Amacını anlamıyorum

Denizsuyilmaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
86
22
38
43
Iyi Akşamlar arkadaşlar
1 senedir biriyle beraberdim daha sonra bana karşı bişeyler hissetmediğini ama arkadaş kalmak istediğini söyledi.ilk başta pek yanaşmasam da daha sonra beni tekrar sever ümidiyle arkadaş kaldım.5 aydır arkadaşız hergün görüşüyor konusuyoruz hayatında şuan için biri yok.Fakat son zamanlarda konuyu sürekli cinselliğe getirmeye Çalışınca rahatsız oldum ve kendine bi kızarkadası edinmesini ve onunla ne istiyorsa onu yaşamasını benim sadece onun Arkadaşı oldugumu zaten bana artık bişey hissetmediğini söylediğini söyledim.Bir şey hissetmiyorum aşk anlamında ama cinsellik anlamında seni istiyorum gibi bi Cvp verince görüşememe kararı aldım.Hala onu seviyorum ama napıcağımı amacını da anlamış değilim.Fikirlerinize ihtiyacım var...ayrıca ayrılmamızın sebebi benim bazı yalanlarım oldu kendim itiraf edince soğudugunu söyledi

Son düzenleme:
Amacını anladım ama Çevresinde bukadar kız varken ve biz ayrılmışken bunu neden istediğini hayatına da neden birini almadığını anlamadım

Amacını anladım ama Çevresinde bukadar kız varken ve biz ayrılmışken bunu neden istediğini hayatına da neden birini almadığını anlamadım
Çevresindeki kızlardan yüz bulamamıştır. O iş sandığın kadar kolay değil :) seni çantada keklik sanıyor, uzak dur.

Ben sana layık değilim sen daha iyilerine layıksın ama seni istiyorum
klişe erkek lafları işin tuaf tarafı bunu bilen biz kadınlar her defasında buna aldanıyoruz
konu sahibi size niyetini açıklamış sizde bunun size göre olmadığını düşünüp ayrılmışsınız tefferuata gerek yok

Ben sana layık değilim sen daha iyilerine layıksın ama seni istiyorum
klişe erkek lafları işin tuaf tarafı bunu bilen biz kadınlar her defasında buna aldanıyoruz
konu sahibi size niyetini açıklamış sizde bunun size göre olmadığını düşünüp ayrılmışsınız tefferuata gerek yok

Kendi yalanlarım Yüzünden bittigi icin geri kazanmak istiyorum aslında büyük Yalanlar değildi ama yine de bitirdi sizce geri kazanmak icin ne yapmam lazım

Kendi yalanlarım Yüzünden bittigi icin geri kazanmak istiyorum aslında büyük Yalanlar değildi ama yine de bitirdi sizce geri kazanmak icin ne yapmam lazım
bu daha tehlikeli size demek istediği şu seni eşim hayat arkadaşım olacak kadar erdemli bulmuyorum ama yatak arkadaşım olabilirsin
size uyuyorsa buyrun
bende yalan söyleyen insanlara güvenmem bu size ders olsun ilişkilerinizde dürüst olun

bu daha tehlikeli size demek istediği şu seni eşim hayat arkadaşım olacak kadar erdemli bulmuyorum ama yatak arkadaşım olabilirsin
size uyuyorsa buyrun
bende yalan söyleyen insanlara güvenmem bu size ders olsun ilişkilerinizde dürüst olun
Ilk baslarda ciddiye almadığım icin yalan söyledim fakat sevdikçe dogruyu anlattım aılevi bazı sorunlarım vardı neden anlamıyorsunuz

Hayatında kimse yok diyorsunuz da bilemezsiniz. Bu tip erkekler karşısındakini suya götürür, susuz getirir. Si<in ona olan zaafınızı biliyor ve bunu kullanmak istiyor. En azından seviyormuş gibi davranıp kullanmaya kalkmamış. Açıkça söylemiş. Eğer birlikte olursanız duygularınız incinir, sevişirsek aşık olur filan diye hayallere kapılmayın. İlişkinizi kesin bence.

Hayatında kimse yok diyorsunuz da bilemezsiniz. Bu tip erkekler karşısındakini suya götürür, susuz getirir. Si<in ona olan zaafınızı biliyor ve bunu kullanmak istiyor. En azından seviyormuş gibi davranıp kullanmaya kalkmamış. Açıkça söylemiş. Eğer birlikte olursanız duygularınız incinir, sevişirsek aşık olur filan diye hayallere kapılmayın. İlişkinizi kesin bence.
Hayatında kimse yok çünkü 7/24 beraberiz aynı şirkette çalışıyoruz ve aksamları da Arıyor görüşüyoruz zaten sevmediğini söyleyen biri bunu da Söyler olsaydı.evet dürüst davrandı senı kandırmak istemem bisey hissetmiyorum dedi

Yakında hamileyim acaba hata yaptım vs başlıklı konu açarsın adam sana resmen cinsellik teklif etmiş çok masumane cookkkk Sen nasıl geri kazanırım diye sormaya devam et

Back
X