- Konu Sahibi leopardess
-
canım ne bu halın abooooooooooooooooo Allah yardımcın olsun ama senın kesın bı doktora ıhtıyacın var... sen kendını cok yorarsın boyle hem fızıkı hem zıhınsel
sen pasaklı değilsin tatlım arkadaşlar fazla temiz:roflol:kaydirigubbakcemile3
ben ütü yapmayı seviyorum pudra poponumu bile ütülüyorum
Dün çok sıkıntılı, moralsiz ve kötü bir gün geçirdim.
Bütün gün boyunca evde makineye girecek ne varsa hepsini yıkadım, bütün gün hiç durmadı alet.
Aklıma siz geldiniz.
Ben mutsuzluğumdan yaptım böyle bir şey. Hırsımı çamaşırdan aldım.
Düşündüm sonra acaba bunun altında yatan ciddi bir stres ya da mutsuzluk mu var da insan böyle şeylere yöneliyor.
Duyuyoruz çoğu zaman, bencileyin, gecenin bir yarısı temizliğe kalkanları, halı silenleri, kendini çamaşıra, temizliğe vuranları.
Sizce sizde böyle bir ihtimal var mı?
ya arkadaslar bunun nesi anormalki zaten normaldede oyle olmasi lazim insan bugun giydigini yarin yikamadan giyemezki cunku terliyoruz tabiki camasir yikayacaz ve hergun degisicez bende mi anormalim simdi ayrica bende ayakkabilarimi cantalarimi makinede yikarim bunlar dogal seyler.
Canım bu Anksiyete bozukluğu oluyorr.Bu derecede eğer temizlik takıntılıgın varsa.Aynı iekilde bendede 2 yıl önce vardı..Hatta simetri hastalıgıda vardı.Ama ilaçlar sayesınde kurtuldum.Şimdi ev dagınıkken ben keyıfle oturabiliyorumdelikafadulden
Dün çok sıkıntılı, moralsiz ve kötü bir gün geçirdim.
Bütün gün boyunca evde makineye girecek ne varsa hepsini yıkadım, bütün gün hiç durmadı alet.
Aklıma siz geldiniz.
Ben mutsuzluğumdan yaptım böyle bir şey. Hırsımı çamaşırdan aldım.
Düşündüm sonra acaba bunun altında yatan ciddi bir stres ya da mutsuzluk mu var da insan böyle şeylere yöneliyor.
Duyuyoruz çoğu zaman, bencileyin, gecenin bir yarısı temizliğe kalkanları, halı silenleri, kendini çamaşıra, temizliğe vuranları.
Sizce sizde böyle bir ihtimal var mı?
bize de gelir misin? be hiç sevmiyorum da delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?