amar ykama hastal!

canım ne bu halın abooooooooooooooooo Allah yardımcın olsun ama senın kesın bı doktora ıhtıyacın var... sen kendını cok yorarsın boyle hem fızıkı hem zıhınsel

evet canım yaa. zihinsel olarak özellikle çok yoruluyorum. beynim yoruluyor sürekli düşünmekten. kpss için ders bile çalışamıyorum rahat oturup.çünkü aklım hep bir yerlerde. tam derse başlıyorum halıda bir ufak nokta gibi birşey görüyorum haydaaaa.gidip elektrik süpürgesini açıp spürüyorum. ordan bütün odaları süpürüyorum. sonra süpürdüm şimdi parkeler pis kaldı diyorum.evi siliyorum. sonra bir de toz alayım diyorum. tam toz alacakken asılı çamaşırlıktaki çamaşırları görüyorum. tek tek onları silkeliyorum.tekrar asıyorum yerlerine. ondan sonra toz alıyorum. sonra yorgun yorgun oturuyorum gidip balkonda ders çalışayım bari ev toz olmasın diye düşünüyorum. gidip tam balkona oturuyorum balkonun bir panjuru açık içeri toz dolmuştur hayda başla balkonu yıka,sil vs. neyse derse tekrar oturuyorum aklıma temizlik yaptığım yerler geliyor acaba vazoların içini bir daha mı silsem diyorum tam parladı mı acaba diye düşünüyorum mesela.gidip ona bakıyorum. geliyorum bakıyorum akşam olmuş.ay sinirlerim bozuluyor yaaa :1shok:

ya arkadaslar bunun nesi anormalki zaten normaldede oyle olmasi lazim insan bugun giydigini yarin yikamadan giyemezki cunku terliyoruz tabiki camasir yikayacaz ve hergun degisicez bende mi anormalim simdi ayrica bende ayakkabilarimi cantalarimi makinede yikarim bunlar dogal seyler.

ben de dısarıda tuvalete giremiyorum coook mecbur kalırsam giriyorum ama acayip rahatsız oluyoruz eve gelince hemenbanyoya giriyorum ve cantama kadar herseyi yıkıyorum. dısarda tuvalete girmicem diye sistit oldum en sonunda benneyaptımki

Dün çok sıkıntılı, moralsiz ve kötü bir gün geçirdim.
Bütün gün boyunca evde makineye girecek ne varsa hepsini yıkadım, bütün gün hiç durmadı alet.
Aklıma siz geldiniz.
Ben mutsuzluğumdan yaptım böyle bir şey. Hırsımı çamaşırdan aldım.
Düşündüm sonra acaba bunun altında yatan ciddi bir stres ya da mutsuzluk mu var da insan böyle şeylere yöneliyor.
Duyuyoruz çoğu zaman, bencileyin, gecenin bir yarısı temizliğe kalkanları, halı silenleri, kendini çamaşıra, temizliğe vuranları.
Sizce sizde böyle bir ihtimal var mı?

mahmuriye seninki bence tedavilik tatlım
off okurken ben daraldım valla tatlım,

tam kendimi hasta gibi görmeye başlamıştım senin son yazdıklarını okuyunca ben kendi kendime gayet normal geldim :))

Canım bu Anksiyete bozukluğu oluyorr.Bu derecede eğer temizlik takıntılıgın varsa.Aynı iekilde bendede 2 yıl önce vardı..Hatta simetri hastalıgıda vardı.Ama ilaçlar sayesınde kurtuldum.Şimdi ev dagınıkken ben keyıfle oturabiliyorumdelikafadulden

bencede normal...zaten normal düzenli bir insan böğle yapmalı..
kim kendisi ,eşi ve çocuklaranına ertesi günü aynı kıyafeti yıkanmadan giydirirki...
benim makina her gün çalışır ..hiz durmaz ..
çocukların oyuncaklarını bile makinaya atıyorum haftada ...makinaya atılmayanları elimde yıkıyorum...
sabah işe çıkmadan gecelik vs atıyorum kirliye ve ailediki herkeste..
sonra işten geliyorum hooop gene kirliye kıyafetler..
ve gene aile bireylerininkinide...,

aekadaşlar ayakkabı ve deri çanta yıkanırmı hiç:tomato: sadece bez yada kot çanta yıkanır bide saç bantları onun dışında ayakkabı ne oluyor :sm_confused:makineden de kendinizdende olacaksınız.boşa vakit kaybı yorgunluk acil tedavi olun hiç normal değil ayrıca insanların biraz mikroba da ihtiyacı var:1closedeyes: kıyafetde yani 2 dakka markete veya bakkala indiysem onu neden makinaya atıyımki:sm_confused:

Yok bende böyle bi takıntı yok çok şükür.
Öyle arada sırada çok gergin ya da sinirli olduğumda yapıyorum bu tip şeyler.
Benimkisi o anda kafamı meşgul etmek, kendimi oyalamak için muhtemelen.
Ama bunu sürekli yapan kişilerin acaba süreklilik arzeden bir problemleri ya da stresleri mi var diye de düşünmedim değil.

bende aynı şeyi düşünüyorum ve birebirde yaşıyorum bazen evde sürekli meşguliyetsiz
durmak strese ve kendini temziliktir veya bişeyleri yıkanmalı bugün neresi pis
gibi düşüncelere sevk ediyor...
bu gibi durumlarda başka şeylerle uğraşmak,işe gitmek,yürüyüş yapmak,alışveriş gibi aktiviteler insanın bu duygularını zamanla köreltebiliyor...ama hastalık boyutuna geçince bi uzmandan yardım almak şart çünkü insanın elinde olmayabiliyor..
insanı rahatlatıyor...

bende bi giydigimi yikamadan giymem...
bi esim bide ben variz evde
ama hergun dolmaz yinede makinam

canım seninki biraz abartı çanta cüzdan vs öyle hergün yıkanmaz

Son düzenleme:
hiç normal bi durum değil bence
çamaşır bende sürekli yıkıyorum fakat
öyle çanta bilmem ne normal değil

bendede varr bende hergün camasır yıkıyorum
ama benı rahatsız etmıyooo cünkü böyle daha mutlu oluyorum rahat rahat temız temız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…