amar ykama hastal!

yıkanabilir olanları yıkıyorum tabiki makinada digerleri kuru temizlemeye gidiyor

tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin, valla okudum ben de simetri de var

off ya aynısı bende de var. kıyafetlerim giymekten değil yıkanmaktan eskiyor. çamaşır kurutmalığı hep açık.hiç kapanmıyor ki.

bir gece giydiğim pijamamı ertesi gece giyemiyorum.

evdeki örtü,havlular falan sürekli yıkıyorum ya.hakkaten insanın beyni yoruluyor sanki.

eğer yıkamam imkansızsa hemen pencereyi açıp silkim silkim silkeliyorum. bir de kısa program içime sinmiyor. durulama için tekrar bir program daha yapıyorum.

makine dolmayınca doldurmak için daha yeni yıkadığım şeyleri yine atıyorum. kirli sepetinde bir gün beklemiyor çamaşırlar.

bazen çamaşırlar yıkanırken birkaç saat önce evin içinde giydiğim kıyafeti temiz- tersiz vs. olduğunu bilsem de çıkarıyorum yıkanması için.

ne olacak bu halim bilmiyorum

Son düzenleme:
Ayy bende de var aynı hastalık gibi birşey bu.
Ben de dışardan geldiğimde üzerimi çıkarıp hemen yıkarım birde elimde
Elimde yıkayamadıklarımı da makineye
Kot pantolonlarımıda 2 kez giyebiliyorum o da zar zor yanii yıkanmaktan yıpranıyo giysilerimmsenağlama ama yıkamadan da yapamıyorumm
Bunun bi çözümü yok muuCADIARZU

bende aynıyım bir gün giydigimi yarım gün dahi giysem eve döndüğümde üstümü degiştirir yıkarım çıkardıkları o gün hiç bi şey bulamasam yıkıcak çarşafları yıkarım gene yıkarım zemuszemus

:mymeka:ben de çok fazla çamaşır yıkıyorum..bi defa giyince tekrar giyemiyorum.eşyalar giyilmekten değil,yıkanmaktan eskidi valla...

bende de var hastalıkmı bilmiyorum ama ..
bu gün giydiğimi çıkarırım hop makinaya
çocuğun üstü zaten gün içinde defalarca değişiyor.terliyor yemek falan dökülüyor onlarda hop makinaya.ben mutlaka hergün birşeyler yıkarım.
mahmuriye demiş ya dolması için birşeyler buluyorum diye aynı durum bende de var.

aslında takıntım sadece bu degil ark. benim evimi ben bir gün dip köşe silerim toz alırım süpürürüm balkon banyo wc yıkarım bi gün sadece süpürürüm silip toz almam wc banyo balkon yıkarım ama o sadece süpürdügüm günü deng gelirde biri evime gelirse diken üstünde oturur gibiyim gözlerim hep bi şeyler ara huzursuz olurum bu resmen bi hastalık kahvaltı masasında çayımı bile rahat içemiyorum aman biri gelmesin aman masamı görmesin aman toplu olim bedenen degilde du düşüncelerim ruhen resmen beni yoruyor mafoldumben

türkiyenin su sorunun nerden kaynaklandığını bulduk :lepi:

bendede ya anneme babama kardeşime bişey olursa,hastalık olursa korkusu var
her gece yatarken telefonum yastığımın altında duruyor
allah korusun bişey olursa annem-babam panikle ev telefonumu hatırlamayıp cebi ararlar diye sürekli açık telefonum
eşim kapat telefonunu bişey olmaz olsa bile ev telefonu var diyo olmaz diyorum içim rahat etmiyo

bende öyleyim illa yıkanıcak ama üstlerimi yıkıyorum daha çok pantalonlar için geçerli değil allahtan o hastalığım..

allahım kör et beni diyorum artık :roflol:

Allah korusun öyle söylemek yerine Allahım bana yardım et deyin, Bence normal bir durum değil temizlik güzel şey ama aşırısı hem sizi yorar hem ailennzi bıktırır. En iyi çözüm bir yardım almanız fakat en önemllisi bu beyinde biten bir şey giydiklerinizin temiz olduğunu falan telkin etmeye çalışın kendinize.

eee ne var bunda
bu bendede var ama hiç şikayetçi olmadım

yani 1kere giydiğimi bir daha asla giymem,evde giydiklerimide o akşam çıkarıp kirli sepetine atarım,geceliğimi yada pijamamı giyerim onlarıda sadece 1gece giyerim

hatta dışarıdan eve gelip üzerimi değiştiririmya ,1 saat sonra duşa girdiğimde kıyafetimi tekrar değiştiririm

eşarplarımı bile 1kez takar hemen sabunlu suyla yıkarım

yani normali bu değilmi,
ben herkes böyle zannediyordum
:bbo:

Son düzenleme:
bu arada hergün 1-2makine ütü yapıyorum

bende ütü hastalığıda var o zaman

çoraplara kadar herşeyi ütülerim yani aklınıza ne geliyorsa herşeyi herşeyi ütülerim

tokalarımı,çorapları ne biliyim makineden çıkan herşeyi bunlar hastalıkmı yani:umursamaz:

amannn saldım çayıra mevlam kayıra..aman kızlar boşverin öylede ölcez böylede ölcez yormayın kendinizi:))hergun makinamı açılırmış...

hımmm milli servetimizi tüketenler ortay çıktı işte:)
sizi çevrecilere şikayet edicem
hem çok su harcıyorsunuz, hem çok elektrik
hem de kullandığınız o kadar deterjanla doğaya zarar veriyorsunuz klava:

:1shok::1shok:çorapları ve tokaları ütülemekmi bence buda normal değil:bbo:

:roflol: çok doğru söyledinalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…