• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aman millet ne der diye altın takılarınızı takmadığınız oluyor mu ?

Bana kv bir bilezik bile takmadı. Ben şimdi çalışmıyorum ama birikim yapıyorum eşimin maaşını. Ve sizin dediğiniz bileziklerden bende alıcam bu 22 gr mı acaba? Ne kadara aldınız ince mi? Ben olsam takarım gözüne soka soka kendim aldım kendim yaptım diye:) ilk fırsatta da yapıcam bence seviyosanız sizde takın ben cok severim :)):)
Daha önce yazmıştım çeşit çeşit modeller var bende küçük Urfa akıtması kaburga bilezik ve Adana burması ve piramit bilezik şeklinde var boy boy bütçene göre bakabilirsin. İnstagramda lokman kuyumculuk diye bir sayfa var oradan bakabilirsin modellere ben genelde oradan modele karar veririm.

Altın takmıyorum, sevmiyorum. Düğün takılarımı hiç takmadım bankada kasada duruyorlar. Dolayısıyla bir cevabım yok bu duruma.

Ancak param varsa ve kendime bir şeyler alıyorsam, kimse laf söyleyemez. Söylerse "çalışıyor kazanıyorum. Allah size de nasip etsin" der konuyu kapatırım. Kayınvalidenize benim param kimi ilgilendiriyor diyemiyor musunuz?
Diyebilirim elbette ki çoğu zaman daha yumuşak bir üslupla söyledim de ancak kv lerin önünü almak mümkün olmuyor

Bu "kişisi" kk nın yeni jargonu sanırım.
Konuya gelince altın bilezik bence de hoş bir takı değil.
Bende "sürekli yeni kalmak isteyen gelin" duygusu uyandırıyor.
Yatırım için mantıklı olabilir ama takmayın bence ya.
Zevk meselesi benim çok beğendiğim modeller oluyor altın bileziğe sadece burmalı bilezik olarak bakmamak lazım çok şık modeller bulunuyor

Bir konuya daha yazmıştınız sanki aklımda kalmış sizin de altın sevdiğiniz
Altın sevilmez mi ya
Eşim üç kızımın doğumunda da bana 5 er bilezik takdı
İzne geldikçe de takar
Gerçi sattım hep ev aldık ama olsun yine birikiyor yavaş yavaş
Altın candır
Günaydın. :KK60: Allahım olumsuz bir iş için bozdurtmasın inşallah. Daha güzellerini,iyilerini alın, takın inşallah.
Doğrudur,yazmışımdır.
Altını hep severim,takıyı severim. :KK37:
Zaten bizde takı altındır. Ayrıca altın dışındakiler alerji yapıyor bana.
Gümüş takım hiç olmadı mesela.
Bizde de hem nişanda,düğünde hem de doğumlarda takılır.
Bir de gerçekten ben kadınlara çok yakıştırıyorum şıkır şıkır. :KK68:

Altını estetik bulmuyorum özellikle bilezik kısmını . Çok şık tek taş pırlanta , elmas kolyeler bileklikler var .20 gram adana burmasıyla gezeceğime elmas bir kolyeyi tercih ederim :)

Altını estetik bulmuyorum özellikle bilezik kısmını . Çok şık tek taş pırlanta , elmas kolyeler bileklikler var .20 gram adana burmasıyla gezeceğime elmas bir kolyeyi tercih ederim :)
Maalesef altın sevmeyenlerin altın bilezik denilince aklına gelen sadece Adana burması biraz vizyon lütfen

O zaman şöyle söyleyeyim . Benim tercihim değerli taştan yana :)
Vizyonum bu elimde değil :)
Mesele tercih meselesi çok Zengin bir insan değilim değerli taş aldığım zaman satmak durumunda kalırsam değerinin çok düşeceğini bildiğim için altın tercih ediyorum ve çok şık modellerde bulunuyor.

ben kendime altini yakistiriyorum, seviyorumda. yeri geliyo koluma bildigin burmalari bile takiyorum gidecegim davete uygun diye. dur yaa aklima getirdiginiz iyi oldu ben bi bankaya gidip bayramda takmak icin seti filan getiriim ahahah.

ya bosver guzelim canin ne istiyosa onu tak Allah askina. kim ne derse desin. ayrica 'altini estetik bulmuyorum' yada 'ay hala var mi yaa boyle bilezik takan iiiy' kafasinda olan kadinlarida anlayamiyorum. yahu size ne. ben yasima tarzima bazi zamanlarda yakistiriyorum ki takiyorum demek ki degil mi, sen kimsin de yorum yapiyosun. yediririm o lafi valla.

daha önceki giyim konularında insanların tarzlarına laf atıp ay bunları mı giyiyorsunuz hala diye eleştirenler gelmiş burda 'size ne' diyor. ahahaha. işte ben bu tiplere gülüyorum.

Mesele tercih meselesi çok Zengin bir insan değilim değerli taş aldığım zaman satmak durumunda kalırsam değerinin çok düşeceğini bildiğim için altın tercih ediyorum ve çok şık modellerde bulunuyor.
Yatırım içinse durum farklı tabi ki .Ata lira alırım ben her zaman . Bozarken de zararım olmaz . Ben bugüne kadar yaptığım ataları hep bozdum iki kez araba en son da ev için .Ama kolyeler bileklikler duruyor .Çok zorda kalınmazsa bozulmaz zaten %30 kayıp oluyor taşta o da markalı bir sertifikası varsa...

Back
X