- 17 Mayıs 2013
- 586
- 12
- 118
- Konu Sahibi rapunzel4131
-
Kızlar MerhabaDün kayınvalidemi doktora götürmüştük. Beyninde tümör(ur) çıktı. Çok şaşırdık beklemiyorduk, şok olduk, Baya büyükmüş ameliyat olması gerekiyor doktor %90 iyi huylu demiş. Evde herkes ağlıyor, nisanlım da öyle ağlamaktan gözleri çıktı. Moral vermeye çalışıyorum ama ne desem olmuyor.. Zaten babasının kalp damarları tıkalı onunda kalp ameliyatı olması gerekiyor bir de bu dert eklendi derdimize Dün Kayınvalidem düğünden sonra ameliyat olucam dedi bu halde bile bizi düsünüyor. Bu hastalık hakkında bilgisi olan var mı kızlar çok kötüyüm.
kayınvalidemin başında yara vardı..senelerdir öylece duruyordu herkes aldırma falan dedi sonra kanama yapmaya başladı yarası...
aldırdı ve şuan hem kendi rahat hemde görüntü güzelliği var...doktor zaten iyi huylu demiş bence telaşlanmaya gerek yoook
allah şifasını versin çok kötü bi hastalık2 tanıdığımda çıktı biri tek gözünü kaybetti diğerini de ameliyattan 1 hafta sonra kaybettik astımı varmış öksürünce beyin kanaması olmuş
İyi huylu tümörler çok ciddi sorunlar yaratmaz diye biliyorum. Sadece çok dikkat etmek gerekir.
Doktora sormamislar mi ne yapilacak ne olacak diye
Çok tesekkür ederim kızlar bende öyle diyorum ama kayınvalidem gizli gizli hep ağlıyo korkuyokafatasına yakınmış tümor iyi yerdeymiş yani ama çok büyükmüş. Ne diyipte nisanlımı avutayım hiç becerememde moral vermeyi
Nişanlının annesine moral olması lazım. Ona annen için kendini toplaman lazım. Bak ameliyata girecek bu moralle mi girsin. Hepimiz etrafında sanki ameliyattan çıkmayacakmış gibi ağlaşırsak kadın korkmaz mı diyin? Herkes ağlamalı ya da az önce ağlamış gibi kıpkırmızı gözlerle olmasın etrafında. Annecim doktor iyi huylu demiş bak hiç bir şey olmayacak torunlarınla oynayacaksın diye telkinlerde bulunmanız gerek. Kadıncağız öyle bir psikolojiye girmiş ki düğünden sonra olayım ameliyatı diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?