Amaçsız hissediyorum

benim de bireysel emekliligim var zaten bu seneden sonra calisanlardan mecburi kesilecekmis..
Emeklilik onemli tabi de iyi hissettiriyor ozguven icin de faydali..Ama bence ömürlük evde oturmayi secme..Cunku okumussun..

Size vakit ayırmiyor ama arkadaşlarıyla iki haftada bir de olsa görüşüyor doğru mu anladım ?
Bana vakit ayırma konusunda gezmekten dolaşmaktan hoşlanmıyor yani arkadaşlarıylada gezip dolaşmıyor oturuyor benimle de oturuyor çok daralıp bunaldığımı dile getirirsem dışarı da çıkıyoruz ama sürekli değil tabi evde oturuyor nöbetten geldiğinde bi kaç saat sonra uyuyor ertesi gün yine sabah erkenden iş sürekli böyle.
Normal mesai saatine göre hesaplanınca normal mesaide 22 gün çalışılıyor ya ortalama eşim ayda 34 gün bazen daha fazla oluyor mesai saatlerine göre çalışmış oluyor ama hep idare edeyim gerçekten yorgun gerçekten uykusuz falan diyorum ama bende de anlayış bi yere kadar bunalıyorum

Basliga istinaden yazayim amacsiz degilsiniz evlat yetistiriyorsunuz bunalmis olabilirsiniz onu da atlatirsiniz uzulmeyin biraz kendinize alan ayirin evde hobi yapin veya arkadas cevresi yapin size iyi gelebilir.
Çok teşekkür ederim onun için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum inşaallah vatana millete faydalı bi evlat yetiştirebilirim

benim de bireysel emekliligim var zaten bu seneden sonra calisanlardan mecburi kesilecekmis..
Emeklilik onemli tabi de iyi hissettiriyor ozguven icin de faydali..Ama bence ömürlük evde oturmayi secme..Cunku okumussun..
O kadar da zor okudum ki anlatamam sınıfımın yarısından fazlası mezun olamadı ortalamam yüksek olsun yüksek lisans doktora falan yaparım diye göbek çatlattım sonuç olarak ev süpür bulaşık yıka da döndü iş belki birisi daha vardır benim gibi bi çözüm bulmuştur falan diye sorayım paylaşayım dedim hiç birşey demezseler geçecek derler bi tık da olsa rahatlarım dedim

Bir de evliliklerin garantisi yok ki..Pat diye ortada kalan kadinlar da var..Hatta bu yuzden bosanamayanlar..

Benim fikrim 3 yasa gelsin cocuk iş bakin ..ya da kpss ye hazirlanin tabi krese baslatip..evde cocukla calisilmaz ders..daha gencsiniz..

31 hafta oldum arkadaş yada aileleyle tatile gitmek de korkutuyor açıkcası ters bişey olsa diye eşim sağlıkçı enazından onunla gittiğimde daha bi güvende hissediyorum bide arkadaşlar evli genellikle annemle babam şuan başka bi yerdeler geri kalan aile üyeleri de çalışıyor herkes kendi gönlüne göre çevresine göre tatil yapıyor dahil olmak istemiyorum burda ne konular okuyoruz kız kardeşimden eşim rahatsız oldu yada görümcem tatile dahil oldu gibi benim biraz daha düzeyli ilişkim var aile bireylerimizle de belki herkes daha rahat tatil yapmak istiyordur o konuda fazla ince düşünceliyim sanırım

Benim fikrim 3 yasa gelsin cocuk iş bakin ..ya da kpss ye hazirlanin tabi krese baslatip..evde cocukla calisilmaz ders..daha gencsiniz..
O zaman doğumdan 6 ay sonra başlarım çalışmaya 3 yıla evde anca kpss yi hallederim
Yanlız çok hırslı birisiyim birşeyi takarsam yapmak için elimden gelen herşeyi yaparım geçici heves olmuyor bende takıntı oluyor

Bir de evliliklerin garantisi yok ki..Pat diye ortada kalan kadinlar da var..Hatta bu yuzden bosanamayanlar..
Tabiki de zaten buntarafı da düşündürüyor bu aralar buraya çok fazla takılmaya başladım belki de burdaki konulardan etkileniyorum hayat bu neyle karşılaşacağı belli olmuyor insanın rabbim iyi güzel şeyler yaşatsın iyi insanlarla karşılaştırsın ama bu da hayat ne olacağı da belli olmuyor

amin..Her sey bizim icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…