buarada dmtlale'nin göz rengi çok açık oldugu için amazon griler öyle doğal duruyor..göz rengi kahve-koyu kahve olanlarda daha yapay bir hal alıyor amazon griler
bende yarın freshlook brillant blue alacagım mavi alacaksan , sende benimkinden al, ben bir sürü lens kullandım freshlooktan nefret ederdim ama brillant blue oyle dogal ki, cokta opak 0 damar, tavsiye ederim hemde yanında solisyon hediyeli 40tl aylık
sende de onunki gibi duruyorsa ekle canım..bende lens alıcam almadan son bi araştırma yapıyorum..amazon greenlerimden memnunum aslında ama değişik bişey denemek için alabilirim
freslook colorblends brilliant blue, kikinin gözleri koyu kahve, ne kadar opak durmus ve parıl parıl parlıyor, salı mezunıyet balom var, bu lensleri alacagım yarın...
freslook colorblends brilliant blue, kikinin gözleri koyu kahve, ne kadar opak durmus ve parıl parıl parlıyor, salı mezunıyet balom var, bu lensleri alacagım yarın...
evet bu bayanın resmini görmüştüm çok şirin bi bayan blogundan da birkaç resmini buldum ..resimler büyük çıkmış olabilir..freshlook brilliant blue günlük kullanımda doğal durmasa da baloya yakışır bir renk olacak.. :) bu arada tebrikler canım
hiç amazon colours lagoon green kullanan biri var mı ? bugün sipariş ettim yarın gelicekler ama koyu duruyomuş sanırım birazcık hayal kırıklığı yaşıyorum umarım öyle bişey olmaz
hiç amazon colours lagoon green kullanan biri var mı ? bugün sipariş ettim yarın gelicekler ama koyu duruyomuş sanırım birazcık hayal kırıklığı yaşıyorum umarım öyle bişey olmaz
aqua rengi mükemmel. freshlook ve soloticadan daha iyi bir lens amazin. ikisine göre de daha pahalı tabi ama değer. soloticalar 200 tl yıllık. amazon 90 tl aylık.