- Konu Sahibi leopardess
-
başlığı okuyunca biri beni anlatıyor sandım kaydirigubbakcemile3
ayakkabı ve cüzdan kısmı hariç, çantalarıma kadar herşeyi yıkarım mutlaka....
yalnızca giyim eşyası olsa şükredeceğim, bende ev eşyasına da sürekli ; yıkansa iyi olacak , çok kirli şeyler gibi bakma durumu başladı.. yeni silinmiş olsalar dahi....mafoldumben koltukları, halıları düzenli olarak çamaşır makinesinde yıkamak geçiyor içimden inanın :gitme:
off ya aynısı bende de var. kıyafetlerim giymekten değil yıkanmaktan eskiyor. çamaşır kurutmalığı hep açık.hiç kapanmıyor ki.
bir gece giydiğim pijamamı ertesi gece giyemiyorum.
evdeki örtü,havlular falan sürekli yıkıyorum ya.hakkaten insanın beyni yoruluyor sanki.
eğer yıkamam imkansızsa hemen pencereyi açıp silkim silkim silkeliyorum. bir de kısa program içime sinmiyor. durulama için tekrar bir program daha yapıyorum.
makine dolmayınca doldurmak için daha yeni yıkadığım şeyleri yine atıyorum. kirli sepetinde bir gün beklemiyor çamaşırlar.
bazen çamaşırlar yıkanırken birkaç saat önce evin içinde giydiğim kıyafeti temiz- tersiz vs. olduğunu bilsem de çıkarıyorum yıkanması için.
ne olacak bu halim bilmiyorum
saadece çamaşirdamı yoksa bütün evide temizler yıkarmısın her şeyi
ben ütü yapmayı seviyorum pudra poponumu bile ütülüyorum
neyseki ütü takıntım yok zaten nefret ederim ütü yapmakdan...:umursamaz: ütülenmesi gereken şeyleri mutlaka ütülü kullanırım ama onun dışında bişey ütülemem...ama tokayı ilk defa duydum...ama şaşırmadım için rahat etmiyordur kesin onları ütüleyip kullanmadan...olabiliyor çünkü herkesde farklı şekilde...a.s
Kızlar sizi okuyunca ben kendimi garip hissettim. Hadi çamaşır makinesini 2 güne bir kesin çalıştırırım. Haftada bir büyük temizlik, ütüleri de çamaşırdan sonra ama, pudra ponponu, toka, koltukları, Halıları makineye atma hissi, ben çok pasaklıyım gibi geldi
bide evimin dışında asla tuvalete giremem ,
çok sık tuvalete giden biri değilim allahtan
evimde bile önce sifonu çekerim sonra çamaşır suyu spreylerim (cam sil şişesine çamaşır suyu koyuyorum) tuvalletten kalkınca tekrar sifonu çekip çamaşır suyu sıkıyorum hemde her seferinde
bunlar biraz abartı biliyorum ama çokta uç boyutta gelmiyor bana
acaba çok mu abartı:gitme:
evimde bile önce sifonu çekerim sonra çamaşır suyu spreylerim (cam sil şişesine çamaşır suyu koyuyorum) tuvalletten kalkınca tekrar sifonu çekip çamaşır suyu sıkıyorum hemde her seferinde
Mesela ben bulaŞık makİnesİne attıĞım bulaŞıkları Önce elİmde bulaŞık sabunu ve sÜngerle soĞuk suyun altında temİzlerİm sonra makİneye atarım,su İÇtİĞİm bardaĞı bİle
makİnedekİ bulaŞıkları eŞİm hep sorar bunlar yıkanmıŞmı dİye,
neyse makİneyİ aÇarken bİde gÜzel ÇamaŞır suyu sıkarım İÇİne
vallahi aynılarını ben de yapıyorum çamaşır ve ütü manyaklığıma ek olarak.
evde iki kişiyiz zaten eşim ve ben. ama her klozeti kullanmadan önce çamaşır suyu veya cif power ile klozeti silerim. sonra tuvalet kağıdı ile kurulayıp kullanırım.
asla dışarıda wc kullanmam. aynı bardaktan katiyen su içemem ikinci defa. bulaşık makinesine süngerle suyla temizler öyle dizerim bulaşıkları.üstüne de domestos boca ederim.
temizlikte ayrıntı manyağıyım. bilgisayarın monitörünün deliklerini,televizyonların-cd çalarların ses verici hoparlörlerini,uzatma kablolarının ve prizlerin deliklerini bile kürdana geçirdiğim bezle siliyorum. birgün çarpılacağım en sonunda o olacak. :a015: birinin evine gidince diplere köşelere göz gezdirmekten kendimi alamıyorum. acaba buraları silmiş mi diyorum içimden ev sahibi için. bana ne diyorum ama yine de engel olamıyorum bu düşüncelerime...
bir de simetri hastalığım var bunlar yetmezmiş gibi. herşey tam ortada ya da kenarlara eşit uzaklıkta olacak. çamaşırları asarken bile çorapları katlayarak simetrik şekilde asarım.
offff daha birsürü şey...
imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?