• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amcam aldatıyor mu :(

uyarınca bu aldatmanın sona ereceğini düşünuyormusunuz?
bu çok büyük bir yanılgı olur...en fazla daha temkinli olurlar...sağlam delil toplayıp
ya söyleyeceksiniz yada susacaksınız
kanıtları da göndereceğim uyarıda. Ve daha neler bildiğimi anlatacağım. Amcamın başına gelecek olan şeyleri yazacağım. Bitirmediler mi o zaman babama söyleyeceğim işi tamamen bitirsin konuşsun. Ama amcam o kadarını yapamas devam edemez. İşinfen kovulur. Evde hiçkimse yuzune bakmaz. Babam apartmanda bile görmek istemez. Çok saygın bir arkadaş çevresi var nasıl olabiliyorsa artık. O arkadaş çevresini kaybeder. Herşeyini evini arabasını parasını ailesini kaybeder. Buna hiçkimse dayanamaz.

şuan kanıtları topluyorum Facebook adresinin şifresini öğrenmeye çalışıyorum. Ya babama göstereceğim kanıtları ya da postayla amcama ya da kıza atacağım ki son versinler bu işe. İkisi arasında kararsızım. Belkide postayla gönderip sonra hala aynı şekilde devam ettiklerini gorursem babama soylerim. Şuan karar veremedim ama kanıtları toplamaya odaklandım bu ara ..
kanıtları topla babana göster bence canım.senin uyarmanla onlar oldukları yoldan dönmezler.

kanıtları topla babana göster bence canım.senin uyarmanla onlar oldukları yoldan dönmezler.
evet annem de soyle baban üzerine alsın ondan korkar diyor. Babamın tepkisinin çok buyuk olmasından korkuyorum. Sadece konuşacağını bilsem söyleyeceğim ama emin değilim :(

evet annem de soyle baban üzerine alsın ondan korkar diyor. Babamın tepkisinin çok buyuk olmasından korkuyorum. Sadece konuşacağını bilsem söyleyeceğim ama emin değilim :KK43:
napcak sanki canım karısını aldattı diye öldürecek değil ya..en fazla bağırır sinirlenir herhalde.annenle birlikte söylersiniz.yazık sende çok kafayı takmışsın.yapan değilde şahit olan zorda kalıyor maalesef :(

napcak sanki canım karısını aldattı diye öldürecek değil ya..en fazla bağırır sinirlenir herhalde.annenle birlikte söylersiniz.yazık sende çok kafayı takmışsın.yapan değilde şahit olan zorda kalıyor maalesef :KK43:
evet o kadar taktım ki ne yapacagımı sürekli değiştiriyorum. Sürekli ihtimalleri duşunup fikir değiştiriyorum. Şahit olmak daha zor gerçekten söylesem kuzenimi düşünüyorum boşanırlarsa hayatı tamamen değişecek. Yengem bukadar eviyle ilgiliyken hayatı altüst olacak. Amcam aynı zamanda yengemle kuzenimi hep mutlu etmesini de bilmiştir. Onların mutsuz olmasına da dayanabilecek miyim bilmiyorum. Ama kesinlikle hiçbirşey yapmadan duramayacağım. En kotu o kızın karşısına geçip herşeyi anlatıp kavga edeceğim. Ben kendi açımdan düşünmüyorum kaybedecek hiçbirleyim yok. İstediklerini düşünsünler hakkımda, ama sadece yengemle kuzeniminmutsuz olmalarını istemiyorum..

evet o kadar taktım ki ne yapacagımı sürekli değiştiriyorum. Sürekli ihtimalleri duşunup fikir değiştiriyorum. Şahit olmak daha zor gerçekten söylesem kuzenimi düşünüyorum boşanırlarsa hayatı tamamen değişecek. Yengem bukadar eviyle ilgiliyken hayatı altüst olacak. Amcam aynı zamanda yengemle kuzenimi hep mutlu etmesini de bilmiştir. Onların mutsuz olmasına da dayanabilecek miyim bilmiyorum. Ama kesinlikle hiçbirşey yapmadan duramayacağım. En kotu o kızın karşısına geçip herşeyi anlatıp kavga edeceğim. Ben kendi açımdan düşünmüyorum kaybedecek hiçbirleyim yok. İstediklerini düşünsünler hakkımda, ama sadece yengemle kuzeniminmutsuz olmalarını istemiyorum..
canım tek başına yapma bişey.kızın karşısına geçip konuşsan kavga etsen ne olacakki.bu tipler yüzsüz olur amcan beni bırakmıyor der çıkar işin içinden.sen babansız bi adım atma bence.baban ne yapacağını bilir.belki baban konuş kızla kız korkar vazgeçer.sen muhatap olma tatlım gerçekten bak.bu tipler çook çirkef olur sana sarar kafayı

Back
X