- 20 Mart 2014
- 830
- 1.021
- 63
- 47
- Konu Sahibi artemisasia
-
Aynen bende duydum bunu aman dikkat edin hanımlarHerkese selamlar,
Sabah radyoda dinledim arkadaşlar. Okul servisine yanında velisi olmadan binen öğrencileri kollayan kötü niyetli insanlar varmış. Çocuklara kendi servislerinden önce yaklaşıp senin servisin kaza yaptı bugün bu arabayla okula gideceksin deyip çocuk kaçırılıyormuş. Eğer çocuklarınız siz olmadan servise biniyorsa uyarın başka araca binmesinler.
Benim bir tanidigim da paylasmis.Oturduklari sitenin onunden ,komsusunun cocugunu baska okul servisine bindirmek istemisler.Herkese selamlar,
Sabah radyoda dinledim arkadaşlar. Okul servisine yanında velisi olmadan binen öğrencileri kollayan kötü niyetli insanlar varmış. Çocuklara kendi servislerinden önce yaklaşıp senin servisin kaza yaptı bugün bu arabayla okula gideceksin deyip çocuk kaçırılıyormuş. Eğer çocuklarınız siz olmadan servise biniyorsa uyarın başka araca binmesinler.
Herkese selamlar,
Sadece kendi binen çocuklar değil anneler bile bu hataya düşebilir. Şeytanın aklına gelmeyecek fikirleri var bazı insanların Allah korusun çocuklarımızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?