amca nasıl yeğenini taciz eder hala şoktayım

ben "ben yaşa takıldım" demek istemiştim
sen "sen yaşa takıldın" dedim mi zannettin? o_O
biraz komik yazdım galiba:-)
hayır canım sen gayet iyi yazmışsın ama ben cevaplarken eksik yazmışım şimdi sen cevaplayınca farkettim, "evet bende yaşa takıldım" yazacaktım ve yazdım sanıyorum "bende " kelimesi yazmayınca tepetakla olmuş :KK70:
kusura bakma senide ifade edebilmen için uğraştırdım :oops:

hayır canım sen gayet iyi yazmışsın ama ben cevaplarken eksik yazmışım şimdi sen cevaplayınca farkettim, "evet bende yaşa takıldım" yazacaktım ve yazdım sanıyorum "bende " kelimesi yazmayınca tepetakla olmuş :KK70:
kusura bakma senide ifade edebilmen için uğraştırdım :oops:

ben'ler sen'ler havada uçuştu, konu çok asap bozucu ve ciddi ama çok güldüm gerçekten :-)

neyse dağıtmayalım daha... :oops:

Cok uzgunum ama maalesef dogrulugu konusunda supheli olmaniz gerektigini dusunuyorum. Tanidik bi kiz vardi, hicbir samimiyetim olmadigi halde kendi oz amcasinin tacizlerine maruz kaldigini anlatmisti. Sonradan ogrendim ki cocuk bakiciligi yaptigi ailedeki babayla iliskisi varmis. Maalesef bakire olmadigi icin kizlar bazen boyle iftiralarda bulunabiliyor.

Kizlarina bukadar baski yapan ve sakinan bi aile amcasiyla dahi yanliz birakmaz, birakamaz. Oyle degil mi?

Gunahi boynuna herkesin, insallah (!!) kizin anlattiklari gercek degildir.

Öz amcasının tacizine uğraması ile çocuk bakıcılığı yaptığı ailedeki baba ile ilişkisi olması zaten tutarlı şeyler. Ne yazık ki küçük yaşta yasak ve yaşça büyük biri tarafından istismar edilen çocuklar ileride böyle şeyler yaşayabiliyorlar. Çok büyük bir yara alıyorlar ve aynı bıçağa gitmeyi daha güvenli bulabiliyorlar.

Çok yaygın bir hikayedir bu konu ile yakından teması olan insanlar için. Bu konuda daha fazla okumanızı tavsiye ederim.

Ediyorlar pislik adi herifler rabbim yavrularımızı korusun kızımda otobüsle gidip geliyor okula geçen demezmi anne bir tane abi yanımda oturan kız arkadaşımı dudağından öptü sonrada aaaa çok üzgünüm seni kız arkadaşım sandım dedi otobüsden indi arkadaşım şok oldu hiçbirşey yapmadı büyük ihtimalle şoka girdi daha 12 yaşında kızımda arkadaşıda abi dediği öküzde kızımın tarifine göre 25 yaşlarında hemen şikayetçi oldum ve kızımı o kadar eğitmeye hergün tekrar etmeme rağmen çoçuk abi yalnışlıkla yaptı diye söylüyor güzellikle tekrar tekrar anlattım arkadaşının tacize uğradığınıda kızın aileside şikayette bulunmuş zaten ortalığı ayaga kaldırdım lütfen konu sahibi sessiz kalma lütfen bugün ona yarın size yapmayacağı ne malum

SEVGİLİ HANIMLAR DÜN AKŞAM KUZENİYLE KONUŞTUM ONUNLA AYNI YAŞLARDA OLAN
BANA VERDİĞİ CEVAP ( EVET AMCAMIN ONA KARŞI TAVIRLARI BİRAZ FARKLI AMA X TAMAMEN ABARTIYOR TACİZ EDECEK OLSA BENDE SÜREKLİ ONLARDAYIM BANADA İMADA BULUNABİLİRDİ VE KİM SESSİZ KALIRKİ BU DURUMA ODA KALSIN) MANTIKEN DÜŞÜNÜNCE ÇOK HAKLI o_O
AYRICA X BANA LAF ARASINDA (AMCAM ÖNÜME 100 LİRA BIRAKTI CUMA AKŞAMI GEL BİZDE KAL DEDİ :KK57: BENDE YENGEN? DİYE SORUNCA ONUN UYKUSU ÇOK AĞIR TOP ATSAN UYANMAZ DİYE CEVAP VERMESİ ? İŞGİLLENDİM TABİ
KUZENİNE SÖYLEDİM BANA BUNLARI ANLATTI SENDE GÖZLEMLE VARSA BÖYLE DURUM SEN AİLENDENSİN BÜYÜKLERİNİZE SÖYLEYİN DEDİM TAMAM DİKKAT EDERİM VARSA BABASIYLA KONUŞURUM DEDİ .

rehber öğretmen mantıklı görünüyor..en azından kızın anlattıklarında varsa bi yanlış vs anlayabilir....rehber öğretmenden bi sonuç çıkmazsa..bulunduğunuz ilçenin rehberlik araştırma merkezine gidip oradaki yetkililerle konuşabilirsiniz.. size yardımcı olacaklardır... kız arkasında birilerinin olduğunu görürse daha rahat anlatabilir..

