Aman Allahım ya çocuk ölseydi!!!

Benim oğlumda çok hareketliydi.çocuğun çok hareketli olduğunu 1 dk da odadan çıkıp çekmececeye girdiğini ve çok korktuğunuzu söyleyin mutlaka,mecburen bakıcak olursanız işi gücü bırakıp onunla oyun oynamalısın ,gözünün önüden ayırma ,çay demliği vb şeyleri odaya sokma.Çok dikkat gerekiyor

Çocuk cekmeceye girdiyse nasil geri kapattı?Acık durmasi lazim.
Diger cocuk bu cocugu cekmeceye koyup kapatmis olmali.
Cocuklar yalniz birakilmaz zaten. 10-15 dk kontrol amacli cok uzun bir süre.
Bir cocuk emanetse, mesuliyeti kabul eden kişi cocugun başından hic ayrilmamali.Diger türlüsü ihmalkarlik olarak adlandirilir.
Haklısınız 10-15 dk uzun ama o anda yemek yapıyordum. Zaten annesine söyledim durumu. Anlayışla karşıladı artık çocuğuna bakmayacağım

Sohbetim guzeldir.iyi sir saklarim.kotu gunlerinizde yaninizda olurum arkadasinizi aratmam.2 cocugum var,haftasonlarimi kendime ayirmak istiyorum.arkadasliginiza talibim
Allah ikinizlerinizi analı babalı büyütsün. Çocuklarınız için bakıcı mı arıyorsunuz, anlayamadım.

Allah ikinizlerinizi analı babalı büyütsün. Çocuklarınız için bakıcı mı arıyorsunuz, anlayamadım.
Tesekkur ederim.hayir canim oyle degil.ne kadar iyi bir arkadasdiniz demek istemistim esprili bir dille.yanlis anlasilma olmasin sakin.tersine haftasonlarimi cocuklarimla gecirmek icin can atiyorum.arkadasiniza fedakarliginiz hosuma gitti o yuzden

Arkadas azıcık alısmıs sankı bu duruma zaten.. suistimal edıyor olmasın? Iyı nıyetlı bırıne benzıorsunuz.. pazarı bosaltırmısın filan..
Çok iyi bir insan gerçekten. Her zaman birbirimize destek oluruz. Yoksa başkasının çocuğu olsa bakmazdım. Artık çocuğuna bakmayacağım, büyük sorumluluk.

Bu durumu anneye nasil anlatmazsiniz?

Bilmeye hakki yok muydu sizce?

"Ben daha fazla sorumluluk almak istemiyorum, sonucta bu saksida cicek degil ki? Kaldi ki ona bile ozen gostermek gerek. Bu bir can ve ben korktum daha fazla devam edemem." diyeceksiniz olacak bitecek.

Anladim :KK43: cocuk icin uzuldum ya.
Eger bakacaksaniz da cok dikkatli olmaniz lazim cok hareketiymis. Her cocuk cekmeceye dolaba girmez yani ne bileyim. Allah kolaylik versin
Benimki de giriyor canım, Allah korusun, gözümüzden sakınırız, üstelik daha 1.5 yasında, çekmece, buzdolabı bile giriyor.
Anneme bile bırakamıyorum, yaşlı kadın dalar sonuçta diye.

Bu durumu anneye nasil anlatmazsiniz?

Bilmeye hakki yok muydu sizce?

"Ben daha fazla sorumluluk almak istemiyorum, sonucta bu saksida cicek degil ki? Kaldi ki ona bile ozen gostermek gerek. Bu bir can ve ben korktum daha fazla devam edemem." diyeceksiniz olacak bitecek.

Konu sahibi anlattığını ve bir daha bakamayacağını söylediği bir yorum yapmış :

Çocuk 6 yaşında. Baba şehir dışında olduğu ve annesi pazar çalıştığı için bakıyordum.Annesiyle konuştum durumu, eğer çocuk ölseydi... bütün endişelerimi anlattım, artık ona bakamayacağımı belirttim.

:KK200:

Back
X