Istersen dava acarsin ama bir ise gir istersen evlenerek istersen evlenmeden kendine yeni bir hayat kur. Babanin amcasina varana kadar hayatinda bu kadar kisinin soz sahibi olmasi iyi degil. Psikolojinin bozulmasi normal ama cozumu sende
evet dava acabılırsın
ama acacagın dava ve sonrası suan aılenle yasıyorsun psıkolojını daha cok bozmazlar degıl mı
Bir konuda birikmisim yok yazdigini hatirliyorum. Dava acabilecek durumdaysan acabilirsin.Ben sessiz kalmaya tahammül edemiyorum.
Bir konuda birikmisim yok yazdigini hatirliyorum. Dava acabilecek durumdaysan acabilirsin.
Banka hesabımda rahmetli babannemden kalan param var. Onu birikmiş saymıyorum ama bana vermişti. Ben normalde onda kalıyordum düne kadar.Harcamayı hiç düşünmemiştim.
Gecen konunada yazdim...
Sorun figuran değil, sorun Baban. Figuranin ağızı var konuşuyor, baban konuşturan.
Bence sen parani kazan ve güzel bir resti çek... ilk babana... sonra figurana
Paramı kazanmak istiyorum fakat şuan küçük bir ile taşındık,özelde iş bulamadım. Kpss ye çalışıyorum,evde kavga gürüldü.Bir de bu adam üzerime geliyor. Beni korumuyorlarsa, ben kendimi korumak istiyorum. Laftan anlayacak biri değil.
Baban seni şimdi bile korunmuyor... dava acarsan linc eder. Kalan iki kirinti huzurunda ucar gider.
Benden söylemesi
Ne amcaymis arkadas hayatinizin cokus sebebi
Jessey canim bir bakabilir misin arkadasin konusuna? Babasinin amcasina hakaret davasi acmak istiyor.
hakaret dediği ne mesela
ben tavsiye etmiyorum açmasını
ailede daha kötü bir konuma düşer ayrıca mahkeme o yaşta bir adama ceza vermez verse de erteleme verir.
ceza davası açacaksanız paraya gerek yok
hukuk davası da tazminat olarak açabilirsiniz o zaman dava masraflarını ödersiniz
ama bence gerginliğe gerek yok o size bir söylüyorsa siz ona bin söyleyin
hakaret dediği ne mesela
ben tavsiye etmiyorum açmasını
ailede daha kötü bir konuma düşer ayrıca mahkeme o yaşta bir adama ceza vermez verse de erteleme verir.
ceza davası açacaksanız paraya gerek yok
hukuk davası da tazminat olarak açabilirsiniz o zaman dava masraflarını ödersiniz
ama bence gerginliğe gerek yok o size bir söylüyorsa siz ona bin söyleyin
Mesela birkaç örnek vereyim. Menfaatçi, çıkarcı,ergen, psikolojisi bozuk insan,koca delisi, evde kalmış koca delisi, sen sözleri dikkate alınmayacak bir insansın gibi bir sürü laf etti bana. Üstelik maille. Ruh sağlığım bozuldu.Ben ona söyleyemiyorum çünkü babam laf ettirmiyor. Ayrıca kendimi savunamıyorum anlamıyor. Savunduğumda haksız olduğunu söylediğimde daha çok üzerime geliyor. Ceza alması için değil sadece haksız olduğunu anlaması, o psikolojiye bürünmesi için istiyorum. Babam benim yanımda olmadığı için istediğini diyor. Kendimi savunmak istiyorum.
bu durumda sizin arkanızda durmayan aileniz
dava acarsanız daha kötü şeyler yapar
size belki şiddet bile uygularlar
eğer bu olaylar olduğunda o evden ayrılabilmeye gücünüz varsa bir daha yüz yüze bakmayacaksanız şikayetçi olun
zaten güçlü bir duruşunuz olsaydı bunlara gerek bile kalmazdı lafı söyleyip tüm aileyi sustururdunuz ama karakteriniz öyle değil belli
daha önce de dediğim gibi işler o zaman daha kötü olur
Ben sadece sabretmeyi beklemeyi seçtim. Aslında güçlü bir karakterim var. Bana şiddet uygulayacaklarını sanmıyorum. Artık bu duruma dayanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?