amar ykama hastal!

aynen ya bi süredir çalışmıyorum evdeyim işden çıkdıktan sonra evde durdukça temziliğe sardım...aynen benimde koltuk ve halıları makinaya atıp yıkamak geçiyor içimden artık yoruluyo insan çünkü yapmakdan kolay yöntemler arıyorum...kaydirigubbakcemile5 artık biraz duruldum neyseki bi ara kaptırmışdım kendimi...
kıyafetlerede dikkat ederim en az bi kotu iki defa giyebilirim mutlaka yıkanması lazım...özellikle dışarda giydiğim kıyafterle asla evde oturup kalkmam...:smiley-cool:

yemin ediyorum vallahi de billahi de bu kısımlar aynı :1shok: allahım yalnız degilim :roflol:

neyseki ütü takıntım yok zaten nefret ederim ütü yapmakdan...:umursamaz: ütülenmesi gereken şeyleri mutlaka ütülü kullanırım ama onun dışında bişey ütülemem...ama tokayı ilk defa duydum...ama şaşırmadım için rahat etmiyordur kesin onları ütüleyip kullanmadan...olabiliyor çünkü herkesde farklı şekilde...a.s

Kızlar sizi okuyunca ben kendimi garip hissettim. Hadi çamaşır makinesini 2 güne bir kesin çalıştırırım. Haftada bir büyük temizlik, ütüleri de çamaşırdan sonra ama, pudra ponponu, toka, koltukları, Halıları makineye atma hissi, ben çok pasaklıyım gibi geldi

EVET CANIM İÇİM RAHAT ETMİYOR ELİMDE DEĞİL:kedi:

Mesela ben bulaŞık makınesıne attıĞım bulaŞıkları Önce elımde bulaŞık sabunu ve sÜngerle soĞuk suyun altında temızlerım sonra makıneye atarım,su ıÇtıĞım bardaĞı bıle

makınedekı bulaŞıkları eŞım hep sorar bunlar yıkanmıŞmı dıye,

neyse makıneyı aÇarken bıde gÜzel ÇamaŞır suyu sıkarım ıÇıne

bide evimin dışında asla tuvalete giremem ,

çok sık tuvalete giden biri değilim allahtan

evimde bile önce sifonu çekerim sonra çamaşır suyu spreylerim (cam sil şişesine çamaşır suyu koyuyorum) tuvalletten kalkınca tekrar sifonu çekip çamaşır suyu sıkıyorum hemde her seferinde

bunlar biraz abartı biliyorum ama çokta uç boyutta gelmiyor bana

acaba çok mu abartı:gitme:

sen pasaklı değilsin tatlım arkadaşlar fazla temiz:roflol:kaydirigubbakcemile3

evet canım çok abartı

hayatım, gün içerisinde senden başkası wc yi kullanmadığı halde, kendi kendine her defasında bunları yapıyorsan...abartıyormuşsun cidden..
Allah kolaylık versin...
ama bebeğin doğduktan sonra yapamazsın , vaktin olmaz her defasında... ayrıca zor ütülersin tokayı, çorabı da kaydirigubbakcemile3
hayırlı doğumlar opuyorumnanaktan

Obsesif bozukluk tedavisi gören birisi olarak, takıntı yaşayan ve takıntı yaptığı şeyin mantıksız olduğunu bildiği halde, yapmadan duramıyan arkadaşlara acilen psikiyatristde gitmelerini öneririm. Çünkü her geçen gün sizin aleyhinize işlemektedir.

vallahi aynılarını ben de yapıyorum çamaşır ve ütü manyaklığıma ek olarak.
evde iki kişiyiz zaten eşim ve ben. ama her klozeti kullanmadan önce çamaşır suyu veya cif power ile klozeti silerim. sonra tuvalet kağıdı ile kurulayıp kullanırım.

asla dışarıda wc kullanmam. aynı bardaktan katiyen su içemem ikinci defa. bulaşık makinesine süngerle suyla temizler öyle dizerim bulaşıkları.üstüne de domestos boca ederim.

temizlikte ayrıntı manyağıyım. bilgisayarın monitörünün deliklerini,televizyonların-cd çalarların ses verici hoparlörlerini,uzatma kablolarının ve prizlerin deliklerini bile kürdana geçirdiğim bezle siliyorum. birgün çarpılacağım en sonunda o olacak. :a015: birinin evine gidince diplere köşelere göz gezdirmekten kendimi alamıyorum. acaba buraları silmiş mi diyorum içimden ev sahibi için. bana ne diyorum ama yine de engel olamıyorum bu düşüncelerime...

bir de simetri hastalığım var bunlar yetmezmiş gibi. herşey tam ortada ya da kenarlara eşit uzaklıkta olacak. çamaşırları asarken bile çorapları katlayarak simetrik şekilde asarım.

offff daha birsürü şey...

imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

canım ne bu halın abooooooooooooooooo Allah yardımcın olsun ama senın kesın bı doktora ıhtıyacın var... sen kendını cok yorarsın boyle hem fızıkı hem zıhınsel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…