Amaçları ne anlayan varsa beri gelsin?

AfifEsila

Bana bugün sabır düştü..
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
524
505
53
Hanımlar ben 4 yıllık evliyim. Sorun şu ki ben evlenmeden önce uzaktan bir akrabamızla konuşuyordum. Annesi beni çok seviyordu çocuğuna da demiş bu benim gelinim olacak vs. üstüme salmışlar. Aynı şekilde annemde çok istedi onu. Konuşuyorduk ama bi türlü içim isinmamisti ben arkadaş gibi konuşuyordum bazen bana çok duygusuzsun bilmesem erkekle konuşuyorum sanicam vs diyordu. Anneme de defalarca onu sevmediğimi istemediğimi söyledim ve ayrıldım. Peşimi bırakmadı. En son yalanlarını yakaladım kızlarla çekindiği fotoğraflari gördüm vs. Kestim attım herşeyi. Aradan 1 ay geçti eşimle tanıştık evlendik. Annesi düğünüme gelip altın taktı (onuda anlamadım) Sonra bu dengesiz beni evlendiğim günün sabahı aradı saçma sapan konuştu. Bende bastım kalayı kapadım. Eşimle bir sürü tartıştık. Haberi vardı zaten eşimin olmasa demekki ilk günden yuvami yikacakti.
Neyse bu gidip bnm kuzenlerime asılmaya Talia1453 kendi kendine gelin güvey oluyordu aramızda birşey yoktulara kadar çirkinleşti. Bende anneme al işte senin istediğin adam neler yapıyor diye eşimin yanında anlattım. Annemde onlara gitmiş hemen. Annesi ve babasına oğlunun ayağını denk almasını söylemiş. Annesi bizim konuştuğumuzu bile bilmiyormuş gibi davranıp oğluyla konuşup annemi aramış. Evli barklı kadınin hakkında onunla konuşuyordum diyemezdim öyle birşey salladım o zor durumda kalmasın diye diyormuş. Savunmaya bakar mısınız annesini keklemis ama bana sökmez. Tüm bunların üzerine beyefendi şimdi sozleniyormus. Abes olansa babasının ısrarla babamı arayıp kız istemeye sizde geleceksiniz diye ısrar etmesi. Annem ve babamda onlarla gidecekmiş. Ama annem gitmek istemiyor tabiki. Bu arada babaminda haberi yok bizim olaydan. Resmen babama bnm yuvami yıkmak isteyen birine kız istetecekler..... Ne bu ısrar yani napmaya çalışıyor bunlar hiç mi utanmıyorlar ?

Son düzenleme:
Bence hiç düşünmemeniz gereken bir mevzu bu...
Evlenmişssiniz bitmiş...
Anne babanız da gidecekse gitsin...
Eğer siz bu ne ısrar vs diye umrunuzdaymış gibi görünürseniz eşinizi üzersiniz...

Çok yakın akrabanız mı?
Neden ailende istemeye gidecekmiş anneniz herşeyi biliyor babanızı ikna etsin gitmesinler.

Ayrıca adam dengesiz başka kızın başını yakacak hemde baban isteyecek...

Annenizle konuşun o sorumluluğu almasınlar bence...
Eşinize söylemekle iyi yapmışsınız...

sizi ilgilendiren bir durum yok ortada,
eğer engellerseniz ailenizi bence daha kötü olur sanki aklın onda kalmış gibi
yani bunu bile diyecek potansiyel var onlarda.
sallayın yahu evleneli 4 yıl olmuş, 4YILLL!! kocanıza da yazık

Çok yakın akrabanız mı?
Neden ailende istemeye gidecekmiş anneniz herşeyi biliyor babanızı ikna etsin gitmesinler.

Ayrıca adam dengesiz başka kızın başını yakacak hemde baban isteyecek...

Annenizle konuşun o sorumluluğu almasınlar bence...
Eşinize söylemekle iyi yapmışsınız...
Annemin kuzeni. O yüzden babama anlatamıyor babam duysa annemin tüm sülalesini siler.. Zaten annem diyor yaptıklarını kızın ailesine anlatmadan orada öyle oturamam. Gitmek istemiyor ama babama da birşey diyemiyor.

Siz bu konuda anne babanıza bıle resti çekmelisiniz.
Asla ve kat'a bu konuda hiç bir şey duymayacağım diyeceksiniz.
Bu kadar basit.

