Ben kıza inanmadım açıkçası. Anladığım kadarıyla kızla çok fazla samimiyetiniz yokmuş. Böyle bir şeyi aileye bile anlatmak bu kadar zorken bahçede oturup sohbet ettiği ablaya nasıl kolayca anlatabiliyor? Hadi diyelim anlattıkları gerçek, o zaman neden sizden yardım istemek yerine bir şey yapamazsınız elinizde kanıt yok diyor? Ben de lise ögrencisiyim böyle bir şey yaşasam eğer aileme anlatamıyorsam okuldaki ögretmenlerimden yardım isterim polise giderim bahçede karşılaştığım ablaya bana yardım edemeyecegini bildigim halde anlatmam.
Ben dikkat çekmek istedigini düşünüyorum. Bir arkadaşım var bu tarz hikayeler kuruyor kafasında ve öyle bir anlatıyor ki ağlaya ağlaya bir hal oluyor kız asla yalan söyledigini düşünmezsiniz yani. Bence bu kız da yalan söylüyor. Sizin yerinizde olsam kızla tekrar konuşur yardım etmek için ısrar ederdim. Gidip polise şikayet edelim falan diyin bakalım ne tepki verecek. Eger ısrarla yardım edemeceginizi söyleyip duygu sömürüsü yaparsa dikkat çekmek için uydurmuştur. Umarım yalan söylüyordur ama eğer gercekse, kızı şikayet etmesi konusunda cesaretlendirmekten başka yapabileceginiz bir şey yok gibi görünüyor.