Ablasının dinlememe konusuna pek inanmasam da siz Doğruluğuna inanıyorsanız birşeyler yapmanız gerekiyor. Size anlatmış ve büyük bir sorumluluk da vermiş bilmeden dahi olsa..
Umarım böyle birşey olmamıştır.. Umarım şeytanların bol olduğu bir Dünya'da yaşamıyoruzdur ( pembe gözlüklerle bakmayı istiyorum hala..ne acı )

Ben kıza inanmadım açıkçası. Anladığım kadarıyla kızla çok fazla samimiyetiniz yokmuş. Böyle bir şeyi aileye bile anlatmak bu kadar zorken bahçede oturup sohbet ettiği ablaya nasıl kolayca anlatabiliyor? Hadi diyelim anlattıkları gerçek, o zaman neden sizden yardım istemek yerine bir şey yapamazsınız elinizde kanıt yok diyor? Ben de lise ögrencisiyim böyle bir şey yaşasam eğer aileme anlatamıyorsam okuldaki ögretmenlerimden yardım isterim polise giderim bahçede karşılaştığım ablaya bana yardım edemeyecegini bildigim halde anlatmam.
Ben dikkat çekmek istedigini düşünüyorum. Bir arkadaşım var bu tarz hikayeler kuruyor kafasında ve öyle bir anlatıyor ki ağlaya ağlaya bir hal oluyor kız asla yalan söyledigini düşünmezsiniz yani. Bence bu kız da yalan söylüyor. Sizin yerinizde olsam kızla tekrar konuşur yardım etmek için ısrar ederdim. Gidip polise şikayet edelim falan diyin bakalım ne tepki verecek. Eger ısrarla yardım edemeceginizi söyleyip duygu sömürüsü yaparsa dikkat çekmek için uydurmuştur. Umarım yalan söylüyordur ama eğer gercekse, kızı şikayet etmesi konusunda cesaretlendirmekten başka yapabileceginiz bir şey yok gibi görünüyor.:KK43:
Ben kıza inanmadım açıkçası. Anladığım kadarıyla kızla çok fazla samimiyetiniz yokmuş. Böyle bir şeyi aileye bile anlatmak bu kadar zorken bahçede oturup sohbet ettiği ablaya nasıl kolayca anlatabiliyor? Hadi diyelim anlattıkları gerçek, o zaman neden sizden yardım istemek yerine bir şey yapamazsınız elinizde kanıt yok diyor? Ben de lise ögrencisiyim böyle bir şey yaşasam eğer aileme anlatamıyorsam okuldaki ögretmenlerimden yardım isterim polise giderim bahçede karşılaştığım ablaya bana yardım edemeyecegini bildigim halde anlatmam.
Ben dikkat çekmek istedigini düşünüyorum. Bir arkadaşım var bu tarz hikayeler kuruyor kafasında ve öyle bir anlatıyor ki ağlaya ağlaya bir hal oluyor kız asla yalan söyledigini düşünmezsiniz yani. Bence bu kız da yalan söylüyor. Sizin yerinizde olsam kızla tekrar konuşur yardım etmek için ısrar ederdim. Gidip polise şikayet edelim falan diyin bakalım ne tepki verecek. Eger ısrarla yardım edemeceginizi söyleyip duygu sömürüsü yaparsa dikkat çekmek için uydurmuştur. Umarım yalan söylüyordur ama eğer gercekse, kızı şikayet etmesi konusunda cesaretlendirmekten başka yapabileceginiz bir şey yok gibi görünüyor.:KK43:

İŞTE BEN BUNLARA ŞAŞIRIYORUM İLKOKUL ÖĞRENCİSİ OLSA VEYA SESSİZ SAKİN MİZAHI OLSA ANLARIM AKSİNE BAYA KONUŞKEN SÜREKLİ ÇEVRESİYLE GÜLEÇ KIZ
NASIL OLURDA MARUZ KALIYORSA SUSUYOR?
YARDIM EDELİM DİYORUM ! İSPATLANAMZ
ABLANLA KONUŞ DİYORUM ! ABLAMDA BAYILMA HASTALIĞI VAR DAHADA BETER OLUR( ABLASI ÇOCUK GELİŞİMİ MEZUNU KREŞTE ÖĞRETMEN AZ ÇOK DİLİNDEN ANLAR DAHA İYİ İLETİŞİM KURABİLİR OYSAKİ)
AKŞAMA KADAR ANNESİYLE ! ONA ANLAT DİYORUM İNANAMAZ
POLİSE GİT ! YOK NE DİYECEĞİM
EE PEKİ NASIL İZİN VERİYORSUN DİYORUM ! GÜLÜMSEYEREK İZİN VERMİYORUM
İSTEMİYORUM DİYORUM ANLAMIYOR :KK57:
işveli cilveli istemiyorum nedir ya!
YAKLAŞINCA NEFESİN ÇIKTIKÇA BAĞIR ÇAĞIR SESİNE ELBET BİRİLERİ GELİR !
O ZAMANDA HEMEN ELLERİNE ÇEKER Kİİ
SİZ OLSANIZ NE KADAR İNANIRSINIZ???
ŞUAN O KADAR İNANIYORUM HAKLI OLARAK
KİMSE BU DURUMA SESSİZ KALMAZ DİYE DÜŞÜNEN TARAFIM AÇIKÇASI

imkanı varsa derhal avukata, kadın kurumuna veya insan hakları kurumuna başvurarak hukuki takip başlatmalı, suç duyurusunda bulunmalı! Siz ona bu önemli adimlarda yardimci olun..... güc verin .....

Back
X