- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi rapunzel4131
-
Haklısın canım. Düğünümüzün günü belli değil ama bu yaza kesin olacak. insallah.. 7 cm olmuş beynindeki tümör ameliyat olacak bi kaç doktora daha göstersinde...Allah acil şifalar versin.. Düğün ne zaman?
Çok fazla beklemesini önermem. Doktor değilim tabi ama bildiğim kadarıyla tümör büyüdükçe beyne yaptığı baskı artıyor..ki zaten dediğinize göre büyükmüş. Tümör beynin farklı bölümlerine baskı yaparsa, farklı sorunlar çıkabilir. Konuşamama, söylenileni algılayamama veya hareketlerde aksama gibi..
Bence bir an önce ameliyat olmalı..
Canım amansız derken yani aniden çıktı anlamında yazmıştım. çok tesekkürler rahatlattın beni.Amansız diye başlık atmanız saçma olmuş..Üzüleceğinize şükredin kötü huylu çıkmadığına..Annemim başındada var iyi huylu dedi doktor istersen aldır istersen aldırma dedi ve tanıdığımız birçok kişide var..Gözü patladı vs diyenlerinde kötü huyludur tümörü herkes tümörden ölse ohhooo..Bence canınızı sıkıcak bir durum yok.
Allah sifa versin canim,
ne kadar üzülsende senin yapabilecegin en iyi sey moral vermektir su durumda,
cünkü birilerinin sogukkanli durmasi gerek, hele ki kayinvalidenin yaninda aglayip onun
moralini sifirin altina indirmek yapilabilecek en büyük hata.
Bu konuda aile fertlerini de telkin etmekte fayda var.
Nisanlinin ilk soku atlatmasini bekle,ve ona internetten okudugun iyi örnekleri anlat, sakinlessin,
her beyninde tümör cikan ölecek diye bir kaide yok.
Doktor iyi huylu dediyse umut vardir demektir.
Tedavi sürecini hayirlisiyla atlatirsiniz insallah,
sabirli olmaya calisin.
Acil sifalar dilerim.
♥gözyaşı♥;33421980 .!.:İyi huylu görmüşlerse ve ihtimal yüzdesi de büyükse çok korkmayın..
Zira doktorlar hep en kötüsünü söyler..
Ameliyat olur, tümörü alınır, tamamı alınamazsa ışın tedavisi ya da ilaç tedavisi görür ve kalan kısım da kurutulur ve sağlıkla yoluna, hayatına devam eder (inşaALLAH)..
ALLAH yar ve yardımcınız olsun ben kardeşimi kaybettim beyin tümöründen ama kardeşimin ki en kötü derece kötü huylusu idi ve onun zamanında tedavi teknolojileri henüz bu kadar gelişmiş değildi..
Ona rağmen gözle görünür iyileşme kaydetmişlerdi ama bağışıklığı zayıf olduğu için ateşli hastalıktan dolayı kaybettik ..
Aklınızda bulunsun kardeşime kurutulmuş ısırgan otunu toz haline getirip her gün bir kaşık balla(hakiki bal) karıştırarak yediriyorduk..
tümörlerin alınamayan kısımları kendiliğinden küçülmüştü ve doktorlar inanamamıştı..
Kayın valideniz ameliyatı geciktirmesin, ne kadar erken kurtulursa kafasında ki o şeyden o kadar rahat ve sağlıklı olur.
O zaman hem düğün hazırlıklarını hem de düğünü daha keyifli yaparsınız..
Bir dem "amansız bir hastalık" değil bu..
Bu yüzden ltfen şükredin, rabbim dermansız dert vermesin kimselere..
benimde kayınvalide yıllar önce beyin ameliyatı olmuş onunkide iyi huyluymuş şimdi çok iyi...ma hemen olsunki büyüdükçe yapısı falan değişi tümörün Allah korusun.
benimde kayınvalide yıllar önce beyin ameliyatı olmuş onunkide iyi huyluymuş şimdi çok iyi...ma hemen olsunki büyüdükçe yapısı falan değişi tümörün Allah korusun.
Kızlar MerhabaDün kayınvalidemi doktora götürmüştük. Beyninde tümör(ur) çıktı. Çok şaşırdık beklemiyorduk, şok olduk, Baya büyükmüş ameliyat olması gerekiyor doktor %90 iyi huylu demiş. Evde herkes ağlıyor, nisanlım da öyle ağlamaktan gözleri çıktı. Moral vermeye çalışıyorum ama ne desem olmuyor.. Zaten babasının kalp damarları tıkalı onunda kalp ameliyatı olması gerekiyor bir de bu dert eklendi derdimize Dün Kayınvalidem düğünden sonra ameliyat olucam dedi bu halde bile bizi düsünüyor. Bu hastalık hakkında bilgisi olan var mı kızlar çok kötüyüm.
bi kaç ay önce çok eski bir arkadaşımda oldu onunda baya büyükmüş. iyi huylu demişler. ve arkadaşımın bildiğim en önemli özelliği cep telle inanılmaz haşır neşirdir ve bilgisayarla. ben buna bağladım. yenide bebeği olmuştu.
ameliyat oldu ve şimdi çok iyi çabucacık toparladı 1 ayın sonunda gezmelere gitmeye falan başladı. 6 ay olmaı daha ama çalışmaya bile başladı.
geçmiş olsun öncelikle.
büyük bir oranda iyi huylu diyorlarsa öyledir... doktorlar üzmemek için yalan söylemezler, doğruyu söyliyeverirler....
bir arkadaşımın eşinin beyninde kötü huylu tümör vardı... ameliyat oldu ama hepsini alamamışlar. çok üzüntülüydüler. sonra bazı bitkiler kullandı ve tümör yok oldu. şimdi sağlığı yerinde...
hele sizin durumunuz daha güzel. onların umudu yoktu. Allah'ın izniyle düzeldi. inş. sizin hastanızda iyileşir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?