Bir şeyler oturmamış demek ki. Çocukça hareketler bunlar,yaptıkları.Bu şekilde uzar gider bu bir bakmışsın seninle,öte ki gün yok. Aynısın yaşayan bir arkadaşım vardı.Yanlış yaptı vazgeçmedi,geleceği olmadığı halde hala böyle böyle devam ediyor. Sadece zarar,gereksiz.
Sen o kadar dil dökmüşsün o sana aylar sonra geri dönmüş, neymiş hep aklındaymışın. Eee sen mesaj attıgında nerdeydi o zaman, bence o ara boş kaldı kolu. Boşver sen böyle sorunlu bir ilişki yaşamaktansa o defteri tamamen kapat, yoksa kendini yordugunla kalırsın.
.
dünya güzelleri size bu saatte ve her saatte akıl vermek haddim değil ama erkeklere aşık olup arkasından koşmayın siz sevilin aşık olunun ama asla bi erkeğin peşinden koşmayın canlarım ve bakireyseniz eğer onu koruyun asla güvenmeyin hiçbbirine yiyin için keyfinize bakın onlarıla ama sizi mutlu ettikleri sürece hayatınızda olmasına izin verin mantıklı olun lütfen kızlar erkekler 35 yaşına kadar yaptıklarından mesul değildir benim görüşüm ve onlara oyuncak etmeyin kendinizi siz oynayın kızlar anladınız siz onu
Arkadaşınızı anlıyorum insan sevince toz konduramıyor hatalarını görmüyor kalbine yenik düşüp hep sans veriyor . insallah o arkadaşn da görür de zor olsada vazgeömeye çalışır.
Arkadaşınızı anlıyorum insan sevince toz konduramıyor hatalarını görmüyor kalbine yenik düşüp hep sans veriyor . insallah o arkadaşn da görür de zor olsada vazgeömeye çalışır.
Toz kondurmama olayı falan çok saçma bence. Yani bilmiyorum belki yaşamadığım için ama ben böyle uzatmalara gelemem.Net olmalı hayat,fazla yormamalı..Bir de daha kaybedecek bir şey yok ki.Ne yani aşık oldum diye yıllarca onun çocukça davranışlarına alışmak zorunda mısın. Yaşı 22 ise çok enteresan ,çocuk gibi davranıyor. Bence kendine bir iyilik yap ve bir daha sakın görüşme.
inan bende senin gibiydim ama bu saplantı olmadan önce . bnde kendimi yormak üzmek istemem nefret ediyoru ondan bana bunları yaşattığı için bana ama bi tarafımda seviyobu aralar herşey zaten üst üste geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?