Ambitious'un Diyet Günlüğü

ambitious

Yer gök aşk!
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
1.194
5
158
Eveeeetttt,

Şu an hedeflediğim kilolardayım. Bundan sonrası ise artık formda kalmakla ilgili br süreç ve bu dönemdeki macerelarımı bu günlükle paylaşıyor olacağım.

Hep hedefte olmak dileğiyle...

Son düzenleme:
tebrik ederim canım harikasn...:46:
bizede nasip olur inş.

ne kadar zamnda verdin....diyet günlüğünü kısa bi özetle anlatırsan,
senin tecrübelerinden yararlanırız...

Spor yaptım (yürüyüş)

Bazen dukan atağı yaptım, bazen yağ az protein yoğun beslenedim, ama şunu söliyebilirim: herşeyden ye ama az ye...

tebrik ederim tam hedeflediğim kilodasın:46: bmi degerinden anladığım kadarıyla boylarımız da yakın. Tam olarak ne kadar sürede verdin bu kiloyu ?

Son düzenleme:
merhaba ambitious,
yeni günlüğün hayırlı olsun
diğer günlüğüne pek bakmadım açıkçası baya bi ilerlediğin için ama şu an hedeflediğin kiloda olmana sevindim
inşallah bu kiloda kalacak ve hep incecik olmanın keyfini çıkaracaksın
sevgiler...:16:

tebrik ederim tam hedeflediğim kilodasın:46: bmi degerinden anladığım kadarıyla boylarımız da yakın. Tam olarak ne kadar sürede verdin bu kiloyu ?

Teşekkürler tebriğin için....

Boyum 168, geçen yıl 60'dan 50'ye 2,5 ayda düşmüştüm... Bu sene de 55,3 den 51,4 e 1 buçuk aydan biraz fazla sürede... Sen ne durumdasın, boyun kilon ve olmak istediğin kilo neee?

merhaba ambitious,
yeni günlüğün hayırlı olsun
diğer günlüğüne pek bakmadım açıkçası baya bi ilerlediğin için ama şu an hedeflediğin kiloda olmana sevindim
inşallah bu kiloda kalacak ve hep incecik olmanın keyfini çıkaracaksın
sevgiler...:16:

Teşekkür ederim canım... Hepimiz öyle olalım her daim inşallah....

Teşekkürler tebriğin için....

Boyum 168, geçen yıl 60'dan 50'ye 2,5 ayda düşmüştüm... Bu sene de 55,3 den 51,4 e 1 buçuk aydan biraz fazla sürede... Sen ne durumdasın, boyun kilon ve olmak istediğin kilo neee?

Ben 167-68 gibiyim 50-52 arasında olmak istiyorum.. Önceden 52 ye düşmüştüm ama sonra stres felan derken 62yi bile gördüm.. Uzun zamandırda 57-58 arası gidip geliyorum :)

iddialı günlük diye başlık attık ama bugünler pek de öyle iddialı geçmedi...

Afiyet olsun canıma deysin... Tartı artı yazarsa bakarız duruma değil mi :42:

Başlığı sen mi değiştirttin? Haftada yarım kg dıye bır baslık vardı o da 1/2 olmuş. Benimkonunun baş harfı buyuk olarak düzeltilmiş.

Başlığı sen mi değiştirttin? Haftada yarım kg dıye bır baslık vardı o da 1/2 olmuş. Benimkonunun baş harfı buyuk olarak düzeltilmiş.

Yoo başlıkta değişiklik yok, sadece 'iddalı' demiştim ama iddalı olamadım pek onu kastettim...

Selam arkadaşlar. Nasıl gidiyor diyet halleriniz?

Benim karnım acıktı şu an... :26:

selam canim, tebrik ederim istedigin kiloya ula$mi$sin, darisi bizlerin ba$ina :)

aciktiysan meyve ye eger kahvalti ettiysen, etmediysen kahvaltini yap saat geç oldu :)

Back
X