Sevgilinin eski sevgilisinden yardım istemek ne demek? Ne kadar gurursuzca ya zaten niçin yardım bulacağını düşünmüş ki? Bence sırf nispet olsun diyedir

O eski sevgilinizi unutun diyeceğim ama bizim dememizle olmuyor değil mi en azından işe onu her yerden silerek başlayın; yaşadığınız 3 seneye bile saygı göstermeyen adamın telefonunun rehberinizde ne işi var ?

evet çok haklısın kaç kere şans verdim ben ona hep aynı şeylerr öyle bir hal aldı kı artık dönecek yüzü kalmadı ztn.

Bir şeyler oturmamış demek ki. Çocukça hareketler bunlar,yaptıkları.Bu şekilde uzar gider bu bir bakmışsın seninle,öte ki gün yok. Aynısın yaşayan bir arkadaşım vardı.Yanlış yaptı vazgeçmedi,geleceği olmadığı halde hala böyle böyle devam ediyor. Sadece zarar,gereksiz.​

Sen o kadar dil dökmüşsün o sana aylar sonra geri dönmüş, neymiş hep aklındaymışın. Eee sen mesaj attıgında nerdeydi o zaman, bence o ara boş kaldı kolu. Boşver sen böyle sorunlu bir ilişki yaşamaktansa o defteri tamamen kapat, yoksa kendini yordugunla kalırsın.

.

Son düzenleme:

sürekli ne yasadınız ne yasadınız diyip duruyor deli mi ne ? ama öyle biri ile birlikte olduğunu görünce mutlu oldum hakediyor iki karaktersiz =)

evet hem bu kadar çok nefret edip hemde seviyorum çok ilginç. an itibari ile telefonumdan msn adresimden sildim cnm haklısın gördükçe kötü oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…