Bugün kk da "açıktım kapandım", "kapalı olduğum için hakaret ediyorlar" konusu günü sanırım...

sizi ilgilendiren bir durum yok ortada,
eğer engellerseniz ailenizi bence daha kötü olur sanki aklın onda kalmış gibi
yani bunu bile diyecek potansiyel var onlarda.
sallayın yahu evleneli 4 yıl olmuş, 4YILLL!! kocanıza da yazık
Eger annemler böyle bir istemeye giderse eşim de duyacak.. Hani annen bu çocuğun yüzüne bile bakmıyordu diyecek ve annemlere beni doğru düzgün göndermez bile. Bnm endişem daha çok bu.

Eşin ve senlik bir durum yok...ailende kizini ilk sabah arayan bi adamin kiz istemesine gidiyorsa 🤔

Annemin kuzeni. O yüzden babama anlatamıyor babam duysa annemin tüm sülalesini siler.. Zaten annem diyor yaptıklarını kızın ailesine anlatmadan orada öyle oturamam. Gitmek istemiyor ama babama da birşey diyemiyor.
Iş annenize düşüyor birşeyler yapıp gitmeyecekler.

Hanımlar ben 4 yıllık evliyim. Sorun şu ki ben evlenmeden önce uzaktan bir akrabamızla konuşuyordum. Annesi beni çok seviyordu çocuğuna da demiş bu benim gelinim olacak vs. üstüme salmışlar. Aynı şekilde annemde çok istedi onu. Konuşuyorduk ama bi türlü içim isinmamisti ben arkadaş gibi konuşuyordum bazen bana çok duygusuzsun bilmesem erkekle konuşuyorum sanicam vs diyordu. Anneme de defalarca onu sevmediğimi istemediğimi söyledim ve ayrıldım. Peşimi bırakmadı. En son yalanlarını yakaladım kızlarla çekindiği fotoğraflari gördüm vs. Kestim attım herşeyi. Aradan 1 ay geçti eşimle tanıştık evlendik. Annesi düğünüme gelip altın taktı (onuda anlamadım) Sonra bu dengesiz beni evlendiğim günün sabahı aradı saçma sapan konuştu. Bende bastım kalayı kapadım. Eşimle bir sürü tartıştık. Haberi vardı zaten eşimin olmasa demekki ilk günden yuvami yikacakti.
Neyse bu gidip bnm kuzenlerime asılmaya Talia1453 kendi kendine gelin güvey oluyordu aramızda birşey yoktulara kadar çirkinleşti. Bende anneme al işte senin istediğin adam neler yapıyor diye eşimin yanında anlattım. Annemde onlara gitmiş hemen. Annesi ve babasına oğlunun ayağını denk almasını söylemiş. Annesi bizim konuştuğumuzu bile bilmiyormuş gibi davranıp oğluyla konuşup annemi aramış. Evli barklı kadınin hakkında onunla konuşuyordum diyemezdim öyle birşey salladım o zor durumda kalmasın diye diyormuş. Savunmaya bakar mısınız annesini keklemis ama bana sökmez. Tüm bunların üzerine beyefendi şimdi sozleniyormus. Abes olansa babasının ısrarla babamı arayıp kız istemeye sizde geleceksiniz diye ısrar etmesi. Annem ve babamda onlarla gidecekmiş. Ama annem gitmek istemiyor tabiki. Bu arada babaminda haberi yok bizim olaydan. Resmen babama bnm yuvami yıkmak isteyen birine kız istetecekler..... Ne bu ısrar yani napmaya çalışıyor bunlar hiç mi utanmıyorlar ?
Keske eşinin haberi olmasaydı bu olanlardan annenizle halletseydiniz
Ve keske eşinin yanında annene senin istediğin adam neler yapıyo demeseydin
Sonra önüne gelir bunlar
Benden demesi bidaha yapma öyle

Bence siz geri haber yollayip sordurmayacaktiniz evlenmissiniznz kimle goruusyrsa gorussun abes kacmis bence canim sozume kirilma ama gereksiz olmus o

Ben olsam su durumda olanları babama anlatırdım

İnanıyorum ki bilse gitmez böyle bir durumu babanda bilmeli bence

Zaten baban bildiği takdirde diğerleri de ayağını denk alır ..

İstenecek kizin duyabilecegini düşünüp ön hazırlık için sizi de cagiriyo olabilir ler mi o geldi aklıma sadece 🙄

Back
X