- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
- Konu Sahibi Tess of the Durbervilles
cock sorumluluktur. asla almam. sz de almayin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çekmeceyi belki ön kısmını elleriyle iterek kapatmış olabilir bilmiyorum.Çocuk çekmeceye girdiyse nasış çekmeceyi kapattı ,karşı komşunun çocuğu çekmceyi itmesi lazım ,mantıken dolap kapağı değil bu çekmceyi dışarıdan biri ittirmeden kapanmaz.
Haklısınız 10-15 dk uzun ama o anda yemek yapıyordum. Zaten annesine söyledim durumu. Anlayışla karşıladı artık çocuğuna bakmayacağımÇocuk cekmeceye girdiyse nasil geri kapattı?Acık durmasi lazim.
Diger cocuk bu cocugu cekmeceye koyup kapatmis olmali.
Cocuklar yalniz birakilmaz zaten. 10-15 dk kontrol amacli cok uzun bir süre.
Bir cocuk emanetse, mesuliyeti kabul eden kişi cocugun başından hic ayrilmamali.Diger türlüsü ihmalkarlik olarak adlandirilir.
Allah ikinizlerinizi analı babalı büyütsün. Çocuklarınız için bakıcı mı arıyorsunuz, anlayamadım.Sohbetim guzeldir.iyi sir saklarim.kotu gunlerinizde yaninizda olurum arkadasinizi aratmam.2 cocugum var,haftasonlarimi kendime ayirmak istiyorum.arkadasliginiza talibim
Tesekkur ederim.hayir canim oyle degil.ne kadar iyi bir arkadasdiniz demek istemistim esprili bir dille.yanlis anlasilma olmasin sakin.tersine haftasonlarimi cocuklarimla gecirmek icin can atiyorum.arkadasiniza fedakarliginiz hosuma gitti o yuzdenAllah ikinizlerinizi analı babalı büyütsün. Çocuklarınız için bakıcı mı arıyorsunuz, anlayamadım.
Haha sağolunTesekkur ederim.hayir canim oyle degil.ne kadar iyi bir arkadasdiniz demek istemistim esprili bir dille.yanlis anlasilma olmasin sakin.tersine haftasonlarimi cocuklarimla gecirmek icin can atiyorum.arkadasiniza fedakarliginiz hosuma gitti o yuzden
Çok iyi bir insan gerçekten. Her zaman birbirimize destek oluruz. Yoksa başkasının çocuğu olsa bakmazdım. Artık çocuğuna bakmayacağım, büyük sorumluluk.Arkadas azıcık alısmıs sankı bu duruma zaten.. suistimal edıyor olmasın? Iyı nıyetlı bırıne benzıorsunuz.. pazarı bosaltırmısın filan..
Benimki de giriyor canım, Allah korusun, gözümüzden sakınırız, üstelik daha 1.5 yasında, çekmece, buzdolabı bile giriyor.Anladimcocuk icin uzuldum ya.
Eger bakacaksaniz da cok dikkatli olmaniz lazim cok hareketiymis. Her cocuk cekmeceye dolaba girmez yani ne bileyim. Allah kolaylik versin
Bu durumu anneye nasil anlatmazsiniz?
Bilmeye hakki yok muydu sizce?
"Ben daha fazla sorumluluk almak istemiyorum, sonucta bu saksida cicek degil ki? Kaldi ki ona bile ozen gostermek gerek. Bu bir can ve ben korktum daha fazla devam edemem." diyeceksiniz olacak bitecek.
Çocuk 6 yaşında. Baba şehir dışında olduğu ve annesi pazar çalıştığı için bakıyordum.Annesiyle konuştum durumu, eğer çocuk ölseydi... bütün endişelerimi anlattım, artık ona bakamayacağımı belirttim.