- 18 Ocak 2017
- 758
- 349
- 18
- Konu Sahibi artemisasia
-
Plakayi alip bildirmislerdir umarim?evet bizzat bir is arkadsmn komsusunn basina dun geldi.... cocugu okula gtmk icn asagiya inms sonra bakms hic alakasiz bir servis cocugun onune durms senj biz alcz dems annesi de camdan bakyoms derken o sirada arkadan servisi yaklsmys annesi bunu gorunce anlms tabi epey bagirms sakin binme saki die tepkiyi gorunce kacmislar az daha biniyms cocuk
Plakasız geliyormuş bu servis aracı banada ses kaydı geldi kadının sesi çok kotuyduPlakayi alip bildirmislerdir umarim?
Herkese selamlar,
Sabah radyoda dinledim arkadaşlar. Okul servisine yanında velisi olmadan binen öğrencileri kollayan kötü niyetli insanlar varmış. Çocuklara kendi servislerinden önce yaklaşıp senin servisin kaza yaptı bugün bu arabayla okula gideceksin deyip çocuk kaçırılıyormuş. Eğer çocuklarınız siz olmadan servise biniyorsa uyarın başka araca binmesinler.
Benim esimin arkadasi paylasmis. Sitenin onunde oldu diye.Bilemiyorum .Istanbul da olmus.Arkadaşlar
Dün olmuş ben duydum diyenler şehir yazabilir mi
Yani ben de inanmıştım ama farklı şehirlerden aynı şeyi dün oldu diye duymamız da garip geldi
Sosyal medya kazığı mı yiyoruz acaba
Ben dün olmuş diye Bursa'da duydum
Yukarıda bir arkadaş da yazmış onun yaşadığı yer doğru ise Tokat görünüyor
Yani tüm ülkede aynı gün aynı yöntem garip geldi
İzmir diye duydum ilk,hatta facebookta izmir ile alakalı bir grupta gördüm ilk.Arkadaşlar
Dün olmuş ben duydum diyenler şehir yazabilir mi
Yani ben de inanmıştım ama farklı şehirlerden aynı şeyi dün oldu diye duymamız da garip geldi
Sosyal medya kazığı mı yiyoruz acaba
Ben dün olmuş diye Bursa'da duydum
Yukarıda bir arkadaş da yazmış onun yaşadığı yer doğru ise Tokat görünüyor
Yani tüm ülkede aynı gün aynı yöntem garip geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?